LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:itai7 כתב:הייסליפ ישחק?, סליחה הסימונס הזה
מילסאפ ישחק
על סימונס לא יבזבזו מקום של זר. הוא לא הולך להרשם. שומרים את המקום של הזר האחרון למייקל ביזלי...
חיי הלילה של תל אביב יקרצו לו.
אור למד לגלגל במיוחד לקראת בואו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:itai7 כתב:הייסליפ ישחק?, סליחה הסימונס הזה
מילסאפ ישחק
על סימונס לא יבזבזו מקום של זר. הוא לא הולך להרשם. שומרים את המקום של הזר האחרון למייקל ביזלי...
חיי הלילה של תל אביב יקרצו לו.
שמואל1 כתב:אם כבר שחקנים שפציעות גמרו אותם בגיל צעיר, אז יש לי אחלה מועמד למכבי- ברנדון רוי.
בלי ברכיים, כמו שאבי אוהב.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:אם כבר שחקנים שפציעות גמרו אותם בגיל צעיר, אז יש לי אחלה מועמד למכבי- ברנדון רוי.
חלום
jol9 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:אם כבר שחקנים שפציעות גמרו אותם בגיל צעיר, אז יש לי אחלה מועמד למכבי- ברנדון רוי.
חלום
יש מצב טוב שאבי אבן מנחית לנו כאן את סם בואי. אני ד"א לא בטוח ש"זה שנבחר לפני ג'ורדן" לא היה עוזר לנו יותר ממיסטר סימונס...
וכן אני יודע שהוא בן 54 ונראה קצת מעל המשקל הממוצע
jol9 כתב:האמת כן. אתה צודק.
אולי נספר לכולם שאבי גילה את בנדר, ואז אולי נוכל להיפטר גם מאבי, גם מדרגאן וגם מניקולה?
ואז דני יישאר בלי חברים לשחק איתם, ואולי נוכל להתחיל להיזכר שאנחנו מכבי?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:האמת כן. אתה צודק.
אולי נספר לכולם שאבי גילה את בנדר, ואז אולי נוכל להיפטר גם מאבי, גם מדרגאן וגם מניקולה?
ואז דני יישאר בלי חברים לשחק איתם, ואולי נוכל להתחיל להיזכר שאנחנו מכבי?
ילדים כמו דני לא צריכים חברים, הם לוקחים בובות ומתנהגים כאילו הם בני אדם עם רצונות ומחשבות משלהם
שמואל1 כתב:אם כבר שחקנים שפציעות גמרו אותם בגיל צעיר, אז יש לי אחלה מועמד למכבי- ברנדון רוי.
צ'שר כתב:תגידו, כל אלה שכותבים פה שהעונה נגמרה ושהמשחק לא מרגש ולא מעניין כל שבוע ושבוע, אתם בכלל אוהדים? היה משחק שכן עניין אתכם בכלל? אוהד הצלחות בהגדרה אתם.
אני מתרגש מכל משחק של הקבוצה שלי כי אני באמת אוהב כדורסל ואני באמת אוהב את מכבי. אני כועס ומאוכזב קשות מהעונה הזו, אבל מכאן ועל לא להתעניין במשחקים של הקבוצה כי היא לא ביורוליג זה פשוט הזייה. לקחת גביע אליפות ויורוקאפ מבחנתי אלה משימות חשובות מאוד כי כל נצחון וכל משחק הוא חשוב מאוד, כל שנייה במשחק חשובה מאוד. אנחנו פאקינג מכבי!. אוהדי מכבי שמזלזלים בנצחונות כלשהם הם לא באמת אוהדי הקבוצה כי זה פשוט ניגוד מוחלט לרוח המעודון שלנו. אתם וותרנים, לוזרים, וכל שאר ההגדרות שמרכיבים את הזהות של אוהדי הפועל למיניהם. מכביסטים בטוח שלא.
כן, אותי המשחק הזה מאוד מעניין. ולא, לא בגלל ראשון (עוד תגובה הזויה). בגלל שזו מכבי, ואני צהוב בכל סנטימטר בגוף גם כשאני כועס ושונא את כל האנשים שהביאו אותנו למצב הזה שבו אנחנו נמצאים.
יאללה מכבי!!!!!!!!!
צ'שר כתב:אני מתרגש מכל משחק של הקבוצה שלי כי אני באמת אוהב כדורסל ואני באמת אוהב את מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot], Shay_uzan, עידן, שמוליק ו־20 אורחים