מסקנות החודש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מסקנות החודש

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 אוקטובר 2011, 21:41

אז כפי שכבר אמרתי בדיון אחר: אפשר, אחרי חודש שכלל עשרה משחקים רשמיים, להתחיל לדבר על הקבוצה שנבנית לנו מול העניים.

קצת מהסכין המושחזת שלי:
* בלי לחץ. דייויד בלאט: הגיע הזמן שתרפה. בקבוצה החדשה שלך כבר לא משחק צ'אק אידסון, גם לא דורון פרקינס וג'רמי פארגו. אוחיון, פארמר, לנגפורד וסמית' אתלטים לא רעים, אבל אין להם את הבולדוגיות, את הריר שנוזל מהשפתיים והאש בעיניים שהדליקה את כל משחק ההגנה של מכבי אשתקד. הגיע הזמן לוותר על שמירת הלחץ האהובה כל כך וללכת על דרך אחרת. מעבר לזה שהשחקנים פשוט לא תואמים אותה, כששיטת הלחץ המיותרת מנוצלת בשלוש מסגרות שונות- הרגליים מתעייפות. ואנחנו עוד לא בנובמבר.

* הגיע הזמן למצוא את ההיררכיה. לאט ובזהירות, במכבי מוצאים שחקן אחר משנהו את הנישה שלהם בסגל. אליהו, פניני ובלו, יחד עם סופו והנדריקס, ממשיכים למעשה לדרוך במקום- ודבקים בתפקיד בו הצליחו לככב בעונה שעברה. שון ג'יימס, שנמצא בכושר אישי חלש לאחרונה אחרי פתיחת עונה סולידית, עדיין צריך למצוא לעצמו נישה ותפקיד שיקנה לו דקות משחק. אולי שיתוף שלו בעמדה מספר ארבע לצד סופו או הנדריקס לדקות מסויימות יוכל לעזור לגבוה הארוך והדקיק להשתלב. בקו האחורי, מי שמהווה עוגן מרכזי בלי קשר לתפוקה שלו על המגרש הוא דווין סמית'- שלמרות חוסר היציבות- ממשיך לקבל את הקרדיט בעמדה מספר שלוש. הגארדים הם סיפור אחר: אוחיון ופארמר פותחים כרגע בחמישייה (1 ו2 בהתאמה), אבל שניהם מאוד לא יציבים, כשלגבי הראשון בכלל קיימות ספקות לגבי מידת התאמתו לרמה הגבוהה של היורוליג. קית' לנגפורד, שפתח הערב לראשונה (ודווקא בעמדה 3), צפוי לנגוס לשניהם בדקות המשחק ככל שיכנס לכושר קליעה, אבל כרגע- הקו האחורי המבולגן מחפש בעל בית. פאפאלוקאס מהווה כזה לפרקים, אבל כשדקות המשחק שלו כל כך מוגבלות מכבי חייבת אחד נוסף. הקפטן בורשטיין רחוק מלהיות כזה, אם כי במצב הנוכחי, בו מקבל מספר חד ספרתי של דקות מדי ערב, יש לו מקום בסגל- משהו שאי אפשר להגיד על ג'ון שאייר, שנראה מנותק לחלוטין מהקבוצה- והשאלתו תהיה צעד בלתי נמנע בהמשך.

* התקפה. כנגזרת מהקו האחורי המבולגן שמנתב אותה, התקפת מכבי נראית פשוט רע. שבלונית להחריד, מבוססת מדי על יכולת אישית של שחורציאניטיס ואליהו ועל קליעה של הפורוורדים- בלו, פניני וסמית'. לנגפורד צפוי להביא משהו מרענן עם יכולת לשבור הגנות בחדירה ועם יכולת מסירה סבירה, אבל, כאמור, עדיין חסר בעל בית שיסדר את העניינים. אם לא פארמר, שמשחק יותר מדי דקות בעמדה מספר שתיים וממעט ליצור לאחרים- אולי אפילו, רחמנא לצלן, אוחיון.

* הקפטן כמשל? השורה התחתונה שלי תיגע דווקא באופי וברוח שאני מרגיש שמאפיינים את הקבוצה הזאת. מכבי כשרונית והיא יודעת את זה, אבל לפעמים נראה שהיא לא מעזה ולא רוצה מספיק. לפעמים נראה שהיא מנסה יותר מדי. אין לה את הקילינג אינסטינקט והדורסניות שאיפיינו אותה בעונות האחרונות. אין לה את האופי השארפי, או הפניני. זאת, ובאופן שפשוט נראה לעין, מכבי של טל בורשטיין.

