felix_r כתב:yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:80% תפוסה בהיכל. חותם לכם.
לצערי, זה כנראה נכון.
רוב המגיעים להיכל הם לא אנחנו. לא אכפת להם כל כך.
ההפך, רוב המגיעים להיכל אכפת להם יותר
אולי אכפת להם יותר מאלו שלא מגיעים, בדרך כלל. אבל בהתחשב בנסיבות, מבחינתי, מי שמגיע, לא באמת אכפת לו. כי אוהד אמיתי לא ימשיך לתמוך בביזיון הזה.
לאוהד אמיתי נשבר הלב, והוא לא יכול לראות את הקבוצה ככה. וכל השיט של מכבי באש ובמים לא תקפים, כי זה לא שאנחנו מתמודדים עם משבר חיצוני, עם איזה רצף הפסדי טראגי לפאו, צסק"א והפועל ירושלים. הבעיה היא מבפנים.
זכותך לחשוב ככה. אישית, אני חושב את בדיוק ההפך. אוהד אמיתי לא נוטש בעת צרה.
יש אנשים שמשלמים בשביל לראות הצגה טובה, ואם אין הצגה, הם לא באים. זכותם, זה הכסף שלהם. אבל אלה לא האוהדים האמיתיים לדעתי.
לדעתי האוהדים האמיתיים באים בכל מצב, כי הם באים לתמוך בקבוצה שלהם גם היא מצליחה וגם אם לא. יותר מזה, בימים קשים הקבוצה צריכה את התמיחה של האוהדים יותר מבימי ההצלחות.
אני מבין מה שאתה אומר, אני מכבד את זה. אבל מה שאותי מעציב זה שה"צרה" היא לא מאלוהים, היא לא משהו שאנחנו חוטפים על הראש ויהי מה. הצרה היא ההתנהלות של הקבוצה עצמה. זה לא שה"כישלון" נובע מזה שאשדוד היא קבוצה מדהימה, מזה שפתאום הקבוצות בשלב הבתים של היורוליג הן רצחניות.
איך אתה חושב, ואני שואל ברצינות, שלהגיע להיכל יגרום למשהו להתנהל שונה? הרי זה רק אישור שיחסית, הכול בסדר. הקבוצה נכשלת בגלל הקבוצה, לא כי האוהדים לא תומכים.
אם נקביל את זה שנייה לעולם אחר, חבר אמיתי בעינייך הוא אחד שלא יעביר עליך ביקורת בחיים, או אחד שיגיד לך דברים שאתה צריך לשמוע, גם את זה לא הכי נעים לאוזן?