המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:מי אמר שיבוא מחליף לפארמר? מי אמר שעמדה 1 לא תהיה באחריות אוחיון ופאפס עד סוף העונה?
misha כתב:roy1000 כתב:מי אמר שיבוא מחליף לפארמר? מי אמר שעמדה 1 לא תהיה באחריות אוחיון ופאפס עד סוף העונה?
בלאט אמר שהסגל עוד לא סגור. היו פרסומים ברוב האתרים שכבר משחפים מחליף. די ברור לי שיבוא מישהו להחליף את פארמר, לא נראה לי שמישהו במכבי בונה על אוחיון כחלק חשוב מרוטציה ביורוליג לאורך העונה.
roy1000 כתב:מי אמר שיבוא מחליף לפארמר? מי אמר שעמדה 1 לא תהיה באחריות אוחיון ופאפס עד סוף העונה?
קודי כתב:misha כתב:roy1000 כתב:מי אמר שיבוא מחליף לפארמר? מי אמר שעמדה 1 לא תהיה באחריות אוחיון ופאפס עד סוף העונה?
בלאט אמר שהסגל עוד לא סגור. היו פרסומים ברוב האתרים שכבר משחפים מחליף. די ברור לי שיבוא מישהו להחליף את פארמר, לא נראה לי שמישהו במכבי בונה על אוחיון כחלק חשוב מרוטציה ביורוליג לאורך העונה.
ממתי בלאט מחליט?
Euro_Basket כתב:השוק גם ככה מת, אז איך בדיוק נביא שחקן *חיזוק* אם תיגמר השביתה וכל השחקנים החופשיים ששווים משהו ימצאו קבוצה?
misha כתב:roy1000 כתב:מי אמר שיבוא מחליף לפארמר? מי אמר שעמדה 1 לא תהיה באחריות אוחיון ופאפס עד סוף העונה?
misha כתב:Euro_Basket כתב:השוק גם ככה מת, אז איך בדיוק נביא שחקן *חיזוק* אם תיגמר השביתה וכל השחקנים החופשיים ששווים משהו ימצאו קבוצה?
יהיו מחנות NBA מהירים (סביב שבועיים) ויהיו שם חיתוכים. אם השביתה תתארך עד בארך סיום שלב המוקדם ביורוליג, אפשר יהיה אולי להביא מישהו מקבוצות שלא עלו לטופ 16.
roy1000 כתב:misha כתב:Euro_Basket כתב:השוק גם ככה מת, אז איך בדיוק נביא שחקן *חיזוק* אם תיגמר השביתה וכל השחקנים החופשיים ששווים משהו ימצאו קבוצה?
יהיו מחנות NBA מהירים (סביב שבועיים) ויהיו שם חיתוכים. אם השביתה תתארך עד בארך סיום שלב המוקדם ביורוליג, אפשר יהיה אולי להביא מישהו מקבוצות שלא עלו לטופ 16.
אתה חושב שיגיע חיזוק גם אם מכבי תעלה לטופ 16 ממקום רביעי והסיכויים לעלות להצלבה יהיו קטנים?
misha כתב:כן, במיוחד אם נסיים במקום הרביעי והדברים לא יעבדו (לא חושב שזה יקרה. אנחנו יותר טובים מפילזן וגם מילאנו עוד תקבל בנוקיה בראש), לא ישאירו את אוחיון כחלק מרכזי בטופ 16. בטופ 16 - למרות שההגרלה קשה כשאתה בא ממקום כזה - הכל מתחיל מהתחלה.
החציל האצטקי כתב:לא מאמין שמכבי תביא שחקן מעבר לדורון פרקינס. הלוואי שישוב לעצמו ואלינו בכוחות מחודשים ועם אותו רעב עצום למשחק.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:לא מאמין שמכבי תביא שחקן מעבר לדורון פרקינס. הלוואי שישוב לעצמו ואלינו בכוחות מחודשים ועם אותו רעב עצום למשחק.
גם לדעתי זה מה שיקרה.
לא סתם פרק עוד לא חתם בשום קבוצה אחרת. מגדל היו שמחים לצרף אותו, אבל כנראה שזה לא קורה מסיבה מסויימת.
roy1000 כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:לא מאמין שמכבי תביא שחקן מעבר לדורון פרקינס. הלוואי שישוב לעצמו ואלינו בכוחות מחודשים ועם אותו רעב עצום למשחק.
גם לדעתי זה מה שיקרה.
לא סתם פרק עוד לא חתם בשום קבוצה אחרת. מגדל היו שמחים לצרף אותו, אבל כנראה שזה לא קורה מסיבה מסויימת.
אני לא חושב שפרקינס כשיר כרגע. רק בדצמבר - ינואר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־30 אורחים