אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפוניאדה - 69 - קית' לנגפורד חתם! גרונפלד או כספי יצט

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2011, 12:33

קודי כתב:
docariel כתב:כספי יחתום היום במכבי:

http://one.co.il/Article/189629.html

מיותר לגמרי, סתם בזבוז זמן. לא מבין מה יש לאנשי מכבי להתעסק עם החתמת שחקן בעמדה עמוסה לגמרי, כאשר התאריך בו הוא אמור להגיע הוא הרבה אחרי שתסתיים השביתה. שיעבדו במקום זה על החוזה לרכז שיחליף את פרמאר.

גם אני נגד כספי, אבל אני אסביר לך מה ההגיון בהחתמתו:

המשחקים האחרונים בליגה הראו, שמכבי מתקשה מאוד לתפקד עם 4 זרים בלבד. להזכירך, כמעט הפסדנו לקבוצה של 3 זרים (בנקס הפצוע לא שיחק) 3 ישראלים בינוניים (אפילו לא בסגל של הנבחרת) ומתאזרח פנסיונר אחד. הזוי.

מה הפתרון ? יש שתי אפשרויות:

א) לשחרר מספר גדול של זרים בינוניים ולקנות במקומם מספר קטן של זרים חזקים. אפשרות לא ממש ריאלית באמצע העונה.
ב) להתחזק בישראלים.

אז ההנהלה החליטה ללכת על אפשרות השניה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 12:36

מעבר לכך, מה ההגיון בהחתמת כספי מינואר, מה שאוטומטית יכניס ללחץ שחקן כמו סמית שברור לו שאם השביתה נמשכת יש שחקן שלוקח ממנו את מרבית הדקות? אנחנו צריכים עוד שחקן שיהיה במתח מסיום השביתה?
ודבר נוסף - מה ההגיון להקציב לזה כסף שאם ירצו להחתים עכשיו מחליף לפרמאר יהיה חסר ולכן יחכו עם זה?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: המלפפוניאדה - 69 - קית' לנגפורד חתם! גרונפלד או כספי יצט

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 12:36

felix_r כתב:
קודי כתב:
docariel כתב:כספי יחתום היום במכבי:

http://one.co.il/Article/189629.html

מיותר לגמרי, סתם בזבוז זמן. לא מבין מה יש לאנשי מכבי להתעסק עם החתמת שחקן בעמדה עמוסה לגמרי, כאשר התאריך בו הוא אמור להגיע הוא הרבה אחרי שתסתיים השביתה. שיעבדו במקום זה על החוזה לרכז שיחליף את פרמאר.

גם אני נגד כספי, אבל אני אסביר לך מה ההגיון בהחתמתו:

המשחקים האחרונים בליגה הראו, שמכבי מתקשה מאוד לתפקד עם 4 זרים בלבד. להזכירך, כמעט הפסדנו לקבוצה של 3 זרים (בנקס הפצוע לא שיחק) 3 ישראלים בינוניים (אפילו לא בסגל של הנבחרת) ומתאזרח פנסיונר אחד. הזוי.

מה הפתרון ? יש שתי אפשרויות:

א) לשחרר מספר גדול של זרים בינוניים ולקנות במקומם מספר קטן של זרים חזקים. אפשרות לא ממש ריאלית באמצע העונה.
ב) להתחזק בישראלים.

אז ההנהלה החליטה ללכת על אפשרות השניה.

