המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אני דווקא חושב שיש סיכוי שננצח, המחצית הראשונה הייתה אינדיקציה די טובה ליכולת של קאזאן. לא שאנחנו טובים, אבל גם הם בינוניים.
זה בעיקר תלוי בביצועים של מקל. אבל בתכל'ס, כבר לא אכפת לי משום דבר שקשור לעונה הזו, אולי חוץ מאליפות בארץ.
roy1000 כתב:yanay21 כתב:אני דווקא חושב שיש סיכוי שננצח, המחצית הראשונה הייתה אינדיקציה די טובה ליכולת של קאזאן. לא שאנחנו טובים, אבל גם הם בינוניים.
זה בעיקר תלוי בביצועים של מקל. אבל בתכל'ס, כבר לא אכפת לי משום דבר שקשור לעונה הזו, אולי חוץ מאליפות בארץ.
לנצח בקאזאן עם רוטציית גבוהים של אמבקווה, אופייבו, בנדר ושגב? נראה לי קצת יומרני.
yanay21 כתב:אפשר ללכת להרכבים אחרים. ההתקפה של מכבי ממילא לא מסתמכת על הגבוהים, אז העניין הוא בעיר הגנתי, ובזה שגב דווקא אחלה.
אפשר לשים את פניני ב4 ללא מעט דקות, ולשחק עם גבוה אחד אמיתי, להסתמך בעיקר על קליעה.
לא אומר שאנחנו הולכים לנצח, אבל יש לנו סיכוי. גרועים ככל שנהיה, קאזאן קבוצה בינונית, ועד שקית' לנגפורד התעורר, היא הראתה את זה באופן ברור. עם הצירוף של מקל(שאני לא ממעריציו, בלשון המעטה) מאפשר לנו לשחק עם מוביל כדור נורמלי, לשחק עם לנדסברג בעמדות 2 או 3, סמית' ופניני ב3 או 4, ורוצ'סטי יכול גם כן לשחק ב2, או לשחק 1 כשמקל נח.
יש פה יכולות התקפיות לא רעות, גם אם נטולות שיטה לחלוטין.
החציל האצטקי כתב:מקל זה עולם אחר.
החציל האצטקי כתב:מקל ורוצ׳סטי לא ילך.
טיילור צריך לעלות מהספסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־13 אורחים