LIAV10 כתב:ד״ר ג׳יי מקום 14, ווסט 13.
והבדיחה הכי גדולה, קובי בראיינט מקום 12, הוא אחד השחקנים ״הכי פחות אהובים עלי״, אבל אין מצב שהוא לא טופ 10.
מה?! קובי בראיינט טופ 10 בוודאות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:ד״ר ג׳יי מקום 14, ווסט 13.
והבדיחה הכי גדולה, קובי בראיינט מקום 12, הוא אחד השחקנים ״הכי פחות אהובים עלי״, אבל אין מצב שהוא לא טופ 10.
yanay21 כתב:רגע, את לברון מיקמו כבר? אם לברון נמצא בדירוג מעל קובי, זה מגוחך. למרות שכל הדירוג הזה אידיוטי, מהרגע ששמו את קווין לאב ברשימה הזו.
בעניין בלייק גריפין, מעניין מאוד לשמוע. בעיניי כריס פול פורח בהיעדרו של גריפין. הוא מאוד מוכשר, אבל לא חומר לאליפות. מצד שני, גם דיאנדרה ג'ורדן לא. לצערי, פול לא יקח אליפות בחיים, אז אולי עדיף לו, בטווח הארוך, שגריפין ישאר ולפחות לא יזעזעו את המערכת.
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:רגע, את לברון מיקמו כבר? אם לברון נמצא בדירוג מעל קובי, זה מגוחך. למרות שכל הדירוג הזה אידיוטי, מהרגע ששמו את קווין לאב ברשימה הזו.
בעניין בלייק גריפין, מעניין מאוד לשמוע. בעיניי כריס פול פורח בהיעדרו של גריפין. הוא מאוד מוכשר, אבל לא חומר לאליפות. מצד שני, גם דיאנדרה ג'ורדן לא. לצערי, פול לא יקח אליפות בחיים, אז אולי עדיף לו, בטווח הארוך, שגריפין ישאר ולפחות לא יזעזעו את המערכת.
לברון > קובי
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:רגע, את לברון מיקמו כבר? אם לברון נמצא בדירוג מעל קובי, זה מגוחך. למרות שכל הדירוג הזה אידיוטי, מהרגע ששמו את קווין לאב ברשימה הזו.
לברון > קובי
שמואל1 כתב:לברון ג'יימס מאז דיוויד בלאט פוטר- 0/18 משלוש.
שמואל1 כתב:סקרמנטו ממשיכה להפסיד, הפעם לברוקלין. כספי עם 1-7 מחוץ לקשת.
yanay21 כתב:מבחינת כישרון באופן כללי?בוודאי. אני אלך יותר רחוק:לברון, שאני די לא סובל אותו, הוא השחקן הכי מוכשר בעשורים האחרונים, ואני כולל אפילו את מייקל. סט היכולות של לברון הרבה יותר רחב, וכשאתה מצרף לזה את הגובה שלו והמאסיביות שלו, מבחינת כישרון נטו, זה מדהים. אבל במבחן התוצאה, וגם במבחן ה"גדולה", של לדעת להגיע למשחק כשזה חשוב-קובי נמצא במקום אחר לגמרי מלברון. גם אם לא מדברים על זה שלברון במזרח כל החיים, וקובי במערב(עם כל הכאב ראש שכרוך בעניין-ספרס, הסאנס של נאש), וזה שכדי להיכנס באמת לרשימה של הגדולים ולהשיג טבעות, לברון היה צריך לעבור למיאמי וליצור את הטריו.
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:מבחינת כישרון באופן כללי?בוודאי. אני אלך יותר רחוק:לברון, שאני די לא סובל אותו, הוא השחקן הכי מוכשר בעשורים האחרונים, ואני כולל אפילו את מייקל. סט היכולות של לברון הרבה יותר רחב, וכשאתה מצרף לזה את הגובה שלו והמאסיביות שלו, מבחינת כישרון נטו, זה מדהים. אבל במבחן התוצאה, וגם במבחן ה"גדולה", של לדעת להגיע למשחק כשזה חשוב-קובי נמצא במקום אחר לגמרי מלברון. גם אם לא מדברים על זה שלברון במזרח כל החיים, וקובי במערב(עם כל הכאב ראש שכרוך בעניין-ספרס, הסאנס של נאש), וזה שכדי להיכנס באמת לרשימה של הגדולים ולהשיג טבעות, לברון היה צריך לעבור למיאמי וליצור את הטריו.
גם כשחקן כדורסל, קובי בשיאו לדעתי לא נופל מלברון. הקליעה שלו טובה יותר (מכל הטווחים) בכמה דרגות.
לברון לא יכול להגיע ל- 81 נקודות במשחק אחד למשל.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:מבחינת כישרון באופן כללי?בוודאי. אני אלך יותר רחוק:לברון, שאני די לא סובל אותו, הוא השחקן הכי מוכשר בעשורים האחרונים, ואני כולל אפילו את מייקל. סט היכולות של לברון הרבה יותר רחב, וכשאתה מצרף לזה את הגובה שלו והמאסיביות שלו, מבחינת כישרון נטו, זה מדהים. אבל במבחן התוצאה, וגם במבחן ה"גדולה", של לדעת להגיע למשחק כשזה חשוב-קובי נמצא במקום אחר לגמרי מלברון. גם אם לא מדברים על זה שלברון במזרח כל החיים, וקובי במערב(עם כל הכאב ראש שכרוך בעניין-ספרס, הסאנס של נאש), וזה שכדי להיכנס באמת לרשימה של הגדולים ולהשיג טבעות, לברון היה צריך לעבור למיאמי וליצור את הטריו.
גם כשחקן כדורסל, קובי בשיאו לדעתי לא נופל מלברון. הקליעה שלו טובה יותר (מכל הטווחים) בכמה דרגות.
לברון לא יכול להגיע ל- 81 נקודות במשחק אחד למשל.
כקלעי, כמובן, ושניהם שומרים מצויינים. אבל כשאתה מוסיף את המסה של לברון, ואת יכולת המסירה שלו(גם קובי יודע למסור, אבל לא בצורה כזו מבריקה, והוא לא מסר בכזו תדירות), יש פה מפלצת כדורסל.
חלק גדול מהשחקן שקובי היה נובע פחות מכישרון טהור(שלא חסר לו), ויותר ממוסר עבודה פסיכי. כל שנה הוא היה מוסיף משהו ליכולות שלו, משכלל משהו, מתאמן על מהלכים שהוא לא עשה בעבר. בעיניי, קובי התעלה על עצמו מאז שהגיע לליגה. ולברון, שיש לו קריירה מדהימה, ועוד תהיה לו, לא התעלה, בעיקר בגלל שהוא החליט לקחת לעצמו את הכינוי "קינג ג'יימס" ו"הנבחר" בגיל כל כך צעיר. אי אפשר לעמוד בלחץ הזה.
אני לא חושב שלברון שחקן כדורסל לא טוב, הוא מדהים, אבל לפי איך שדיברו עליו, ולפי איך שהוא דיבר על עצמו, הציפייה הייתה ליותר מזה. מה שקרה לו בגמר של 2011 זה משהו שאי אפשר לתרץ. וגם את המשחק השישי של 2013 הוא כמעט איבד. בעיקר בגלל היעדר של קילר אינסטינקט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itai7, מקאדו 3 ו־44 אורחים