NBA 2015/2016

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

NBA 2015/2016

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 פברואר 2016, 19:19

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:
roy1000 כתב:זה נכון שהקריירה שלו עדיין לא הסתיימה, אני חושב שכבר די ברור שהוא יהיה טופ 10, ועל זה אף אחד לא יכול באמת לערער. אני חושב שגם די ברור שאף בנאדם שפוי לא ישים אותו #1 לפני מייקל. בסופו של דבר כל מקום בין #2 - #10 יהיה במתחם הסבירות.

לא חושב שהוא ראוי להירשם לפני קובי, לשם ההשוואה. ואף פעם לא אהבתי את קובי.
יצטרך לסיים את הקריירה עם עוד אליפות אחת לפחות.

זו דעה לגיטימית, אבל יש גם מי שחושב הפוך. מצד שני, אני לא חושב שיש אפילו בנאדם אחד שיגיד שלברון טוב ממייקל.

שוב, אני באופן אישי בכלל לא חושב שאפשר להשוות ולדרג שחקנים מתקופות שונות כמו לברון, ראסל או מג׳יק - כל אחד מהם היה גדול בתקופתו. יחד עם זאת, אני בהחלט לא חושב שלברון השיג מספיק בשלב הזה של הקריירה בשביל להירשם מעל החבורה הזאת, באיזשהי קונסטלציה. כמובן שזו דעתי, אבל זה נראה לי קצת כמו חוסר כבוד. בכלל, לא נראה לי נכון להכניס שחקנים פעילים לרשימת כל הזמנים, כשהם עוד משכתבים את ההיסטוריה.
אחדשיודע

Re: NBA 2015/2016

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 פברואר 2016, 21:57

כל מה שאני שומעת זה - ''אני יודע איך לנצח אותם''

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 13 פברואר 2016, 02:29

Holiday_Armadillo כתב:כל מה שאני שומעת זה - ''אני יודע איך לנצח אותם''

תמונה

אני מאמין שבעונה הסדירה גולדן סטייט ינצחו אותם בכל הפעמים, אבל הפלייאוף יהיה אחרת.

גולדן סטייט טובה משמעותית, ככה שאני לא מתרץ, אבל במשחק הראשון ביניהן טים דאנקן לא שיחק(כלי הגנתי סופר חשוב, גם אם בהתקפה הוא כבר לא משהו), ובמשחק הבא ג'ינובילי כנראה לא ישחק, והוא די מנהיג את החמישייה השנייה שלהם. בנוסף, טוני פארקר זרק איזה רמז לפני המשחק הראשון שפופ תמיד שומר משהו קטן לפלייאוף. ואם יש קבוצה שחייבים להפתיע אותה, זו גולדן סטייט.

לא חושב שהספרס יכולים לנצח אותם בפלייאוף, אבל מהמערב, הם היחידים שיש להם סיכוי לגרור את זה ליותר מחמישה משחקים. והאמת, לא יפתיע אותי אם הם מסיימים את הפלייאוף אפילו בלי הפסד אחד.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי roy1000 » 13 פברואר 2016, 07:23

אם כבר מדברים על דירוגים וכו' - הווריורס בדרך לשבור את השיא של הבולס מ-96.
סטפן קארי עם העונה הסטטיסטית הכי טובה (עד האולסטאר) מאז ג'ורדן ב- 96 (וזה מאוד קרוב).
אנחנו עדיין רחוקים משם, אבל לקארי ולווריורס יש הזדמנות אמיתית לאיים על הבולס של שנות ה- 90 מבחינת מיקום בהסטוריה. הכל תלוי בבריאות.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 פברואר 2016, 07:40

טוב, זה כבר באוויר מאז ה-0:24 שלהם. כל עוד סן אנטוניו תישאר יחסית צמודה אליהם, הם לא ירפו.
וכמובן, הבריאות, כמו שאמרת.

בנושא אחר, דווח על "דיבורים" בין הניקס-קליבלנד-בוסטון על טרייד משולש שישלח את כרמלו לקליבלנד, את לאב לבוסטון, ובחירות דראפט ושחקנים לניו יורק:
http://basketball.realgm.com/wiretap/24 ... Love-Trade

פורסם במקור ב-"ניו יורק דיילי ניוז". לא הייתי לוקח את זה יותר מידי ברצינות בשלב הזה, אבל מי יודע...
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 13 פברואר 2016, 07:46

אחדשיודע כתב:טוב, זה כבר באוויר מאז ה-0:24 שלהם. כל עוד סן אנטוניו תישאר יחסית צמודה אליהם, הם לא ירפו.

בנושא אחר, פורסם על דיבורים בין הניקס-קליבלנד-בוסטון על טרייד משולש שישלח את כרמלו לקליבלנד, את לאב לבוסטון ובחירות דראפט ושחקנים לניו יורק.

האמת, זו עסקה מעניינת לכל הנוגעים בדבר. לברון וכרמלו הם חברים טובים והשילוב ביניהם עבד מצויין בנבחרת ארה"ב. בוסטון תמיד רצו את לאב. השאלה הגדולה פה היא איזה בחירות יקבלו הניקס. אם הסלטיקס, יתנו את הבחירה מספר 1 של הנטס השנה, נראה לי שהניקס ילכו על זה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 פברואר 2016, 12:50

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:טוב, זה כבר באוויר מאז ה-0:24 שלהם. כל עוד סן אנטוניו תישאר יחסית צמודה אליהם, הם לא ירפו.

בנושא אחר, פורסם על דיבורים בין הניקס-קליבלנד-בוסטון על טרייד משולש שישלח את כרמלו לקליבלנד, את לאב לבוסטון ובחירות דראפט ושחקנים לניו יורק.

האמת, זו עסקה מעניינת לכל הנוגעים בדבר. לברון וכרמלו הם חברים טובים והשילוב ביניהם עבד מצויין בנבחרת ארה"ב. בוסטון תמיד רצו את לאב. השאלה הגדולה פה היא איזה בחירות יקבלו הניקס. אם הסלטיקס, יתנו את הבחירה מספר 1 של הנטס השנה, נראה לי שהניקס ילכו על זה.

לברון, כרמלו וארווינג באותה קבוצה? לא נראה לי שיש מספיק כדורים...
וכרמלו לא שומר. לא חושב שזה רעיון טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 פברואר 2016, 12:59

שמואל1 כתב:לברון, כרמלו וארווינג באותה קבוצה? לא נראה לי שיש מספיק כדורים...

זה עבד מצויין בנבחרת ארה"ב וכרמלו יודע לשמור מצויין שהוא צריך. כרמלו שחקן בערך פי 10 יותר טוב מלאב והוא יודע להסתדר עם לברון.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 פברואר 2016, 14:16

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:לברון, כרמלו וארווינג באותה קבוצה? לא נראה לי שיש מספיק כדורים...

זה עבד מצויין בנבחרת ארה"ב וכרמלו יודע לשמור מצויין שהוא צריך. כרמלו שחקן בערך פי 10 יותר טוב מלאב והוא יודע להסתדר עם לברון.

לשחק בנבחרת ולשחק בקבוצה שרצה לאליפות- מדובר בשני דברים אחרים לחלוטין.
בנבחרת הם משחקים כמו במשחק אולסטאר ומפרקים כל מה שזז בלי יותר מידי בעיות. בפלייאוף, הם ממש יצטרכו לשחק כדורסל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 פברואר 2016, 14:30

שמואל1 כתב:לשחק בנבחרת ולשחק בקבוצה שרצה לאליפות- מדובר בשני דברים אחרים לחלוטין.
בנבחרת הם משחקים כמו במשחק אולסטאר ומפרקים כל מה שזז בלי יותר מידי בעיות. בפלייאוף, הם ממש יצטרכו לשחק כדורסל.