לא מסכים איתך, כי אם השביתה תימשך כל העונה אז אפשר לאזרח את פרמאר ולהוסיף זר נוסף לסגל בליגה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2011, 12:41

קודי, ומי אמר לך בכלל שפארמר רוצה באזרחות ישראלית? אתה לוקח את זה כעובדה, אבל זה לא ככה. צריך לזכור, שפארמר לא מרוויח פה מיליונים ולא ממש בונה על קריירת משחק בישראל, לכן אין לו סיבה ממשית לרצות באזרחות ישראלית ובכל ההתרוצצויות הכרוחות בכך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 01 נובמבר 2011, 12:42

אין ספק שהדברים האלה מבוססים על המציאות, נכון?
יהיו פרסומים שהמו"מ קרוב לסיום? היו כאלה ביום חמישי האחרון והיו אמורים לסגור עניין בשישי, מה שלא קרה.
הגארד יגיע מהר? זה על סמך היצע הגארדים שיש בשוק? או על סמך הזריזות בה מכבי בדרך כל מנהלת משאים ומתנים?
תוך שבוע מכניסים אותו לעניינים? אתה רציני? שחקן שלא שיחק חצי שנה יכנס לעניינים תוך שבוע? לא מספיק לך להסתכל על לנגפורד או לשמוע על הכושר הנהדר בו הגיעו ראקוצ'ביץ לסיינה ואיבקה לריאל?
אל תשלה את עצמך - מהרגע שפרמאר יעזוב יקח לפחות חודש עד שיהיה לו מחליף שנמצא כבר בעניינים וגם זה במקרה הטוב.

בקשר לשביתה-מה שכתבת זה בדיוק מה שמוכיח את זה :?
תמיד יש פרסומים, ויהיו פרסומים לפני שהמו"מ יסתיים, תיהיה בטוח. אף אחד לא יבוא ביום בהיר ויטיל פצצה כזאת שהשביתה הסתיימה. יהיה מרווח של לפחות כמה ימים בודדים שיהיה ידוע לכולם שהמו"מ קרוב לסיום. גם סטרן דואג לעדכן את אוהדי הNBA בכל העולם על מצב המו"מ אחרי כל ישיבה. זה לא שזה נעשה בדיסקרטיות.
הגארד יגיע מהר לדעתי. לא תוך יום יומיים, אבל פחות משבועיים, אני די בטוח. ואל תתחיל איתי עם כל הנבואות שלך בקשר להתנהלות של ההנהלה, כל כל הנבואות האלה שוות אתה יודע למה... עדיף שלא תתחיל עם זה שוב, ושוב תאכל את הכובע. כמו עם לאנגפורד ומאצ'בן.
תוך שבוע-שבועיים הוא נכנס לעניינים. אם יגיע שחקן מתאים, יחד עם פאפאס, בכיף אפשר לסגור את העמדה הזאת במהירות. לא צריך שחקן שיבוא ותוך יומיים יקלע 30 נקודות. זה צריך ליהיות שחקן של 10-20 דקות סך הכל, ולצד פאפאס ולאנגפורד שאני מניח שיכנס בקרוב כבר לכושר, אתה לא צריך כוכב גדול.
לפחות חודש במקרה הטוב? אתה חיי בעולם אחר ידידי.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 12:44

asafb96 כתב:
יהיו פרסומים שהמו"מ קרוב לסיום? היו כאלה ביום חמישי האחרון והיו אמורים לסגור עניין בשישי, מה שלא קרה.
הגארד יגיע מהר? זה על סמך היצע הגארדים שיש בשוק? או על סמך הזריזות בה מכבי בדרך כל מנהלת משאים ומתנים?
תוך שבוע מכניסים אותו לעניינים? אתה רציני? שחקן שלא שיחק חצי שנה יכנס לעניינים תוך שבוע? לא מספיק לך להסתכל על לנגפורד או לשמוע על הכושר הנהדר בו הגיעו ראקוצ'ביץ לסיינה ואיבקה לריאל?
אל תשלה את עצמך - מהרגע שפרמאר יעזוב יקח לפחות חודש עד שיהיה לו מחליף שנמצא כבר בעניינים וגם זה במקרה הטוב.

תמיד יש פרסומים, ויהיו פרסומים לפני שהמו"מ יסתיים, תיהיה בטוח. אף אחד לא יבוא ביום בהיר ויטיל פצצה כזאת שהשביתה הסתיימה. יהיה מרווח של לפחות כמה ימים בודדים שיהיה ידוע לכולם שהמו"מ קרוב לסיום. גם סטרן דואג לעדכן את אוהדי הNBA בכל העולם על מצב המו"מ אחרי כל ישיבה. זה לא שזה נעשה בדיסקרטיות.
הגארד יגיע מהר לדעתי. לא תוך יום יומיים, אבל פחות משבועיים, אני די בטוח. ואל תתחיל איתי עם כל הנבואות שלך בקשר להתנהלות של ההנהלה, כל כל הנבואות האלה שוות אתה יודע למה... עדיף שלא תתחיל עם זה שוב, ושוב תאכל את הכובע. כמו עם לאנגפורד ומאצ'בן.
תוך שבוע-שבועיים הוא נכנס לעניינים. אם יגיע שחקן מתאים, יחד עם פאפאס, בכיף אפשר לסגור את העמדה הזאת במהירות. לא צריך שחקן שיבוא ותוך יומיים יקלע 30 נקודות. זה צריך ליהיות שחקן של 10-20 דקות סך הכל, ולצד פאפאס ולאנגפורד שאני מניח שיכנס בקרוב כבר לכושר, אתה לא צריך כוכב גדול.

נפעיל סטופר כשזה יהיה רלוונטי, הלוואי ואתה תהיה הצודק מבין שנינו, למרות שאני מוכן לשים הרבה כסף על ההיפך.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 01 נובמבר 2011, 12:51

קודי כתב:
asafb96 כתב:

נפעיל סטופר כשזה יהיה רלוונטי, הלוואי ואתה תהיה הצודק מבין שנינו, למרות שאני מוכן לשים הרבה כסף על ההיפך.

טוב שלא שמת כסף גם על זה שהייתה בטוח שלאנגפורד לא יגיע בחיים, ומאצ'בן זה סיפור מופרך של פדרמן..
עצה ממני, אל תשים כסף, נראה שלא ממש הולך לך בנבואות האלה. אני מקווה ומאמין שגם במקרה הזה אין חדש. אבל זה כמובן יחזור כמו בומרנג גם בשנה הבאה...
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 01 נובמבר 2011, 12:52

אין לי בעיה עם ההחתמה של כספי, ואני אסביר למה: מצד אחד, אם כספי יבוא למכבי, זה יהיה רק בינואר, ומן הסתם זה אומר שהשביתה תימשך לכל העונה וגם פרמאר נשאר איתנו (פרמאר לא מבריק כרגע, אבל אני מקווה שבהמשך הוא יסתגל למשחק האירופאי, ושעננת האנ.בי.איי תתפזר ייתכן והראש שלו יהיה יותר מפוקס). הסיכון פה הוא שבלי כספי כבר עכשיו יהיה קשה להעפיל לטופ 16, אבל אני מאמין שנצליח להתברג ברביעייה גם בלעדיו, ומהטופ 16, בסנריו שהאנ.בי.איי כבר לא יתקיים, צפויים לשחק באירופה גאסולים ונוביצקים למיניהם, ואז החתמת כספי תהיה מתבקשת ולא תגרע במאומה.
מן הצד השני, אם השביתה תיגמר בקרוב, לא נצטרך לשלם לכספי אגורה, כי החוזה מתחיל בינואר, והכסף ינותב לרכז שישלים את הרוסטר.
אני בעד הסנריו הראשון, למרות שלדעתי קלושים הסיכויים שזה יקרה.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 01 נובמבר 2011, 12:55

er79 כתב:אין לי בעיה עם ההחתמה של כספי, ואני אסביר למה: מצד אחד, אם כספי יבוא למכבי, זה יהיה רק בינואר, ומן הסתם זה אומר שהשביתה תימשך לכל העונה וגם פרמאר נשאר איתנו (פרמאר לא מבריק כרגע, אבל אני מקווה שבהמשך הוא יסתגל למשחק האירופאי, ושעננת האנ.בי.איי תתפזר ייתכן והראש שלו יהיה יותר מפוקס). הסיכון פה הוא שבלי כספי כבר עכשיו יהיה קשה להעפיל לטופ 16, אבל אני מאמין שנצליח להתברג ברביעייה גם בלעדיו, ומהטופ 16, בסנריו שהאנ.בי.איי כבר לא יתקיים, צפויים לשחק באירופה גאסולים ונוביצקים למיניהם, ואז החתמת כספי תהיה מתבקשת ולא תגרע במאומה.
מן הצד השני, אם השביתה תיגמר בקרוב, לא נצטרך לשלם לכספי אגורה, כי החוזה מתחיל בינואר, והכסף ינותב לרכז שישלים את הרוסטר.

נכון מאוד, רק לא ברור לי למה להחתים אותו עכשיו על חוזה שיתחיל בינואר, במקום לחכות עד לינאור, ואז להחתים אותו על חוזה.. נראה לי מוזר משהו, סתם יכול לעשות קצת בלאגן פנימי בקבוצה, ולחץ על סמית' ופניני.. אם מחתימים, שיחתימו אותו לעכשיו. אם רוצים בינואר, שיחכו לינואר..
מבחינה מקצועית, נראה שכספי בהחלט יכול לתרום ביורוליג, ובליגה כשירשם כישראלי ויוכל לשחק גם כ4 ולתת קצת מנוחה לבלו ואליהו שלא נחים
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 01 נובמבר 2011, 13:13

asafb96 כתב:
er79 כתב:אין לי בעיה עם ההחתמה של כספי, ואני אסביר למה: מצד אחד, אם כספי יבוא למכבי, זה יהיה רק בינואר, ומן הסתם זה אומר שהשביתה תימשך לכל העונה וגם פרמאר נשאר איתנו (פרמאר לא מבריק כרגע, אבל אני מקווה שבהמשך הוא יסתגל למשחק האירופאי, ושעננת האנ.בי.איי תתפזר ייתכן והראש שלו יהיה יותר מפוקס). הסיכון פה הוא שבלי כספי כבר עכשיו יהיה קשה להעפיל לטופ 16, אבל אני מאמין שנצליח להתברג ברביעייה גם בלעדיו, ומהטופ 16, בסנריו שהאנ.בי.איי כבר לא יתקיים, צפויים לשחק באירופה גאסולים ונוביצקים למיניהם, ואז החתמת כספי תהיה מתבקשת ולא תגרע במאומה.

נכון מאוד, רק לא ברור לי למה להחתים אותו עכשיו על חוזה שיתחיל בינואר, במקום לחכות עד לינאור, ואז להחתים אותו על חוזה.. נראה לי מוזר משהו, סתם יכול לעשות קצת בלאגן פנימי בקבוצה, ולחץ על סמית' ופניני.. אם מחתימים, שיחתימו אותו לעכשיו. אם רוצים בינואר, שיחכו לינואר..
מבחינה מקצועית, נראה שכספי בהחלט יכול לתרום ביורוליג, ובליגה כשירשם כישראלי ויוכל לשחק גם כ4 ולתת קצת מנוחה לבלו ואליהו שלא נחים

הסיבה היחידה שאני רואה להחתמה עכשיו, היא פחד שהוא יברח ויחתום במקום אחר.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 01 נובמבר 2011, 13:31

Ido_Maccabi כתב:
asafb96 כתב:

הסיבה היחידה שאני רואה להחתמה עכשיו, היא פחד שהוא יברח ויחתום במקום אחר.

הוא אמר שהוא רוצה לשחק רק בישראל, במכבי, ואם מכבי תסגור איתו הכל במו"מ דיסקרטי, והוא יחתום באיזה קבוצה אחרת, נגיד הקבוצה של דרוקר, לחוזה עד ינואר, ואז יחתום במכבי. נראה לי עדיף.
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 נובמבר 2011, 14:22

האמת שמתחיל להימאס לי מחוסר היציבות של הסגל העונה.
זה מתחיל להזכיר לי את עונת אפי מבחינת זה שמכבי מתחילה להיראות כמו תחנת רכבת.
רק בגלל זה אני רוצה כבר שתיגמר השביתה הזו, שיהיה לנו סגל סופי וסגור ונדע בדיוק עם אילו שחקנים אנחנו הולכים למלחמה.
אי אפשר עם כל השינויים התכופים הללו!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 14:24

חנו'ש כתב:האמת שמתחיל להימאס לי מחוסר היציבות של הסגל העונה.
רק בגלל זה אני רוצה כבר שתיגמר השביתה הזו, שיהיה לנו סגל סופי וסגור ונדע בדיוק עם אילו שחקנים אנחנו הולכים למלחמה.

אבל איך את מעיזה לומר כזה דבר על ההנהלה המושלמת, שלא טועה אף פעם? כל מה שהם עושים לא טוב לך? :grin
קודי

הודעהעל ידי itai7 » 01 נובמבר 2011, 14:37

אז לכי תאהדי קבוצה אחרת
itai7

הודעהעל ידי asafb96 » 01 נובמבר 2011, 14:43

קודי כתב:

אבל איך את מעיזה לומר כזה דבר על ההנהלה המושלמת, שלא טועה אף פעם? כל מה שהם עושים לא טוב לך? :grin

וואי וואי וואי. שנון אש אתה אה..
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 נובמבר 2011, 14:48

ווי מה קרה?
רק ציינתי שאני מאוד לא אוהבת את חוסר היציבות הזו שנוצרה בעיקר בגלל השביתה, שאני כבר מתה שתיגמר.

אני בטוחה שאין כאן אחד שנהנה יותר מידי מעונת אפי, אז למה זה כזה נורא שאמרתי שאני מאוד מקווה שזו לא הולכת להיות עוד עונה בסגנון??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 01 נובמבר 2011, 14:58

חנו'ש כתב:ווי מה קרה?
רק ציינתי שאני מאוד לא אוהבת את חוסר היציבות הזו שנוצרה בעיקר בגלל השביתה, שאני כבר מתה שתיגמר.

אני בטוחה שאין כאן אחד שנהנה יותר מידי מעונת אפי, אז למה זה כזה נורא שאמרתי שאני מאוד מקווה שזו לא הולכת להיות עוד עונה בסגנון??

סף העצבים עולה לא רק בקבוצה אלא גם כאן בפורום.
אני חושש שאם הקבוצה תפסיד לריאל תהיה התפוצצות.
roy1000

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 01 נובמבר 2011, 15:24

אני לא חושב שתהיה התפוצצות מקסימום יגידו שבלאט אשם בניהול משחק
האוהדים של מכבי לא טיפשים הם יודעים שיש סיכוי גדול להפסיד לריאל לפי איך שאנחנו נראים
לכן לא יקרה כלום זה יראה כאילו חלק מהשגרה (לפחות בשבילי)
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי roy1000 » 01 נובמבר 2011, 15:38

JasonWilliams12 כתב:אני לא חושב שתהיה התפוצצות מקסימום יגידו שבלאט אשם בניהול משחק
האוהדים של מכבי לא טיפשים הם יודעים שיש סיכוי גדול להפסיד לריאל לפי איך שאנחנו נראים
לכן לא יקרה כלום זה יראה כאילו חלק מהשגרה (לפחות בשבילי)

הפסד בנוקיה ומייד יתחילו כל העכברים לצאת מהחורים ולדבר על זה שהטופ 16 בסכנה.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 01 נובמבר 2011, 15:48

לא שהפסד לא אפשרי, אבל אני אישית לא מאמין שזה יקרה. רמות המוטיבציה של השחקנים אחרות לגמרי במשחק יורוליג ביד אליהו, וסופו אמור לאכול את הקו הקדמי של ריאל. תוסיף לזה יתרון מובנה על הקווים ואת הביתיות של מכבי. בלי קשר, לא מחזיק מריאל כקבוצה שיכולה לנצח את מכבי ביד אליהו. סורי.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־36 אורחים