ליגת ווינר: מכבי ת"א- ראשל"צ, ראשון, 21:00, ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי ת"א- ראשל"צ, ראשון, 21:00, ערוץ 1

הודעהעל ידי Nadav#30 » 01 פברואר 2016, 16:22

דווקא ג'יימס יכול להיות נחמד כסותם חורים, לא ראיתי אותו במשחק שלם מאז שעזב את מכבי (חוץ מהיילייט ביוטיוב) אבל נשמע נחמד לעונה גרועה כזאת. חיבבתי אותו ואני מעריך אותו על ההקרבה למכבי ואוהדיה ואהבה למדינת ישראל. אם יוחתם גם ככה זה יהיה רק לליגה (אין מועד נוסף לרישום שחקנים ליורוקאפ נכון?) אז זה לא נורא כל כך.

מעניין שכל שחקני הנשמה בדור הנוכחי הם שחקנים פצועים (ג'יימס,רנדל)
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי ankram » 01 פברואר 2016, 17:07

Nadav#30 כתב:דווקא ג'יימס יכול להיות נחמד כסותם חורים, לא ראיתי אותו במשחק שלם מאז שעזב את מכבי (חוץ מהיילייט ביוטיוב) אבל נשמע נחמד לעונה גרועה כזאת. חיבבתי אותו ואני מעריך אותו על ההקרבה למכבי ואוהדיה ואהבה למדינת ישראל. אם יוחתם גם ככה זה יהיה רק לליגה (אין מועד נוסף לרישום שחקנים ליורוקאפ נכון?) אז זה לא נורא כל כך.

מעניין שכל שחקני הנשמה בדור הנוכחי הם שחקנים פצועים (ג'יימס,רנדל)

נניח ומוחתם ,אזיי במכבי יש את בנדר,אופייבו, אמבקווה, סמית',מילסאפ,רנדל,שון - 6 זרים , מותר להלביש 5 , נכון? את מי אתה לא מלביש? קרוב לוודאי בנדר.
ואז יש את שגב (שאני לא יודע כמה דקות הוא יקבל בינות שון,אופייבו,רנדל ואמבקווה)
ועוד 5 ישראלים מבין, פניני,לאנסברג,יבזורי,מקל , טיילר,אוחיון , את מי אתה משאיר בחוץ? יבזורי?

לא יודע , נראה לי עמוס מדי , וככה נאבד את שגב , ואם יש משהו אחד חיובי שיצא מהעונה הזאת זה הדקות של שגב , וממש לא בא לי שהוא יאבד אותם תמורת שחקן ששנה הבאה לא יהיה פה.

אני כלל לא הזכרתי את הנכה שהחתמנו עכשיו. ואם נעבור שלב , מין הסתם נרצה להשאיר אותו כדי לעזור ביורוקאפ.

בלאגן.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 01 פברואר 2016, 17:31

למקל היה משחק טוב מאוד, בסך הכל אין אליו שום טענות (חוץ מזה שבהגנה הוא עוד לא בדיוק יודע מתי להחליף ולאן לרוץ, אבל זה אמור לבוא עם הזמן).

הדבר שאני חושש ממנו בהקשר למקל, בא מכיוון קצת אחר. כולנו יודעים שבליגה שלנו עושים הרבה סקאונטינג על הריבות, ויודעים מה צריך לעשות לכל שחקן. את מקל עוד לא כל כך מכירים ולא כל כך מוכנים אליו. במשחק האחרון מקל לא זרק אף זריקה לשלוש! השומרים שמרו אותו צמוד, מה שאיפשר למקל לחדור עליהם בקלות גדולה, ומהחדירות האלה הוא יצר לעצמו ולאחרים. ואני שואל מה יקרה, כאשר היריבות יגיעו מוכנות למקל, השומרים יתנו לו מטר, ולא יתנו לו לחדור בקלות? איך בדיוק הוא ישחק אז?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 01 פברואר 2016, 17:45

את מקל גם היה יחסית קשה לעצור בקדנציה הקודמת שלו בישראל, בגליל ובחיפה, כך שגם אז היה מוכר ועדיין היה לו אימפקט על הקבוצה. מה שטוב במנהל משחק טבעי מהסוג שלו, שגם ביום התקפי לא טוב שלו, ויהיו לו אני מניח גם כאלה, הוא עדיין יצליח לעשות את החברים סביבו לטובים יותר, ואת זה רוצ'סטי ופרמאר לא הצליחו לעשות אפילו פעם אחת העונה, כך שאני לא מודאג ממקל. אגב, כבר שנים הוא משחק משחק פוסט יפה מאוד שלא קל לעצור.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 פברואר 2016, 18:50

er79 כתב:את מקל גם היה יחסית קשה לעצור בקדנציה הקודמת שלו בישראל, בגליל ובחיפה, כך שגם אז היה מוכר ועדיין היה לו אימפקט על הקבוצה. מה שטוב במנהל משחק טבעי מהסוג שלו, שגם ביום התקפי לא טוב שלו, ויהיו לו אני מניח גם כאלה, הוא עדיין יצליח לעשות את החברים סביבו לטובים יותר, ואת זה רוצ'סטי ופרמאר לא הצליחו לעשות אפילו פעם אחת העונה, כך שאני לא מודאג ממקל. אגב, כבר שנים הוא משחק משחק פוסט יפה מאוד שלא קל לעצור.

אנחנו מדברים פה על שחקן שהגיע ל- NBA , ולא בכדי.
זה לא אחד שאתה נותן לו מטר ועצרת אותו.
מדובר בשחקן חכם שמודע למגבלות של עצמו ויודע איך להוציא מעצמו את המיטב, וזאת הסיבה שהוא הגיע לאן שהוא הגיע בקריירה שלו.
בליגה הישראלית הוא באנקר, ברמות היורוליג עדיין סימן שאלה. בעונה הבא נדע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: where is the love? ו־21 אורחים