ת'רד מחאת האוהדים - מכבי העלתה את המחירים, המחאה הסתיימה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מחאת האוהדים- האוהדים לא יעודדו מחצית בגמר

הודעהעל ידי yanay21 » 18 פברואר 2016, 01:44

אני גם מסכים שהם קונים את השתיקה שלהם. הרי אין סיכוי שארגוני האוהדים באמת מאמינים שהקבוצה במצב טוב, במצב שלא מצריך לשבור את הכלים. הרי גם אנחנו אוהדים מסורים, לא בהכרח חייבים להגיע להיכל כדי לאהוב את הקבוצה. מאז ומתמיד לקחתי את הקבוצה הזו יותר מדי ללב, מעבר לקטע הספורטיבי הרגיל, וזה למה אני מתחרפן מהשתיקה של הארגונים. כשאתה אוהב קבוצה, אתה תהיה מוכן גם להגיד דברים כואבים כדי להציל אותו, לא להתחבק בזמן שנופלים מהצוק.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי rc4991 » 18 פברואר 2016, 01:47

אבל מדובר על טובות שמוקדשות לעידוד ואין להם שום תועלת בשאר החיים שלהם
זה לא שנותנים להם כרטיסים לפיינל פור והחזרי טיסות לחו"ל שיש להם משהו גדול להפסיד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 פברואר 2016, 01:48

rc4991 כתב:אבל מדובר על טובות שמוקדשות לעידוד ואין להם שום תועלת בשאר החיים שלהם
זה לא שנותנים להם כרטיסים לפיינל פור והחזרי טיסות לחו"ל שיש להם משהו גדול להפסיד

מה זאת אומרת "אין להם תועלת בשאר החיים"?
אם מכבי לא הייתה תומכת בארגונים, אז הכסף היה מגיע מכיסם האישי. ברגע שמכבי מפסיקה את התמיכה, הם יצטרכו לממן בעצמם את ציוד העידוד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 פברואר 2016, 01:49

rc4991 כתב:אבל מדובר על טובות שמוקדשות לעידוד ואין להם שום תועלת בשאר החיים שלהם

אני מאמינה שההטבות מגיעות גם בצורות אחרות ולא רק בבדים או תופים
קנייה של כרטיסים לפיינל פור היורוליג? כמובן שלא, אבל כן סידורים כאלה ואחרים במשחקי חוץ למשל

חוץ מזה שאתה לא לוקח בחשבון כמה כוח משכר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2016, 01:52

yanay21 כתב:
rc4991 כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:אולי אחד מחברי הארגון שצופה בפורום יוכל להבהיר את הנושא.
משהו באמת נראה לא כשר ולא ברור בכל העסק הזה.

לא חושבת שנקבל שקיפות מלאה או כנות בכללי, בעיקר הרבה סיסמאות וזלזול באינטיליגנציה שלנו

כמו שיוני אמר, רוב מה שנאמר פה בסוף מתברר כאמת, אז למה צריך לשמוע מישהו מנסה למכור לנו את ההפך?
בפעם הקודמת שביקשנו שקיפות וכנות קיבלנו את הפנינה ''קקי של שבת''

אפשר הרחבה על הפנינה הזו? :stoned

מי שלא היה פיספס
יש פריבילגיות שמגיעות רק לוותיקים

וותיקים וותיקים, אבל האם אתם מקבלים כסף ממכבי ת"א? זו פריביליגיה.

ולשמואל, אני מאמין שיש לזה תקדים, מכבי לא המציאה את הגלגל. הבעיה שמכבי היא תופעה מאוד חריגה בכדורסל, מבחינת מכירת המנויים ונאמנות הקהל, ככה שזה מתבטא באופן רע מאוד.

השאלה היא האם יש תקדים למצב בו ברור לכולם שההנהלה משמידה את המועדון(ועכשיו כשאנחנו יודעים שהארגונים מקבלים כסף, אז אני בטוח שזה ברור גם להם), והאוהדים שותקים כי הם מקבלים כסף ותמיכה. בזה אני כבר לא בטוח.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 18 פברואר 2016, 01:52

שמואל1 כתב:

אם מכבי לא הייתה תומכת בארגונים, אז הכסף היה מגיע מכיסם האישי. ברגע שמכבי מפסיקה את התמיכה, הם יצטרכו לממן בעצמם את ציוד העידוד.

הכוונה להזרמת כספים למשהו שמשמש אותם רק לעידוד ולא להנאות אחרות שבאמת ישחדו אותם
כמה נראה לך שיעלה לכמה מאות אוהדים להתחלק בזה? זה פחות ממאה שקל בעונה
אנשים לא ימנעו מלהביע ביקורת בגלל מאה שקל בעונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 פברואר 2016, 01:53

Holiday_Armadillo כתב:

אני מאמינה שההטבות מגיעות גם בצורות אחרות ולא רק בבדים או תופים
קנייה של כרטיסים לפיינל פור היורוליג? כמובן שלא, אבל כן סידורים כאלה ואחרים במשחקי חוץ למשל

חוץ מזה שאתה לא לוקח בחשבון כמה כוח משכר

לא יודע, זאת כבר ספקולציה
אם זה נכון אז זה כבר יותר רציני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 פברואר 2016, 01:55

זה לא פורום או אוהדים בודדים שיושבים באותה שורה ולא קשורים אחד לשני
יש פה אירגון שמונה לא מעט אוהדים שכולם מסכימים ללכת באותה דרך
הם מסכימים על אותה דרך? אני בספק, אבל הם מסכימים ללכת בה, וברגע שבן אדם לא חושב אותו דבר אבל מסכים לשנות את הפעולות שלו כי הרוב קובע, אתה יודע שיש פה שכנוע מאסיבי מלמעלה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 18 פברואר 2016, 01:56

השאלה היא האם יש תקדים למצב בו ברור לכולם שההנהלה משמידה את המועדון(ועכשיו כשאנחנו יודעים שהארגונים מקבלים כסף, אז אני בטוח שזה ברור גם להם), והאוהדים שותקים כי הם מקבלים כסף ותמיכה. בזה אני כבר לא בטוח.

בטוח שיש תקדים. הקטע הוא שהקבוצות האלו כבר מזמן יצאו מהתודעה, וזה מה שיקרה למכבי, בטווח הארוך.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 פברואר 2016, 01:57

rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:

הכוונה להזרמת כספים למשהו שמשמש אותם רק לעידוד ולא להנאות אחרות שבאמת ישחדו אותם
כמה נראה לך שיעלה לכמה מאות אוהדים להתחלק בזה? זה פחות ממאה שקל בעונה
אנשים לא ימנעו מלהביע ביקורת בגלל מאה שקל בעונה

אני לא חושב שהארגון בעמדה לבוא לאוהדים ולדרוש מהם לשים כל עונה סכום כסף כזה.
לא ידוע את המספרים אבל גם 100 ש"ח זה כסף.
הנקודה שלי היא שהארגון ככל הנראה לא מעוניין בהפסקת התמיכה הכספית מהמועדון, וזה בין היתר מה שגורם לשתיקה בנוגע להתנהלות המועדון. כאן הבעיה.

ארגון לא יכול להיות נקי מאינטרסים אם הוא מקבל תמיכה כספית ממועדון, גם אם זה למטרות טובות. ברגע שהוא מקבל כספים- הוא הופך לסוג של זרוע כפופה, בין אם זה במודע ובין אם לאו.
הם היו צריכים לסרב לקבל את הכספים, או לצאת בהכרזה שהם נתמכים כספית ולכן הם כפופים להחלטות המועדון. אי אפשר לרקוד על שתי חתונות, וזה מה שהם עושים עכשיו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2016, 01:59

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:
my man כתב:
rc4991 כתב:רק אני חושב שזה קצת מוגזם?
אז מכבי נותנת להם קצת כסף לעידוד, אז מה? אתם באמת חושבים שהיא קנתה אותם בכסף הזה?

יאפ!

זהו? הם קיבלו ארבעה תופים וכסף לשלטים אז קנו את שתיקתם?
אני לא חושב שזה ככה, לדעתי הם באמת מאמינים בבולשיט של "באש ובמים"

רוני מדובר בסכום לא קטן של כסף.
גם אם אין איזושהי הסכמה רשמית בין המועדון לראשי הארגון, עדיין, עצם זה שהם מקבלים כסף יגרום להם לחשוב פעמיים לפני שיעבירו ביקורת על ההנהלה.
זאת גם הסיבה לטעמי שההנהלה מעבירה להם את הכספים. על פני השטח זה נראה כמו תרומה לעידוד, אבל ברור שמאחורי הקלעים יש הרבה מעבר לזה...

אני חושב שזאת גם אחת הסיבות, שהפורום הזה מתנהל באופן שבו הוא מתנהל. הוא נקי לחלוטין מאינטרסים.
ובדיעבד זה יצא טוב שמכבי סירבה לתמוך כלכלית בפורום הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 פברואר 2016, 02:04

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:
my man כתב:
rc4991 כתב:רק אני חושב שזה קצת מוגזם?
אז מכבי נותנת להם קצת כסף לעידוד, אז מה? אתם באמת חושבים שהיא קנתה אותם בכסף הזה?

יאפ!

זהו? הם קיבלו ארבעה תופים וכסף לשלטים אז קנו את שתיקתם?
אני לא חושב שזה ככה, לדעתי הם באמת מאמינים בבולשיט של "באש ובמים"

רוני מדובר בסכום לא קטן של כסף.
גם אם אין איזושהי הסכמה רשמית בין המועדון לראשי הארגון, עדיין, עצם זה שהם מקבלים כסף יגרום להם לחשוב פעמיים לפני שיעבירו ביקורת על ההנהלה.
זאת גם הסיבה לטעמי שההנהלה מעבירה להם את הכספים. על פני השטח זה נראה כמו תרומה לעידוד, אבל ברור שמאחורי הקלעים יש הרבה מעבר לזה...

אני חושב שזאת גם אחת הסיבות, שהפורום הזה מתנהל באופן שבו הוא מתנהל. הוא נקי לחלוטין מאינטרסים.
ובדיעבד זה יצא טוב שמכבי סירבה לתמוך כלכלית בפורום הזה.

במקרה הזה אין ''הביצה והתרנגולת''
פה זה חד משמעי שההנהלה לא רצתה לתמוך בפורום בגלל הביקורת שכותבים פה, זה לא שאנחנו ממורמרים שלא רצו לתמוך אז שינינו את הטון
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2016, 02:05

אם אתה חושב שמכבי נותנת לארגון כסף כדי להשתיק אותו אתה טועה.
אני לא אגיד שאין שיתוף פעולה בדברים מסוימים (עמדה של אנשי גדר, לפרוס תפאורות בהיכל לפני משחקים, מיקרופון) אבל אני מבטיח לך שאנחנו לא שייכים לאף אחד.

מעניין בדיעבד.

זה מדהים איך פעם אחר פעם דברים שאנחנו מדברים עליהם פה במשך שנים מתבררים כנכונים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 18 פברואר 2016, 02:06

היו דיבורים על תמיכה של ההנהלה בפורום? איך זה הלך, בקצרה?והאם הסירוב היה בהתעלמות, או שאמרו במפורש שלא?

אין ספק שהפורום הזה מבורך. האינטרס היחיד שלנו הוא הצלחת הקבוצה ברמה ההישגית, ואין לנו שום אינטרס מעבר. ועובדה שהפורום הזה מצביע כל שנה על הפגמים בבניית הקבוצה, ועושה את זה נכון.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי מקובי » 18 פברואר 2016, 02:07

כבר בהתחלה שמעון אומר שאף אחד לא דיבר על העלאת מחירים, רק בשבוע שעבר פדרמן אמר שזה הכיוון.
היו עם נציגי הארגון 2 פגישות ואמרו לנו במפורש שהמחירים יעלו בשנה הבאה (אחרת איזו סיבה היתה לנו לצאת למחאה הזו?)
אבל ת'אמת? תאמינו למי שאתם רוצים, לא באמת אכפת לי.

אני עדיין אומר- אנחנו לא קיבלנו מההנהלה כסף מהסיבה שאנחנו לא בובות של אף אחד. אנחנו תמיד היינו עצמאיים וארגון דמוקרטי (כן, אנחנו בוחרים את ההנהלה שלנו בעצמנו)
מכבי לאורך השנים הציעה עזרה בתפאורות, שלטים וציוד אבל סירבנו.
סירבנו כדי לא להיות תלותיים בהם, וכדי להיות עצמאיים לאורך השנים עשינו המון דברים שההנהלה לא אהבה.
(יכול להיות שיש ארגונים שכן מקבלים, אין לי מושג, אני מדבר על גייט 11.)

שיתוף פעולה? אי אפשר לעשות כלום בלי שיתוף פעולה (כמו למשל כניסה מוקדמת, תפאורות וכד')
הסעות? מכבי מוציאה הסעה לכל מי שרוצה להגיע למשחק חוץ, ולא משנה אם הוא בארגון כזה או אחר.
מחסן לציוד? כן אנחנו מקבלים, כמו כל קבוצה אחרת בארץ בערך. (וזה הדבר היחיד שמוזכר בראיון בנושא הזה)

בכל מקרה- גם אם נניח והיינו מקבלים כסף מההנהלה (מה ששוב- לא נכון), הכסף הזה היה חוזר ישר לעידוד ותמיכה במכבי. כל שקל שהארגון מכניס ממרצנדייז (שמכבי ביטלה לנו את זה... מוזמנים להקשיב בראיון) חוזר ליציע בצורה של קניית בדים, תפעול היציע וכד'. גייט 11 הוא ארגון התנדבותי והחברים בו בעיקר משקיעים מכספם וזמנם על מכבי.
אם יעלו את המחירים למנויים היקרים אז אולי יבואו אחרים שיחליפו אותם ומדי פעם יעמדו וימחאו כפיים. אם יעלו את מחירי המנויים ליציעים המעודדים, הארגונים ייעלמו והעידוד ייעלם וכל מה שישמעו זה חריקות נעליים ושריקות בוז בכל מהלך קטן שלא הולך.
בכל מקרה- יש המון נציגים משערים אחרים שאיתנו במחאה.

שאלתם מה התפקיד שלנו? נמשיך לעמוד לצד הקבוצה גם ברגעים הקשים, אבל עם זה נמחה על הזכויות שלנו כאוהדים ולא לקוחות.

אני רק יכול לומר שהיום ממש התביישתי ששמעתי את הראיון הזה. אשכרה מי שהערצתי מאז שאני ילד בא ואומר לאוהדים שנותנים את החיים שלהם למכבי לא לבוא למשחק.
רק שהוא שכח שמכבי היא לא שלו אלא שלנו.
נערך לאחרונה על ידי מקובי בתאריך 18 פברואר 2016, 02:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 18 פברואר 2016, 02:08

yanay21 כתב:היו דיבורים על תמיכה של ההנהלה בפורום? איך זה הלך, בקצרה?והאם הסירוב היה בהתעלמות, או שאמרו במפורש שלא?

אין ספק שהפורום הזה מבורך. האינטרס היחיד שלנו הוא הצלחת הקבוצה ברמה ההישגית, ואין לנו שום אינטרס מעבר. ועובדה שהפורום הזה מצביע כל שנה על הפגמים בבניית הקבוצה, ועושה את זה נכון.

ביקשו תמיכה כספית בפורום כשהיה חוב לשרת
נפגשו עם אלי דריקס והוא אמר שהם לא מתכוונים לעזור לפורום אם אלה ההודעות שם ובעצם הציבו סוג של אולטימטום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 18 פברואר 2016, 02:11

rc4991 כתב:
yanay21 כתב:היו דיבורים על תמיכה של ההנהלה בפורום? איך זה הלך, בקצרה?והאם הסירוב היה בהתעלמות, או שאמרו במפורש שלא?

ביקשו תמיכה כספית בפורום כשהיה חוב לשרת
נפגשו עם אלי דריקס והוא אמר שהם לא מתכוונים לעזור לפורום אם אלה ההודעות שם ובעצם הציבו סוג של אולטימטום

אני כל כך שמח שככה זה יצא.

וזה בעצם מסביר הכול. הרי הם לא יוציאו כסף למען מקום ביקורתי כלפיהם, אז אם הם כן מוציאים כסף על ארגון כלשהו-הביקורת לא תצא לאור בשום מצב.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 פברואר 2016, 02:13

הפורום ביקש סיוע כספי (זוטות במונחים של מועדון כמו מכבי), אך נתקל בסירוב. הם אפילו נכנסו לפורום והביאו ציטוטים של גולשים שהביעו ביקורת כלפי ההנהלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2016, 02:13

מקובי כתב:כבר בהתחלה שמעון אומר שאף אחד לא דיבר על העלאת מחירים, רק בשבוע שעבר פדרמן אמר שזה הכיוון.
היו עם נציגי הארגון 2 פגישות ואמרו לנו במפורש שהמחירים יעלו בשנה הבאה (אחרת איזו סיבה היתה לנו לצאת למחאה הזו?)
אבל ת'אמת? תאמינו למי שאתם רוצים, לא באמת אכפת לי.

אני עדיין אומר- אנחנו לא קיבלנו מההנהלה כסף מהסיבה שאנחנו לא בובות של אף אחד. אנחנו תמיד היינו עצמאיים וארגון דמוקרטי (כן, אנחנו בוחרים את ההנהלה שלנו בעצמנו)
מכבי לאורך השנים הציעה עזרה בתפאורות, שלטים וציוד אבל סירבנו.
סירבנו כדי לא להיות תלותיים בהם, וכדי להיות עצמאיים לאורך השנים עשינו המון דברים שההנהלה לא אהבה.
(יכול להיות שיש ארגונים שכן מקבלים, אין לי מושג, אני מדבר על גייט 11.)

שיתוף פעולה? אי אפשר לעשות כלום בלי שיתוף פעולה (כמו למשל כניסה מוקדמת, תפאורות וכד')
הסעות? מכבי מוציאה הסעה לכל מי שרוצה להגיע למשחק חוץ, ולא משנה אם הוא בארגון כזה או אחר.
מחסן לציוד? כן אנחנו מקבלים, כמו כל קבוצה אחרת בארץ בערך. (וזה הדבר היחיד שמוזכר בראיון בנושא הזה)

בכל מקרה- גם אם נניח והיינו מקבלים כסף מההנהלה (מה ששוב- לא נכון), הכסף הזה היה חוזר ישר לעידוד ותמיכה במכבי. כל שקל שהארגון מכניס ממרצנדייז (שמכבי ביטלה לנו את זה... מוזמנים להקשיב בראיון) חוזר ליציע בצורה של קניית בדים, תפעול היציע וכד'. גייט 11 הוא ארגון התנדבותי והחברים בו בעיקר משקיעים מכספם וזמנם על מכבי.
אם יעלו את המחירים למנויים היקרים אז אולי יבואו אחרים שיחליפו אותם ומדי פעם יעמדו וימחאו כפיים. אם יעלו את מחירי המנויים ליציעים המעודדים, הארגונים ייעלמו והעידוד ייעלם וכל מה שישמעו זה חריקות נעליים ושריקות בוז בכל מהלך קטן שלא הולך. בכל מקרה- אנחנו לא מתכוונים לדאוג רק לעצמנו, ולראייה שיש המון נציגים משערים אחרים שאיתנו במחאה.

שאלתם מה התפקיד שלנו? נמשיך לעמוד לצד הקבוצה גם ברגעים הקשים, אבל עם זה נמחה על הזכויות שלנו כאוהדים ולא לקוחות.

אני רק יכול לומר שהיום ממש התביישתי ששמעתי את הראיון הזה. אשכרה מי שהערצתי מאז שאני ילד בא ואומר לאוהדים שנותנים את החיים שלהם למכבי לא לבוא למשחק.
רק שהוא שכח שמכבי היא לא שלו אלא שלנו.

אני לא מבין קובי.
בא היונתן הזה, שהוא אחד מראשי גייט 11, ואומר שהארגון מקבל עשרת אלפים שקל בשנה מהמועדון. זה שקר?
שאר הדברים שציינת הם לגיטימיים והכרחיים לתפקוד שוטף של ארגון אוהדים. קבלת סכומי כסף, גם אם סמליים, מטיל ספק גדול ביכולת שלכם להתנהל כארגון אובייקטיבי.

וזה חבל מאוד שרק הסוגייה הזאת תגרום לכם להתפכח מהאשלייה לגבי ההנהלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 18 פברואר 2016, 02:14

שמואל1 כתב:

הפורום ביקש סיוע כספי (זוטות במונחים של מועדון כמו מכבי), אך נתקל בסירוב. הם אפילו נכנסו לפורום והביאו ציטוטים של גולשים שהביעו ביקורת כלפי ההנהלה.

הייתי מת לראות את הציטוטים הספציפיים, כי בוודאות הדברים שהכעיסו אותם הם הדברים הנכונים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים