המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:כרמלו קולע ב-32% משלוש. ראיתם אותו באליפויות של פיב''א שם הקשת קרובה יותר אז מניחים שהוא קלעי. הוא ולאב בערך על אותם אחוזים משלוש השנה.
אני חושב שהוא עדיין שחקן יותר טוב מלאב אבל זה תהיה התאמה עוד יותר גרועה ממנו. גם וויד לא התאים בצורה מושלמת(בלי קליעה משלוש בכלל ליד לברון) אבל ריילי גרם לזה לעבוד עם סמול בול ובוש ב-5 והגנת לחץ על הכדור. מעבר לזה שוויד עד 2014 היה שחקן טופ 10 בליגה. היתרון היחיד שלברון וכרמלו חברים. אבל לא חושב שזה יעבוד
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:כרמל, את חיים שלי בלב ובכליות.
כרמלו בעמדה 4 הגנתית זה נזק, אבל התקפית זה מצויין, כי הוא פחות שחקן פיזי, והם יצטרכו לשמור אותו מחוץ לצבע, שלחלק מה4 בליגה יכולה להיות בעיה.
אני לא בקיא בענייני הטרייד הזה, מי הולך לאן ולמה, אבל כל עוד הקאבס יתנו כמה שיותר תמורת זה, אני מאמין שקבוצות יזרמו. כי כולם יודעים שיש, במקסימום, 4 מועמדות לאליפות: הווריוס מעל כולם, ספרס, קאבס, OKC. כל השאר-עדיף שיתמקדו בבנייה מחודשת.
רואים שאתה יודע איך לשבות את ליבה
עכשיו היא חושבת שאתה ערס
הבן אדם הצביע ליאיר לפיד, כמה ערס הוא יכול להיות?
מארק שטיין מ-ESPN טוען שעוזר מאמן הספרס הצטרף לרשימת המועמדים. בעלי הנטס פרוחורוב נשאל על המועמדות של בלאט, והשיב: "אנחנו עמוק בחיפושים אחר ג'נרל מנג'ר. לאחר מכן נחפש מאמן"
MTA2311 כתב:מצאו אחד כזה יוני. אפשר לא להסכים עם הבחירה, אבל הפוזיציה הזאת אוישה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מצאו אחד כזה יוני. אפשר לא להסכים עם הבחירה, אבל הפוזיציה הזאת אוישה.
האיוש הזה עלה לנו בינתיים בשנתיים מהגרועות ביותר בתולדות המועדון back to back.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מצאו אחד כזה יוני. אפשר לא להסכים עם הבחירה, אבל הפוזיציה הזאת אוישה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מצאו אחד כזה יוני. אפשר לא להסכים עם הבחירה, אבל הפוזיציה הזאת אוישה.
כל מה שאני יודע, זה שעשו לו עוול גדול כי הוא זר.
מקובי כתב:רוי- המחזור של הדראפט הקרוב כ"כ טוב עד כדי כך ששווה לניקס להעיף את כרמלו?
MTA2311 כתב:כספי ככה"נ במיאמי.
לא אוהב את זה.
אחדשיודע כתב:במיאמי חוששים שכריס בוש סובל שוב מקרישי דם: http://basketball.realgm.com/wiretap/24 ... Clot-Scare
yanay21 כתב:וואי, אם בוש גמר את העונה, אין פה פלייאוף למיאמי.
רוי, קראת על זה שיעבירו את ווייד, או שזו הנחה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־52 אורחים