יאללה,
שוט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

Re: מסקנות החודש

הודעהעל ידי roy1000 » 31 אוקטובר 2011, 21:51

הבעיה עם הלחץ זה לא שהרגליים מתעייפות, זה שהיריבות שוברות את הלחץ די בקלות ועושות נקודות קלות. כמה נקודות קלות עשתה נתניה?
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 אוקטובר 2011, 22:04

הבהרתי, בראש ובראשונה- פארמר, אוחיון, סמית'... זה לא זה.
פרקינס אתלט עם ידיים ארוכות מאוד, חתוליות ותזמון נדירים, פארגו שחקן שלא מוותר לאף אחד ואידסון חוטף מצויין עם IQ מאוד גבוה, אורך ויכולת קריאה של נתיבי המסירה.
פארמר לא קשוח בשיט, אוחיון הוא ילד חלש ומפוחד, סמית' פסיבי. אולי ללנגפורד, כסקורר ואתלט בחסד, יהיו את האשכים הדרושים כדי לשמור כמו שצריך את ההגנה הזאת.
בכל מקרה, DEFENSE זה עניין קבוצתי- ובקבוצה הזו זה לא הולך. הגיע הזמן ללכת על אישית קשוחה או כל פתרון מסורתי אחר. לא צריך להפוך את הכלב לחתול.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 31 אוקטובר 2011, 22:07

נתניה עשתה 20 נק' במתפרצות, לעומת 8 בערך של מכבי.

בקשר לנקודום שהחציל כתב,
קשה לאוהד מכבי ממוצע, אחרי עונה שובת-עין כמו זו של שנה שעברה, לעשות סוויץ' מנטלי ולוותר על שמירת הלחץ הקטלנית.
אני אישית כן חושב שצריך להמשיך בשיטה הזו, לפרקים, אך כשעושים אותה לעשות אותה עד הסוף.
יותר מדי פעמים אני רואה את מכבי עושה לחץ אבל השחקנים נותנים יותר מדי מרווח לשחקן שמכדרר את הכדור,
המרווח הוא כמובן בגלל החשש לעשות עבירה, והחשש הוא כמובן בגלל נחיתות בזריזות הרגליים. (אחח פרקינס)
שמירת לחץ הוא לא עניין כזה גדול של כושר גופני כמו שאנשים נוטים לחשוב, היא יכולה להיות קטלנית ביותר עם הרבה פחות מאמץ כשהיא נעשית נכון.
הבעיה היא שבשנה שעברה כשמכבי עשתה לחץ על מוביל הכדור, הלחץ כיסה לו את נתיבי המסירה, מה שהשנה לא קורה הרבה, בגלל איכות לא טובה של לחץ.
אני חושב שמכבי כולה, המועדון, ההנהלה והשחקנים מיועדים ללחץ, בין בשמירה, ובין בשמירה על הבריאות, ככה שצריך ללכת עם זה, לפרקים ובעיקר ביעילות גבוהה, כשהדגש הוא על הלחץ הראשוני ב-8 השניות הראשונות. שם מכבי צריכה להריח דם. שם מכבי צריכה לתת את כל כולה
עד שפרקינס יחזור ויסביר להם משהו על.. איך להיות בולדוג ובכל זאת להשאר בן אדם.
~Box & 1~

הודעהעל ידי עפר » 01 נובמבר 2011, 04:52

להלן המסקנות שלי:
1. 4 מהשחקים החדשים לא נותנים כרגע ולא חשוב מה הסיבות אפילו לא רבע ממה שציפו מהם:
פרמר משחק כמו רכז יורוליג בינוני-חלש בטח לא כמו שמצופה משחקן שיוב על 5 מיוליון דולר בשנה ב NBA , שאייר-לא משחק אפילו ברמה של ליגת קופל, לנגפורד- כרגע אפילו לא ברמת זר של ליגת קופל,
ג"יימס -כרגע משחק ברמת זר חלש של ליגת קופל
אוחיון וסמית משחקים פחות או יותר ברמה שציפו מהם, אין אכזבה כי לא הייתה ציפייה בשמיים אבל גם אין הפתעה נעימה.
בצב כזה כל השאר נשחקים ב 3 ליגות.
2. בלאט צריך להפנים כי לא תמיד אפשר לשחק את ההגנה הלוחצת. כפי הנראה בחומר השחקנים הזה זה לא עובד. צריך לשנות שיטה. להתאים את השיטה לשחקנים שיש לו.
עפר

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 08:19

המסקנה העיקרית היא שבקיץ הבא הקבוצה תתפרק ותיבנה מחדש. במכבי מדברים כל הזמן על המשכיות כמפתח להצלחה, אבל שני הרכזים חתומים לזמן קצר - פרמאר יהיה כאן עוד שבוע או שבועיים ופאפאס, שהוא כבר בן 34, יש חוזה עד סוף השנה. בעמדת הסקנד גארד המצב לא טוב יותר - לנגפורד חתום לשנה ואילו על בורשטיין ושאייר בכלל אין מה לדבר. בעמדה 3 יש את סמית שחתום לשנתיים אבל אני בספק אם ירצו שהוא ימשיך ואילו פניני חתום לכמה שנים ואילו בעמדה 4 יש את אליהו ומצ'באן שחתומים לטווח ארוך ואת בלו שחתום לשנה. בעמדה 5 סופו והנדריקס מסיימים חוזה בקיץ ולגבי ג'יימס אני בספק אם ירצו שישאר. כלומר מכל הסגל הארוך הזה יש שני שחקנים (פניני ואליהו) שחתומים מעבר לעונה הזו וגם ברור שירצו שהם ימשיכו. כל היתר בסימן שאלה גדול ולכן כנראה שגם בקיץ הבא נראה את הסגל שוב מתהפך ושוב ההמשכיות תושלך לפח.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 נובמבר 2011, 08:31

ברור שהקבוצה בשנה הבאה תהיה שונה לגמרי, אבל זו לא בהכרח מסקנה חודשית, זה היה צפוי בכל מקרה לדעתי.
מכבי נבנתה בצורה לא מתוכננת ועם קורטוב של היסטריה , בטח אחרי העזיבה של פארגו.

לי כבר אין ציפיות לעונות בנייה והמשכיות וכל הממבו ג'מבו הזה. מכבי לא קונה שחקנים אירופאיים בכירים ומחתימה אותם לחוזים ארוכי טווח כמו פאו או צסק"א.
סופו של דבר זה כמעט תמיד שחקנים אמריקאים שמגיעים בשכר של בין 400 אלף למיליון דולר, חלקם מתגלים כמציאות וחלקם פחות, רובם רוצים
סעיפי יציאה לנ.ב.א וחלקם בורחים כך או כך לנ.ב.א ( או לשכר גבוה יותר באירופה ) או שנזרקים כי הם לא מספיק טובים.
ככה זה כשאתה צריך לבנות קבוצה שתתמודד עם עשירות היבשת עם אמצעים פחות גדולים. וזה עוד מחמיר כשאתה הולך ל 3 ליגות עם סגל של 14שחקנים במקום ל 2 ליגות עם 10 שחקנים שהשכר הממוצע שלהם גבוה יותר והרוטציה מהודקת.

מכבי יכולה בהחלט להפתיע כמו בשנה שעברה או בשנה של שרף לפני 3 שנים, אבל גם בהן ההמשכיות הייתה מאוד מוגבלת.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי roy1000 » 01 נובמבר 2011, 08:46

קודי כתב:המסקנה העיקרית היא שבקיץ הבא הקבוצה תתפרק ותיבנה מחדש. במכבי מדברים כל הזמן על המשכיות כמפתח להצלחה, אבל שני הרכזים חתומים לזמן קצר - פרמאר יהיה כאן עוד שבוע או שבועיים ופאפאס, שהוא כבר בן 34, יש חוזה עד סוף השנה. בעמדת הסקנד גארד המצב לא טוב יותר - לנגפורד חתום לשנה ואילו על בורשטיין ושאייר בכלל אין מה לדבר. בעמדה 3 יש את סמית שחתום לשנתיים אבל אני בספק אם ירצו שהוא ימשיך ואילו פניני חתום לכמה שנים ואילו בעמדה 4 יש את אליהו ומצ'באן שחתומים לטווח ארוך ואת בלו שחתום לשנה. בעמדה 5 סופו והנדריקס מסיימים חוזה בקיץ ולגבי ג'יימס אני בספק אם ירצו שישאר. כלומר מכל הסגל הארוך הזה יש שני שחקנים (פניני ואליהו) שחתומים מעבר לעונה הזו וגם ברור שירצו שהם ימשיכו. כל היתר בסימן שאלה גדול ולכן כנראה שגם בקיץ הבא נראה את הסגל שוב מתהפך ושוב ההמשכיות תושלך לפח.

זה קורה בכל עונה ככה שזה לא ממש מסקנה מפתיעה. מה שכן, זה בהחלט ייתכן שרק פניני ואליהו יישארו מכל הסגל הקיים. ברור לחלוטין שהלפרין חייב לחזור בעונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 09:48

מה שעוד ברור הוא שהיכולת השנה תשפיע רבות גם על התקציב בעונה הבאה, מהטעם הפשוט שהחוזה של מכבי עם ערוץ הספורט מסתיים בתום העונה הזו. אם מכבי רוצה לקבל סכומים שקרובים לאלה שהיא מקבלת היום, היא צריכה רייטינג קצת יותר גבוה מזה שיש לה היום ואם היא תמשיך לשחק כך הוא עוד יצנח. לגבי המנויים אני לא מוטרד כי הם יימכרו ומקסימום פדרמן ישלוף איזה גימיק נחמד בשביל למכור את כולם. בקיצור - אין למכבי את הפריבילגיה להמשיך לשייט בעצלתיים ולהתפלל לטוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 נובמבר 2011, 12:03

אני לא חושב שהבעיה היא הלחץ או תיפקודו של שחקן זה או אחר. אני גם לא חושב שהבעיה תמונה באספקט מקצועי גרידא.
על-פניו, יש למכבי סגל מעולה (עם אולי חולשה מסוימת בעמדה מס' 3) ועמוק, שעליו מנצח מאמן מצויין.

משום מה, משהו בקבוצה הזו פשוט נראה כבוי ורדום.
מעניין שדוקא לפני כחודש בערך, מכבי נראתה מצויין, הראתה הגנה טובה והתקפה מהירה וקולחת.
נראה שיש משהו שפשוט דוחף את הקבוצה הזו אחורה וקשה לשים עליו את האצבע. תמיד יהיה קל להאשים את ההנהלה (או "פדרמן" כפי שהיא מכונה כאן), אבל לעניות דעתי, יש כאן משהו שלא קשור להתנהלות מקצועית בכלל.
הבעיה ככל הנראה תמונה בהשתתפות בשלוש ליגות שונות (שאגב, אני חושב שהליגה המקומית פוגעת במכבי הרבה יותר מההשתפות באדריאטית), מחסור באימונים, שימוש בכדור שונה בכל ליגה והרבה עיפות.
כמו כן, הסגל הוא בפירוש ארוך מדי (למרות כל אילו שרצו כאן ששה גבוהים) וכנראה שיש גם איזושהי בעיה בהררכיה, ולכן לא ניתן לצפות שכל השחקנים יראו טוב בכל משחק נתון. לכל אילו ניתן גם לצרף את ההברזה של פארגו שפגעה מאוד במכבי.

בפן המקצועי, אני לא מזהה יותר מדי בעיות וגם אילו שקיימות הם בסה"כ סבירות וניתן לחיות עמם.
סמית' הוא עדיין סימן שאלה די גדול, אבל יש את פניני שיגבה אותו ועם בעיה זו ניתן להסתדר. הבעיה המקצועית ה"חמורה" ביותר היא כנראה בשלושת הגארדים הישראלים שלא מהווים פקטור משמעותי ביורוליג עד כה.
שוב, אני חושב שמכבי היתה צריכה להביא לכאן את לאנדסברג ולהפרד יפה מטל.

בכל מקרה, יש הרבה מקום לאופטימיות.
גם בעונה שעברה מקום התחילה את היורוליג בצליעה; הובסה בויטוריה והיתה זקוקה לנס בכדי לנצח את חימיקי החלשה.
בסוף העונה שעברה ראינו כבר קבוצה שונה לגמרי, עם פארגו (שהיה מאוד פושר בתחילת העונה) ככוכב ופניני בכושר שיא.
אם וכאשר לאנרפורד יחזור לכושר, פניני ובלו יאפסו את הידית ולסמית' יחוזר הבטחון, אני בטוח שנראה כאן קבוצה לא פחות טוב מזו שהיתה כאן בעונה שעברה.
בואו ניתן לעסק עוד קצת זמן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2011, 12:18

roy1000 כתב:הבעיה עם הלחץ זה לא שהרגליים מתעייפות, זה שהיריבות שוברות את הלחץ די בקלות ועושות נקודות קלות. כמה נקודות קלות עשתה נתניה?

זה נכון, אבל אולי הבעיה היא לא בכך שהשנה השחקנים שונים מאלה שהיו בשנה שעברה, אלא בכך שכל סוג של שמירה קבוצתית תמיד דורש תאום גדול. העונה מכבי משחקת בכל מסגרת בסגל שונה, ולכן התאום בהגנה לא מתורגל עדיין בצורה סבירה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 01 נובמבר 2011, 18:06

רוב הדברים הנכונים שנאמרים כאן בעצם מצביעים על זה שהאדריאטית היא טעות. אין מספיק זמן להתחבר ולהתאמן, אין מספיק כוח בשביל
לשחק את כל המשחקים הזניחים האלה באינטנסיביות, קשה לעשות את המעבר בין הליגות השונות, ההרכבים השונים והכדורים השונים וכו'.

האמת שכולם התנגדו והתריעו, כולל צוות המאמנים והשחקנים, אבל זה לא עזר. צריך רק לזכור שמדובר עדיין רק ב-3 משחקי חוץ. נדמה לי שצפויים עוד כמה וכמה,
והקבוצה כבר מותשת ובקושי מנצחת את אותה הקבוצה אותה דרסה ב-50 הפרש בתחילת העונה, כשהיא בלי השחקן הכי טוב שלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 01 נובמבר 2011, 18:25

jol9 כתב:רוב הדברים הנכונים שנאמרים כאן בעצם מצביעים על זה שהאדריאטית היא טעות. אין מספיק זמן להתחבר ולהתאמן, אין מספיק כוח בשביל
לשחק את כל המשחקים הזניחים האלה באינטנסיביות, קשה לעשות את המעבר בין הליגות השונות, ההרכבים השונים והכדורים השונים וכו'.

שום דבר לא השתנה מאז הפעם שעברה שמכבי שיחקה באדריאטית. הבעיות הן אותן בעיות.
איינשטיין אמר שההגדרה של טירוף זה לעשות את אותו הדבר בדיוק פעמיים ולצפות לתוצאה שונה. כנראה שבמכבי לא שמעו על זה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 01 נובמבר 2011, 18:54

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוב הדברים הנכונים שנאמרים כאן בעצם מצביעים על זה שהאדריאטית היא טעות. אין מספיק זמן להתחבר ולהתאמן, אין מספיק כוח בשביל

איינשטיין אמר שההגדרה של טירוף זה לעשות את אותו הדבר בדיוק פעמיים ולצפות לתוצאה שונה. כנראה שבמכבי לא שמעו על זה.

איינשטיין היה בחור חכם...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 01 נובמבר 2011, 23:10

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

איינשטיין היה בחור חכם...

סתם נגר.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 02 נובמבר 2011, 07:00

האמת שכולם התנגדו והתריעו, כולל צוות המאמנים והשחקנים, אבל זה לא עזר. צריך רק לזכור שמדובר עדיין רק ב-3 משחקי חוץ. נדמה לי שצפויים עוד כמה וכמה,
והקבוצה כבר מותשת ובקושי מנצחת את אותה הקבוצה אותה דרסה ב-50 הפרש בתחילת העונה, כשהיא בלי השחקן הכי טוב שלה.

אני חושב שיותר נכון להגדיר את זה ששלוש מסגרות זה טעות .
אם מכבי הייתה מממשת את האיום שלה ועוזבת את הקופליג , המצב היה הרבה יותר טוב .

לגבי הסגל עצמו , אסור לשכוח שהרבה שחקנים בו הם ברירת מחדל , אוחיון הגיע כי הלפרין לא חתם , פאפאס הגיע כנראה כי נודע על זה שפארגו מבריז , פארמר זמני , לאנגפורד הגיע מאוד מאוחר לאחר שהצוות זיהה נקודת חולשה....
אבל עדיין מדובר בסגל טוב שיכול להתחבר ולהצליח (אם תמשיך השביתה אז קצת פחות...) אם רק בלאט יפנים שלא כל מה שעבד שנה שעברה יעבוד גם הפעם כל הזמן .
שמירת הלחץ לא יכולה לעבוד עם בורשטיין ופאפאס על המגרש אבל היא כן יכולה לעבוד כשלאנגפורד ואוחיון על המגרש אבל אז יש חסרונות בהתקפה .
מה שמביא אותי למסקנה שהיתרון של הסגל הקודם הוא המגוונות של שחקנים שיכלו לעשות דברים בשני צידי המגרש בצורה מאוזנת יותר . השנה צריך הרבה יותר התאמות ורוטאציות בשביל לבצע דברים ספיציפים כמו שצריך וזה לוקח יותר זמן ללמוד את זה .
השאלה כמה זמן זה יקח ואם זה לא יהיה מאוחר מידי ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 נובמבר 2011, 08:51

אני חושב שיותר מדי נתפסים לליגה האדריאטית בזמן שבפועל, דוקא הליגה המקומית מזיקה יותר למכבי.
שימו לב שמכבי נראת די טוב באדריאטית; היא מנצחת בהפרשים גבוהים, מובילה את הטבלה בביטחה וממש לא מתקשה מול שום יריבה (לרבות מול קבוצות כמו פרטיזן וציבונה).
כל זאת עוד קורה כאשר המשחקים באדריאטית מתרחשים 48 שעות בלבד לאחר משחק היורוליג ולאחר טיסה למקום שונה.

כפי שצפריר כתב, הבעיה היא בשלושת המסגרות ולאו דוקא בליגה האדריאטית.
כאשר מסתכלים על הליגה המקומית ורואים את מגבלת הזרים שמונעת ממכבי להריץ הרכבים שונים, ואת רמת השיפוט, אי-אפשר שלא להבחין בכך שליגת קופל די מזיקה למכבי וזה עוד בלי קשר להשתתפות בשלוש מסגרות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 נובמבר 2011, 09:50

מכבי חייבת לשחק בליגת קופל :

על פי התקנון של היורוליג, קבוצה חייבת לשחק בליגה המקומית שלה על מנת לשחק ביורוליג. בראיון עם וואלה! ספורט מאשר מזכ"ל הליגה, ג'ורדי ברתומיאו את הדברים. "שמעתי על עניין הליגה האדריאטית ומכבי תל אביב, אולם לפי תקנון היורוליג קבוצה שמשתתפת במפעל צריכה להשתתף בליגה המקומית כדי להשתתף ביורוליג", אומר ברתומיאו.

לשאלה אם יש מקום לדיון או לשינוי לקראת העונה הבאה, במקרה שראשי מכבי ידברו איתו, הבהיר ברתומיאו חד משמעית: "אפשר לדבר איתי, אבל אני לא אוכל לעזור בנושא הזה. נכון לעכשיו, אלה הם חוקי התקנון, לפחות לעונה הקרובה. אם מכבי תל אביב רוצה לשחק ביורוליג, היא צריכה לשחק בליגה המקומית. אין בעיה שמכבי תשחק גם בליגה האדריאטית, גם בליגה הישראלית וביורוליג. דיברתי עם ראשי מכבי והם מודעים לבעייתיות של הנושא.

http://sports.walla.co.il/?w=/376/1818678

בקיצור, אפשר להיפרד רק מהגריאטרית בינתיים. :)
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 02 נובמבר 2011, 09:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 02 נובמבר 2011, 09:51

חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שיותר מדי נתפסים לליגה האדריאטית בזמן שבפועל, דוקא הליגה המקומית מזיקה יותר למכבי.
שימו לב שמכבי נראת די טוב באדריאטית; היא מנצחת בהפרשים גבוהים, מובילה את הטבלה בביטחה וממש לא מתקשה מול שום יריבה (לרבות מול קבוצות כמו פרטיזן וציבונה).
כל זאת עוד קורה כאשר המשחקים באדריאטית מתרחשים 48 שעות בלבד לאחר משחק היורוליג ולאחר טיסה למקום שונה.

כפי שצפריר כתב, הבעיה היא בשלושת המסגרות ולאו דוקא בליגה האדריאטית.
כאשר מסתכלים על הליגה המקומית ורואים את מגבלת הזרים שמונעת ממכבי להריץ הרכבים שונים, ואת רמת השיפוט, אי-אפשר שלא להבחין בכך שליגת קופל די מזיקה למכבי וזה עוד בלי קשר להשתתפות בשלוש מסגרות.

אני מקבל את התיקון. לא האדריאטית אלא 3 ליגות. כנראה שלמהלך הזה יש עוד סיבות
אבל חלק מהעניין הוא להגיד את זה בפה מלא כדי להתאים את הציפיות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 02 נובמבר 2011, 09:55

זאת אומרת שמכבי לא יכולה לוותר על הליגה, אין דבר כזה....
בכל אופן אני בעד שישחקו בליגה המוזרה הזאת עם כל החוקים המוזרים האלו, זה עדיף מאשר להשתגע עם העומס באדריאטית...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־25 אורחים