Nadav#30 כתב:my man כתב:Nadav#30 כתב:למען האמת, יותר כיף לראות את קליבלנד בעידן לו, הקבוצה רצה, מוסרת, קולעת באחוזים גבוהים והשחקנים נראים מחויבים.
כנראה שעם בלאט זה לא נועד לקרות.
שמע, זה פשוט לא נכון..מי שראה את החצי השני של העונה שעברה יודע שה'כיף' היה שם כבר קודם..
העונה כנראה בלאט עלה לשחקנים על העצבים והם פשוט לא התאמצו בשבילו לא לברון לא לאב ולא כקבוצה...
אז כן כנראה שאם השחקנים שם לא רצו לשחק בשבילו אז היה צריך לפטר אותו כי עכשי הם שורפים את המגרש בשביל לו או אפילו בשביל להוכיח את המהלך...
אבל את הכסף סופרים במדרגות ואני בכלל לא בטוח שהחבורה השברירית הזו תצליח להחזיק בקצב מהיר עד הסוף מבלי להתפרק קודם...
וכל זה עוד מבלי לדבר על זה שהמשחקים האחרונים למעט ס"א היו מול נמושות הליגה...
נכון שעוד מוקדם לשפוט, אבל ניקח את קווין לאב לדוגמא, אצל בלאט הוא היה נראה כנטל על הקבוצה כאילו הוא בלאט שם אותו כאילו הוא חייב אבל לא באמת רוצה. אתמול לאב היה פנטסטי, והשלישייה הייתה מחוברת והיה הרגשה של קבוצה גדולה שיכולה ללכת רחוק - מה שלא קרה עד עכשיו.
לבלאט היה הרבה יותר קל בלי לאב ואירווינג בפלייאוף שנה שעברה ולתת ללברון להוביל- זה היה הפתרון הקל, תפקידו היה לחבר את השלישייה, ובוא נודה על האמת בזה הוא נכשל.
חשוב לי להגיד - שבלאט עשה התאמות מעולות עונה שעברה, ואימן לעילא ולעילא את הקבוצה בחצי השני של העונה אך במשימתו לחבר את השלישיה הוא לא הצליח - ורק שהשלישייה תהיה מחוברת יש סיכוי לקליבלנד לקחת אליפות. וידוע לכל שקליבלנד השנה שואפת לקחת את כל הקופה.
אבל שוב זה לא נכון...
הקבוצה רצה שנה שעברה עם הטריו בצורה מדהימה הם הגיעו לפלייאוף אחרי ריצה משוגעת של מלא משחקים ללא הפסד כשהטריו משחקים יחד...
אתה צודק לגבי לאב שהוא היה נראה כנטל...אבל אני מאמיןשזה היה פשוט חוסר מוטיבציה תחת בלאט ולא שבלאט לא ידע מה לעשות איתו...
הוא חיבר את השלישיה שנה שעברה בצורה כזו שכשלאב נפצע כמעט כולם חזו שהם יכשלו כי היה נדמה שקליבלנד תלויה בטריו בצורה שלא תאפשר פציעות והיעדרויות..
ואז הגיע הבום בגמר שקיירי וזה מה שחיסל את הסיפור..
בלאט חיבר את כל קליבלנד מאחורי הטריו עונה שעברה ...
שלא תבין אם מאמן מאבד את חדר ההלבשה אני חושב שצריך לפטר אותו כי אין שום סיכוי בעולם להצליח ככה...השאלה היא מה גרם לזה ומי הגורמים שהשפיעו על כך ומה היה האינטרס שלהם...
הסיפור פה הוא מסריח כי השחקנים בראשות לברון ומעליהם העוזר המאמן הנאלח לו הביאו לכך שלבלאט לא יהיה סיכוי...
לדעתי קליבלנד היו לוקחים אליפות עם השחקנים היו נותנים לבלאט את האמון ומשקיעים תחתיו. מה יהיה עם לו- צריך לראות לקראת הפלייאוף ותוך כדי הסדרות לאן זה הולך..
שוב לדעתי הם יפלו מהרגליים אם זה יהיה הקצב עד הפלייאוף...