המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:שיטטטטטטט לא הצליח לי!!!
מחקתי את הת'רד למרות שהעלנו בול באותו זמן. מכבד אותך שמואל.
my man כתב:שוב אי אומר- זה התואר היחיד שחשוב לי...בלי קשר לעונה המסויטת הזו...ניקח את זה ומצידי לעוף בשמינית גמר הליגה עם סוויפ משפיל לקרית גת...
my man כתב:שוב אי אומר- זה התואר היחיד שחשוב לי...בלי קשר לעונה המסויטת הזו...ניקח את זה ומצידי לעוף בשמינית גמר הליגה עם סוויפ משפיל לקרית גת...
my man כתב:תראו- הסו קולד אאליפות היא בפיינל פור לא ספורטיבי שבא רק לדפוק אותנו יחד עם עוד חוקי של המנהלת...באירופה ההפסד הכלכלי אולי יכול יום אחד להעיף מפה את הפדרמנים...
הגביע לא השתנה הקונספט והפסד בו לא יפגע בפדרמנים...עוד נותרה בי תחושה מועטה של מכביזם ואני העונה מנתב אותה לגביע...
yanay21 כתב:my man כתב:תראו- הסו קולד אאליפות היא בפיינל פור לא ספורטיבי שבא רק לדפוק אותנו יחד עם עוד חוקי של המנהלת...באירופה ההפסד הכלכלי אולי יכול יום אחד להעיף מפה את הפדרמנים...
הגביע לא השתנה הקונספט והפסד בו לא יפגע בפדרמנים...עוד נותרה בי תחושה מועטה של מכביזם ואני העונה מנתב אותה לגביע...
אבל גם הגביע יתן חיזוק לפדרמנים, גם אם לא כספי, אז במובן ש"לפחות עשינו משהו נכון, זכינו בווינר ובגביע המדינה". כל ניצחון ממלא אותם בתחושת בטחון, גם הניצחון המדהים שקטפנו עכשיו
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:תראו- הסו קולד אאליפות היא בפיינל פור לא ספורטיבי שבא רק לדפוק אותנו יחד עם עוד חוקי של המנהלת...באירופה ההפסד הכלכלי אולי יכול יום אחד להעיף מפה את הפדרמנים...
אבל גם הגביע יתן חיזוק לפדרמנים, גם אם לא כספי, אז במובן ש"לפחות עשינו משהו נכון, זכינו בווינר ובגביע המדינה". כל ניצחון ממלא אותם בתחושת בטחון, גם הניצחון המדהים שקטפנו עכשיו
אז מה אתה משאיר לי האוהד שרוצה קצת, טיפה, לא הרבה, משו- של נחת????
yanay21 כתב:מכבי לא מתאוששת. היא פשוט מנצחת לפעמים, ומפסידה לרוב. אין גרף של שיפור, חיים ממשחק למשחק, אין רמה.
felix_r כתב:yanay21 כתב:מכבי לא מתאוששת. היא פשוט מנצחת לפעמים, ומפסידה לרוב. אין גרף של שיפור, חיים ממשחק למשחק, אין רמה.
לא מדויק. רוצ'סטי חזר לחיים, וגם אוחיון. בימים כאלה, שכל שחקן ושחקן נחשב, זה מאוד חשוב.
עכשיו אפשר לשחק עם שני מובילי כדור.
shayD כתב:אשמח מאוד לראות את צביקה לוקח גביע.
יהיה המכביסט היחיד באולם באותו הערב.
yanay21 כתב:my man כתב:תראו- הסו קולד אאליפות היא בפיינל פור לא ספורטיבי שבא רק לדפוק אותנו יחד עם עוד חוקי של המנהלת...באירופה ההפסד הכלכלי אולי יכול יום אחד להעיף מפה את הפדרמנים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים