המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:יודעים מה היה מצחיק? אם כולנו היינו צופים במשחק בשבוע הבא באותו מקום
זה היה המקום עם המצב רוח הכי טוב בהשוואה לריכוז אוהדי מכבי
yhgsy כתב:האם זה הגיוני שרוצסטי יחטיא 2 שלשות פנויות!!!
יש לי הרגשה שפשוט הוא עושה בכוונה
Sent from my SM-N7505 using Tapatalk
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יודעים מה היה מצחיק? אם כולנו היינו צופים במשחק בשבוע הבא באותו מקום
ביתי פתוח לרווחה
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יודעים מה היה מצחיק? אם כולנו היינו צופים במשחק בשבוע הבא באותו מקום
ביתי פתוח לרווחה
אבל המחסומים לא פתוחים לרווחה
yanay21 כתב:אם עושים מפגש צפייה, זה הדבר הכי מצחיק בעולם. בכלל, הדבר היחיד שטוב בעונה הזו של מכבי, שאנחנו עושים צחוקים. זה מה שגרם לי להירשם דווקא בתקופה המחרידה הזאת, הרגשתי צורך לפרוק עצבים.
ankram כתב:אין למכבי מאמן. פשוט אין. בטח לא מאמן שמבין איזה חומר שחקנים יש לו. אני לא חושב שהם מתאמנים בכלל. זה כמו לראות קבוצת נוער.
אבל זה אולי ריאלי. כי למכבי אין משחק התקפה ואין שחקנים ששומרים. אז בטח באימונים שלא קולעים אז חושבים שההגנה עובדת ושהפיק נ רול מהאמצע נכנס לסל אז חושבים שההתקפה בסדר.
אם מחליפי מכבי לא איכותיים בהרבה מחבורת הנוער הזאת מלובליאנה. אז בשבוע הבא , מועדון מכבי תל אביב יקבל את מטח שריקות הבוז הגדול בהיסטוריה שלו. כיאה לאסופת הכלומניקים שלו שבנו במחי של 25 מליון אשפה שכזאת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אם עושים מפגש צפייה, זה הדבר הכי מצחיק בעולם. בכלל, הדבר היחיד שטוב בעונה הזו של מכבי, שאנחנו עושים צחוקים. זה מה שגרם לי להירשם דווקא בתקופה המחרידה הזאת, הרגשתי צורך לפרוק עצבים.
שמחים שהצטרפת
עם כל זה שאתה בן אדם זוועה וסמולני מסריח, זה היה שווה את היציאה מלפני כמה עמודים
ankram כתב:אם מחליפי מכבי לא איכותיים בהרבה מחבורת הנוער הזאת מלובליאנה. אז בשבוע הבא , מועדון מכבי תל אביב יקבל את מטח שריקות הבוז הגדול בהיסטוריה שלו. כיאה לאסופת הכלומניקים שלו שבנו במחי של 25 מליון אשפה שכזאת.
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אם עושים מפגש צפייה, זה הדבר הכי מצחיק בעולם. בכלל, הדבר היחיד שטוב בעונה הזו של מכבי, שאנחנו עושים צחוקים. זה מה שגרם לי להירשם דווקא בתקופה המחרידה הזאת, הרגשתי צורך לפרוק עצבים.
שמחים שהצטרפת
עם כל זה שאתה בן אדם זוועה וסמולני מסריח, זה היה שווה את היציאה מלפני כמה עמודים
הוא סמולני?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אם עושים מפגש צפייה, זה הדבר הכי מצחיק בעולם. בכלל, הדבר היחיד שטוב בעונה הזו של מכבי, שאנחנו עושים צחוקים. זה מה שגרם לי להירשם דווקא בתקופה המחרידה הזאת, הרגשתי צורך לפרוק עצבים.
שמחים שהצטרפת
הוא סמולני?
מסריח
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אם עושים מפגש צפייה, זה הדבר הכי מצחיק בעולם. בכלל, הדבר היחיד שטוב בעונה הזו של מכבי, שאנחנו עושים צחוקים. זה מה שגרם לי להירשם דווקא בתקופה המחרידה הזאת, הרגשתי צורך לפרוק עצבים.
שמחים שהצטרפת
הוא סמולני?
מסריח
איך את יודעת? הוא רשם את זה איפשהו?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אם עושים מפגש צפייה, זה הדבר הכי מצחיק בעולם. בכלל, הדבר היחיד שטוב בעונה הזו של מכבי, שאנחנו עושים צחוקים. זה מה שגרם לי להירשם דווקא בתקופה המחרידה הזאת, הרגשתי צורך לפרוק עצבים.
שמחים שהצטרפת
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אם עושים מפגש צפייה, זה הדבר הכי מצחיק בעולם. בכלל, הדבר היחיד שטוב בעונה הזו של מכבי, שאנחנו עושים צחוקים. זה מה שגרם לי להירשם דווקא בתקופה המחרידה הזאת, הרגשתי צורך לפרוק עצבים.
שמחים שהצטרפת
אני איש מרכז קיצוני(מצביעי לפיד), יותר גרוע מהסמולנים, לפי מה שאומרים. ולהיות בן אדם נחמד זה אוברייטד, זה או שאתה נחמד, או שיש לך חוש הומור. אני מעדיף חוש הומור. אם לא, הייתי כנראה מתאבד בקפיצה מהגג של יד אליהו, תוך כדי שירת "שריפה, אחים, שריפה".
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אם עושים מפגש צפייה, זה הדבר הכי מצחיק בעולם. בכלל, הדבר היחיד שטוב בעונה הזו של מכבי, שאנחנו עושים צחוקים. זה מה שגרם לי להירשם דווקא בתקופה המחרידה הזאת, הרגשתי צורך לפרוק עצבים.
שמחים שהצטרפת
אני איש מרכז קיצוני(מצביעי לפיד), יותר גרוע מהסמולנים, לפי מה שאומרים. ולהיות בן אדם נחמד זה אוברייטד, זה או שאתה נחמד, או שיש לך חוש הומור. אני מעדיף חוש הומור. אם לא, הייתי כנראה מתאבד בקפיצה מהגג של יד אליהו, תוך כדי שירת "שריפה, אחים, שריפה".
ankram כתב:אין למכבי מאמן. פשוט אין. בטח לא מאמן שמבין איזה חומר שחקנים יש לו. אני לא חושב שהם מתאמנים בכלל. זה כמו לראות קבוצת נוער.
אבל זה אולי ריאלי. כי למכבי אין משחק התקפה ואין שחקנים ששומרים. אז בטח באימונים שלא קולעים אז חושבים שההגנה עובדת ושהפיק נ רול מהאמצע נכנס לסל אז חושבים שההתקפה בסדר.
אם מחליפי מכבי לא איכותיים בהרבה מחבורת הנוער הזאת מלובליאנה. אז בשבוע הבא , מועדון מכבי תל אביב יקבל את מטח שריקות הבוז הגדול בהיסטוריה שלו. כיאה לאסופת הכלומניקים שלו שבנו במחי של 25 מליון אשפה שכזאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים