11 פברואר 2016, 07:31
jol9 כתב:מה עשה לברון בקריירה עד עכשיו שמצדיק את הבחירה הזאת?
לקח אליפות עם קבוצת כוכבים, ובזכות ריי אלן? הביא קבוצה לגמר? סבבה... לא מספיק.
לקובי יש 5 טבעות, נכון ששלוש מתוכן באו עם שאק, אבל עדיין... הוא היה שחקן סופר דומיננטי בכל אליפות ואליפות שלהם.
אני בכלל לא מדבר על מג'יק שהפך את הכדורסל למשהו שהוא מעולם לא היה, ולקח על הדרך 5 אליפויות.
או לארי שהמציא עמדה חדשה בכדורסל, שהביא לעולם יכולת קלאצ' שמאז כולם מנסים לחכות, ושהמציא סגנון כדורסל שלא היה עד אז...
לברון בטופ 10... אני בהחלט יכול להבין. אבל ממש לא מגיע לו להיות מעל כל השחקנים האלה שהוא דורג מעליהם. פשוט לא.
11 פברואר 2016, 08:01
11 פברואר 2016, 08:30
11 פברואר 2016, 08:50
11 פברואר 2016, 08:52
LIAV10 כתב:אני אגיד את זה בשקט שאף אחד לא ישמע.
אם לארי בירד היה שחור אנשים פחות היו מתלהבים ממנו.
11 פברואר 2016, 09:04
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:אני אגיד את זה בשקט שאף אחד לא ישמע.
אם לארי בירד היה שחור אנשים פחות היו מתלהבים ממנו.
ואם אייזיה תומאס היה לבן?
11 פברואר 2016, 10:33
11 פברואר 2016, 13:52
roy1000 כתב:זה נכון שהקריירה שלו עדיין לא הסתיימה, אני חושב שכבר די ברור שהוא יהיה טופ 10, ועל זה אף אחד לא יכול באמת לערער. אני חושב שגם די ברור שאף בנאדם שפוי לא ישים אותו #1 לפני מייקל. בסופו של דבר כל מקום בין #2 - #10 יהיה במתחם הסבירות.
12 פברואר 2016, 08:42
12 פברואר 2016, 11:14
jol9 כתב:ליאב, אני לצערי זכיתי לראות את לארי בשלהי הקריירה שלו, ולכן אני מאמין שרוי אולי יוכל לענות טוב יותר.
ממה שאני מכיר ויודע, הבן אדם היה בלתי עציר בשיא שלו.
הוא אחד המוסרים הכי גדולים בהיסטוריה, אחד הקלעים הכי גדולים, שחקן קלאץ' מהסדר גודל של מייקל וקובי (לא רואים את לברון ממטר
בהקשר הזה), היה MVP שלוש שנים ברציפות, זכה בשלוש אליפויות והחזיר את הפרנצ'ייז של בוסטון לגדולה.
אבל אלה רק המספרים והנתונים היבשים.
הוא שיחק את המשחק, כמו ששחקנים בגובה שלו לא שיחקו לפני (גם מג'יק כמובן היה חלוץ בתחום הזה).
הוא ומג'יק הובילו את הNBA מתקופה די אפלה, לתקופת הזוהר ולמעשה הניחו את היסודות לכדורסל שאנחנו רואים היום, וגם יצרו
את היריבות הכי גדולה שהספורט הזה ידע בשנות ה-80.
אין כאן שום קשר לצבע עור, אלא לדומיננטיות ולאיכויות נדירות שלא היו עד אז, וגם לא מאז.
אני כן מסכים איתך, שכשמדברים על הכוכבים של פעם יש אלמנט נוסטלגי ומפאר. אבל יש גם לא מעט דברים אמיתיים מאחורי זה.
12 פברואר 2016, 11:15
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:זה נכון שהקריירה שלו עדיין לא הסתיימה, אני חושב שכבר די ברור שהוא יהיה טופ 10, ועל זה אף אחד לא יכול באמת לערער. אני חושב שגם די ברור שאף בנאדם שפוי לא ישים אותו #1 לפני מייקל. בסופו של דבר כל מקום בין #2 - #10 יהיה במתחם הסבירות.
לא חושב שהוא ראוי להירשם לפני קובי, לשם ההשוואה. ואף פעם לא אהבתי את קובי.
יצטרך לסיים את הקריירה עם עוד אליפות אחת לפחות.
12 פברואר 2016, 12:10
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:זה נכון שהקריירה שלו עדיין לא הסתיימה, אני חושב שכבר די ברור שהוא יהיה טופ 10, ועל זה אף אחד לא יכול באמת לערער. אני חושב שגם די ברור שאף בנאדם שפוי לא ישים אותו #1 לפני מייקל. בסופו של דבר כל מקום בין #2 - #10 יהיה במתחם הסבירות.
לא חושב שהוא ראוי להירשם לפני קובי, לשם ההשוואה. ואף פעם לא אהבתי את קובי.
יצטרך לסיים את הקריירה עם עוד אליפות אחת לפחות.
זו דעה לגיטימית, אבל יש גם מי שחושב הפוך. מצד שני, אני לא חושב שיש אפילו בנאדם אחד שיגיד שלברון טוב ממייקל.
12 פברואר 2016, 14:37
jol9 כתב:מייקל זה לא העניין. השאלה היא האם אפשר להעמיד את לברון לפני לארי ומג'יק? האם אפשר להעמיד אותו לפני קובי?
לפני שאק וכו'...
12 פברואר 2016, 16:11
roy1000 כתב:jol9 כתב:מייקל זה לא העניין. השאלה היא האם אפשר להעמיד את לברון לפני לארי ומג'יק? האם אפשר להעמיד אותו לפני קובי?
לפני שאק וכו'...
התשובה היא כן - אפשר. עניין של השקפה.
בת'כלס, מבחינת כדורסל הוא לא פחות טוב מאף אחד מהם. הבעיה שלו תמיד הייתה האופי.
12 פברואר 2016, 16:21
jol9 כתב:אבל להיות כוכב כדורסל זה מכלול של דברים. בטניס יותר פשוט לדרג כי זה ספורט יחידני, וההישגים הם ברובם כמותיים ומדידים,
ואפילו שם קשה להחליט.
בכדורסל זה קשה שבעתיים. בשורה התחתונה, אם אני הייתי צריך לבנות קבוצה על זמנית כזאת, והייתי צריך להרכיב אותה משחקנים מכל התקופות,
בחיים לא הייתי בוחר את לברון לפני מג'יק או לארי (ולצורך העניין גם לא לפני הסנטרים הגדולים ששלטו במשחק בזמנם).
12 פברואר 2016, 16:31
jol9 כתב: בטניס יותר פשוט לדרג כי זה ספורט יחידני, וההישגים הם ברובם כמותיים ומדידים,
ואפילו שם קשה להחליט.
12 פברואר 2016, 16:34
my man כתב:jol9 כתב: בטניס יותר פשוט לדרג כי זה ספורט יחידני, וההישגים הם ברובם כמותיים ומדידים,
ואפילו שם קשה להחליט.
12 פברואר 2016, 16:48
my man כתב:jol9 כתב: בטניס יותר פשוט לדרג כי זה ספורט יחידני, וההישגים הם ברובם כמותיים ומדידים,
ואפילו שם קשה להחליט.
12 פברואר 2016, 17:19
ואפילו שם קשה להחליט.
12 פברואר 2016, 17:38
LIAV10 כתב:my man כתב:jol9 כתב: בטניס יותר פשוט לדרג כי זה ספורט יחידני, וההישגים הם ברובם כמותיים ומדידים,
ואפילו שם קשה להחליט.
בסוף אני אזרוק אותך מהחבורה.