asafb96 כתב:מאצ'בן זה דוגמא לחוסר הסבלנות משגע של האוהדים.
אל תכליל, זה לא אוהדים אלא האוהד הספציפי הנ"ל.
רוב האוהדים בירכו בזמנו על ההחתמה של מאצ'באן ואני בטוחה גם שרובם ממש לא מחפשים להיפטר ממנו וישמחו לקבל אותו בחזה בעונה הבאה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:מאצ'בן זה דוגמא לחוסר הסבלנות משגע של האוהדים.
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:מאצ'בן זה דוגמא לחוסר הסבלנות משגע של האוהדים.
אל תכליל, זה לא אוהדים אלא האוהד הספציפי הנ"ל.
רוב האוהדים בירכו בזמנו על ההחתמה של מאצ'באן ואני בטוחה גם שרובם ממש לא מחפשים להיפטר ממנו וישמחו לקבל אותו בחזה בעונה הבאה.
JasonWilliams12 כתב:הוא הרס עונה שלמה
אין בעיה שפדרמן יילך לאדריאטית אבל תעזוב את הליגה המסריחה הזאת בשביל מה להעמיס על סופו ושחקנים אחרים?
אתה חושב שסופו יירצה להישאר פה אחרי העונה הזאת עם כל הטיסות האלה?
אני לא קובע אני מצפה שהנהלת מכבי תדאג לקבוצה מצויינת כל שנה
אוקיי שמכבי תעשה מה שקאחה עושה
אבל אתה לא חושב שבמקום לשלם לו כמעט 5 מיליון ל5 שנים שהוא חתום פה
עדיף שמכבי תביא שחקן מוכח כמו בורוסיס?
שנתיים אנחנו משלמים עליו ללא שום תועלת ואין שום הבטחה שהוא יהיה טוב זה סיכון מיותר ולא מצדיק
JasonWilliams12 כתב:מכבי לא משלמת על מצ'באן???
איפה אתה רואה את אחד הסגלים באירופה??
אם יש לך משקפיים שים אותם ותראה משחקים של מכבי ותראה שהחקנים בלי חשק על המגרש מרוב עייפות... זה לא הרס של עונה שלמה?
למכבי יש את אחד הסגלים היותר חלשים שראיתי בשנים האחרונות להוציא את עמדות הפנים
בורשטיין לא שחקן יוגב לא שחקן שאייר שחקן לשנים הבאות סמית' חוץ מלזרוק מ3 כמו קאמינגס לא עושה כלום ולא מועיל למשחק פאפא לא יכול לשמור על רוב הרכזים הטובים לאנגפורד לא בכושר ועל פארמר אני לא יידבר כי הוא לא יהיה פה בקרוב
אז מה יש לך שחקן וחצי בגארדים? לזה אתה אומר אחד הסגלים הטובים באירופה?? זה פשוט לא נכון
kubachrick כתב:מבחינת שמות,הסגל של מכבי אחד המבטיחים.
עמדה 5 מכוסה יפה מאוד על ידי שחקן חמישיית עונת יורוליג ועל ידי שני קפצונים.
עמדה 4 על ידי אליהו,התקפית אולי הטוב ביותר בעמדה שלו,וכאשר הוא לא על המגרש גם בלו יכול לשחק ביעילות רבה בעמדה הזו.
גם פניני יכול לשחק 4.
עמדה 3 פניני,סמית' - שני שחקני נשמה,שרק אוהדי מכבי שיודעים להתאונן בפורום יעיפו שחקן נשמה כמו סמית'.
לא רק שסמית הוא עוגן הגנתי,ושחקן מסור ואכפתי,הוא גם שחקן חכם מאוד בהתקפה,וכשיכנסו לו הקליעות,הוא יהיה טוב מאיידסון(ששנה שעברה השמיצו אותו,פתאום השנה הבן אדם זוכה לערגה כשמשון הגיבור).
עמדה 2-1 פאפאלוקאס - לאנגפורד - *פארמר - אוחיון,פאפאלוקאס ולאנגפורד שני שמות גדולים,ברגע שלאנגפורד יכנס לעניינים וההרכבים של מכבי יתייצבו
מכבי תלקט הצלחות.
JasonWilliams12 כתב:לא ביקשתי שישקיע יותר רק אם הוא עשה טעות הוא צריך לשלם מכיסו והוא עשה טעויות
אני מצפה משחקן טוב בכל עמדה וזה אפשרי עם התקציב שיש למכבי הם פשוט מבזבזים אותו על פוט ומצ'אבן
עדיף להשקיע מיידית על שחקן טוב ולא לקחת סיכון עם איזה נגר או לנסות להשקיע על איזה פוטנציאל
בשביל מה לעשות את השטות הזאת וללכת לאדריאטית??
אחרי עונה טובה בשביל מה להרוס??
בן אדם שעושה דבר כזה הוא טיפש
cannon כתב:כתבה של גרינוולד על ג'ורדן פארמר בוואלה:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1874010
הקטע המעניין מאוד (ואני מתחיל לחשוב שאני צריך להיות סקאוט...) הוא שמארק שטיין היקר בכבודו ובעצמו מדבר על כך שמי שציפה לקבל מפארמר תרומה כמו של פארגו והאמין שפארמר שחקן עם יכולות אתלטיות, יכולות 1 על 1 ויכולות הגנתיות כמו של פארגו, טעה. אני בעצמי כתבתי את זה בפורום לפני שפארמר הספיק לשחק במכבי ואנשים חשבו שנפלתי מהירח. היום העובדות מראות חד משמעית שפארגו שחקן מתאים בהרבה למכבי ושחקן טוב בהרבה מפארמר ביכולות אישיות!
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־18 אורחים