הם ממש לא משחקים בנבחרת כמו אולסטאר. זה שטויות.
אם יש מישהו שידע להסתדר עם לברון זה כרמלו. לדעתי, זה פחות או יותר הסיכוי היחידי של הקאבס להפוך את העונה.
אם הסלטיקס יהיו מוכנים לתת את הבחירה של הנטס השנה, אני מעריך שהסיפור יעבור.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 13 פברואר 2016, 17:58

רוי, כרמלו הוא סקורר שלא חי משטף של משחק. הוא מקבל כדורים לבידוד ומשם עושה את הנקודות שלו. יש הבדל עצום בין נבחרת שבה התחרות הכי רצינית שלהם זה רודי פרננדז וסרחיו יול, שחקנים שנחותים מהם פיזית בערך בכל פרמטר אפשרי, לפלייאוף שבו הם ישחקו מול דריימונד גרין\לאונרד\באטלר. זה לא יעבוד לדעתי. בניגוד לוויד מלו הוא לא שחקן קבוצתי. מה גם שבגמר מול הספרס לא יהיה להם מי שישמור את אולדריג'
שחף

הודעהעל ידי yanay21 » 13 פברואר 2016, 19:05

למרות שאני לא סובל את כרמלו, הוא עדיף על לאב.

שחף, גם אם לאב ישאר בקאבס, לא יהיה מי שישמור את אולדריג', כי לאב לא שומר. הבן אדם חור בהגנה בקטע הזוי.

השאלה מה יהיה מבחינת עמדות, כלומר, האם יזיזו את לברון לעמדה מספר 4, היותר פיזית, וכרמלו ישחק ב3. או שיהיה קטע מוזר שכרמלו מחליף את לברון מהספסל. כרמלו נותן להם קליעה מצויינת, בעוד שהקליעה של לברון בשפל. ובנוסף, הם גם חברים טובים, מה שאומר שלא תהיה פגיעה בכימיה הקבוצתית.

וממילא, כרמלו ולברון בעמדות 3 ו4 יותר מתאימים לנצח את גולדן סטייט. אני בספק אם הספרס יגיעו לגמר, ומול הווריורס, הרכב נמוך של שני גארדים, כרמלו, לברון וטריסטן תומפסון יכול לעבוד טוב, אם מחביאים את כרמלו בהגנה איכשהו.

הקאבס רוצים אליפות עכשיו, לא בעוד שנתיים-שלוש. זה לא שאי אפשר לקחת אליפות כשלאב שם, אבל הוא לא נכס גדול, לא ווינר, רך בהגנה, ולא שחקן שיוציא קבוצה ממשברים. אני לא אוהב את כרמל בכלל, אבל אני כן יכול לראות אותו סוחב את הקאבס במשחק ספציפי, אם לברון וקיירי לא בעניינים. לאב לא כזה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי rc4991 » 13 פברואר 2016, 19:51

yanay21 כתב:למרות שאני לא סובל את כרמלו, הוא עדיף על לאב.

שחף, גם אם לאב ישאר בקאבס, לא יהיה מי שישמור את אולדריג', כי לאב לא שומר. הבן אדם חור בהגנה בקטע הזוי.

השאלה מה יהיה מבחינת עמדות, כלומר, האם יזיזו את לברון לעמדה מספר 4, היותר פיזית, וכרמלו ישחק ב3. או שיהיה קטע מוזר שכרמלו מחליף את לברון מהספסל. כרמלו נותן להם קליעה מצויינת, בעוד שהקליעה של לברון בשפל. ובנוסף, הם גם חברים טובים, מה שאומר שלא תהיה פגיעה בכימיה הקבוצתית.

וממילא, כרמלו ולברון בעמדות 3 ו4 יותר מתאימים לנצח את גולדן סטייט. אני בספק אם הספרס יגיעו לגמר, ומול הווריורס, הרכב נמוך של שני גארדים, כרמלו, לברון וטריסטן תומפסון יכול לעבוד טוב, אם מחביאים את כרמלו בהגנה איכשהו.

הקאבס רוצים אליפות עכשיו, לא בעוד שנתיים-שלוש. זה לא שאי אפשר לקחת אליפות כשלאב שם, אבל הוא לא נכס גדול, לא ווינר, רך בהגנה, ולא שחקן שיוציא קבוצה ממשברים. אני לא אוהב את כרמל בכלל, אבל אני כן יכול לראות אותו סוחב את הקאבס במשחק ספציפי, אם לברון וקיירי לא בעניינים. לאב לא כזה.

:nono
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 פברואר 2016, 19:57

rc4991 כתב:

:nono

זה בסדר, זה הדדי
גם אני לא אוהבת אותי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 פברואר 2016, 20:03

שחף כתב:רוי, כרמלו הוא סקורר שלא חי משטף של משחק. הוא מקבל כדורים לבידוד ומשם עושה את הנקודות שלו. יש הבדל עצום בין נבחרת שבה התחרות הכי רצינית שלהם זה רודי פרננדז וסרחיו יול, שחקנים שנחותים מהם פיזית בערך בכל פרמטר אפשרי, לפלייאוף שבו הם ישחקו מול דריימונד גרין\לאונרד\באטלר. זה לא יעבוד לדעתי. בניגוד לוויד מלו הוא לא שחקן קבוצתי. מה גם שבגמר מול הספרס לא יהיה להם מי שישמור את אולדריג'

אתה מזלזל בכרמלו. הוא כבר הראה שהוא יודע להתאים את עצמו ולהפוך גם ליותר קלעי משחקן של בידודים. הוא גם יודע לרוץ ולמסור.
אני לא יודע אם הם יצליחו לנצח את הווריורס, אבל אני כן בטוח שהם יהפכו לקבוצה טובה בהרבה עם כרמלו במקום לאב.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 13 פברואר 2016, 20:06

כרמלו שיחק הרבה מאוד 4 בקריירה שלו.
יש הרבה מאוד הגיון בטרייד הזה מבחינת הקאבס, אבל זה הכל תלוי במוכנות של הסלטיקס לשלוח את הבחירה של ניו ג'רזי לניקס.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 13 פברואר 2016, 20:14

כרמל, את חיים שלי בלב ובכליות.

כרמלו בעמדה 4 הגנתית זה נזק, אבל התקפית זה מצויין, כי הוא פחות שחקן פיזי, והם יצטרכו לשמור אותו מחוץ לצבע, שלחלק מה4 בליגה יכולה להיות בעיה.

אני לא בקיא בענייני הטרייד הזה, מי הולך לאן ולמה, אבל כל עוד הקאבס יתנו כמה שיותר תמורת זה, אני מאמין שקבוצות יזרמו. כי כולם יודעים שיש, במקסימום, 4 מועמדות לאליפות: הווריוס מעל כולם, ספרס, קאבס, OKC. כל השאר-עדיף שיתמקדו בבנייה מחודשת.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי rc4991 » 13 פברואר 2016, 20:16

yanay21 כתב:כרמל, את חיים שלי בלב ובכליות.

כרמלו בעמדה 4 הגנתית זה נזק, אבל התקפית זה מצויין, כי הוא פחות שחקן פיזי, והם יצטרכו לשמור אותו מחוץ לצבע, שלחלק מה4 בליגה יכולה להיות בעיה.

אני לא בקיא בענייני הטרייד הזה, מי הולך לאן ולמה, אבל כל עוד הקאבס יתנו כמה שיותר תמורת זה, אני מאמין שקבוצות יזרמו. כי כולם יודעים שיש, במקסימום, 4 מועמדות לאליפות: הווריוס מעל כולם, ספרס, קאבס, OKC. כל השאר-עדיף שיתמקדו בבנייה מחודשת.

רואים שאתה יודע איך לשבות את ליבה
עכשיו היא חושבת שאתה ערס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 13 פברואר 2016, 20:30

לא חושב שכרמלו זה שיביא לקאבס את התואר. אבל אין לי כמעט ספק שהם יראו יותר טוב עם כרמלו במקום לאב!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 פברואר 2016, 20:38

rc4991 כתב:
yanay21 כתב:כרמל, את חיים שלי בלב ובכליות.

רואים שאתה יודע איך לשבות את ליבה
עכשיו היא חושבת שאתה ערס

הבן אדם הצביע ליאיר לפיד, כמה ערס הוא יכול להיות?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים