המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מישהו פה משקר
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:מישהו פה משקר
עכשיו בוא נחשוב איזה אינטרס יש לארגוני האוהדים לשקר?
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:מישהו פה משקר
כאילו כן, אבל צריך להיות ממש טיפש בשביל לשקר ככה בפוזיציה של מכבי. זה שיא חדש.
dod כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:מישהו פה משקר
כאילו כן, אבל צריך להיות ממש טיפש בשביל לשקר ככה בפוזיציה של מכבי. זה שיא חדש.
אף אחד לא משקר. זה הכל עניין של הצגת הדברים.
מכבי רוצה להעלות את מחיר המנוי.
מאחר שיש 30 משחקים מובטחים - מחיר למשחק הולך לרדת (בטח ביחס לעונה הנוכחית בה היו 5 משחקי יורוליג.......)
שמעון, מהי תגובתך?
"אני מציע לאוהדי מכבי לא לבוא בכלל למשחק אם הם חושבים למחות. האוהד לא דובר אמת, הוא יודע טוב מאוד שהוא צריך משהו לצלצל ולהיפגש איתנו. הוא מדבר על דברים חסרי שחר, איש לא אמר שהמחירים עולים. איש לא דיבר על אחוזים, כל הדברים האלה הם שטויות".
אז האוהדים מוחים סתם?
"אם יעשו חשבון כמה משלמים על מחיר כניסה למשחק זה יוצא 30 שקלים. בכדורגל הכרטיס עולה פי ארבעה ואותו הדבר בכל תיאטרון או הצגה. המועדון מעביר לחוג האוהדים מדי שנה ושנה המון כסף. אני לא אמרתי את זה 47 שנים, אבל מבחינתי אל תקנה מנוי ואל תבוא למשחק".
[/quote]שמואל1 כתב:שימו לב לתגובתו של שמעון מזרחי לדבריו של יונתן ללזר, מראשי ארגון גייט 11, בראיון משותף לרדיו 102FM:
המועדון מעביר לחוג האוהדים מדי שנה ושנה המון כסף. אני לא אמרתי את זה 47 שנים, אבל מבחינתי אל תקנה מנוי ואל תבוא למשחק".
my man כתב:שמואל1 כתב:שימו לב לתגובתו של שמעון מזרחי לדבריו של יונתן ללזר, מראשי ארגון גייט 11, בראיון משותף לרדיו 102FM:
המועדון מעביר לחוג האוהדים מדי שנה ושנה המון כסף. אני לא אמרתי את זה 47 שנים, אבל מבחינתי אל תקנה מנוי ואל תבוא למשחק".
המועדון מעביר לחוג האוהדים מדי שנה ושנה המון כסף
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שימו לב לתגובתו של שמעון מזרחי לדבריו של יונתן ללזר, מראשי ארגון גייט 11, בראיון משותף לרדיו 102FM:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
זה מסביר כל כך הרבה דברים!!!!
MTA2311 כתב:המועדון מעביר לחוג האוהדים מדי שנה ושנה המון כסף
אוקיי. עכשיו הכל ברור.
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שימו לב לתגובתו של שמעון מזרחי לדבריו של יונתן ללזר, מראשי ארגון גייט 11, בראיון משותף לרדיו 102FM:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
זה מסביר כל כך הרבה דברים!!!!
מדוע אתה בהלם? זה ידוע שארגוני האוהדים מקבלים כספים מהמועדון.
MTA2311 כתב:המועדון מעביר לחוג האוהדים מדי שנה ושנה המון כסף
אוקיי. עכשיו הכל ברור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים