המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
"יש לי בעיה עם הנרטיב על לברון, הוא המנהיג של הקבוצה, אבל הוא לא מנהל את הארגון הזה. הוא עושה הכול כדי שהקבוצה תיקח אליפות. ההתנהלות כלפיו לא הוגנת כלפיו ולא הוגנת כלפינו וכלפי כולם במועדון. לא הייתי צריך לשאול את השחקנים שאלות, ראיתי אותם מתקשרים אחד עם השני והבנתי מזה. אני יודע שמשהו שנראה טוב הוא לא באמת כזה, ואז אני חותך את הדברים".
על החלק של הכוכבים, בדגש על לברון, בתהליך קבלת ההחלטות במועדון: "אמרנו את זה קודם ונגיד את זה שוב - כשאנחנו רוצים לעשות שינוי גדול, נדבר עם כמה שחקנים בחדר ההלבשה, כי הם חלק חשוב מהמשפחה הזאת. חשוב לי מאוד מה הם אומרים. ברור שלברון הוא חלק מזה, הוא מבין ב-NBA יותר מכל אחד אחר, כך שדי עלוב לא להתייעץ עם לברון בדברים כאלה. לדעתי זה דווקא דבר חיובי, כי יש לנו עוד אנשים שיכולים לעזור ולתת חוות דעת שצריך להתחשב בה".
jol9 כתב:וואי איך הוא נראה... לא זוכר את השם שלו אבל אני זוכר שהיה מדובר בהד קייס...
היה גם בקאבס באיזה גלגול...
נראה כמו אחרון המסוממים
MTA2311 כתב:jol9 כתב:וואי איך הוא נראה... לא זוכר את השם שלו אבל אני זוכר שהיה מדובר בהד קייס...
היה גם בקאבס באיזה גלגול...
נראה כמו אחרון המסוממים
דלונטה ווסט. צילמו אותו מסתובב ברחובות יוסטון בלי נעליים.
מדובר בשחקן שהרוויח 20 מיליון דולר בערך בקריירה. עצוב.
MTA2311 כתב:דלונטה ווסט. צילמו אותו מסתובב ברחובות יוסטון בלי נעליים.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:דלונטה ווסט. צילמו אותו מסתובב ברחובות יוסטון בלי נעליים.
דלונטה ווסט הוא ממש לא הסיפור הרגיל של הספורטאי המטומטם. האיש נחשב מאוד אינטילגנטי, אבל יש לו מחלת נפש קשה של מאניה דיפרסיה. המחלה הזו הכריחה אותו למעשה לפרוש כי הטיפול התרופתי לא עזר לו. סיפור מאוד עצוב, ולאו דווקא הסטנדרטי.
אחדשיודע כתב:עדיף את מייקל ביזלי.
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:עדיף את מייקל ביזלי.
למה לא גם וגם?
שחף כתב:אפשר לרדת על גריפין, בינתיים הקבוצה נראית יותר טוב בלי בלאט ועם מאזן טוב יותר. ניצחו גם את הספרס בצורה די מרשימה.
גם אם לברון זה מי שהחליט פה בפועל, אין טעם להחזיק בקבוצה מאמן שלברון לא מסתדר איתו וגם לא עשה שום דבר בליגה.
אחדשיודע כתב:שחף כתב:אפשר לרדת על גריפין, בינתיים הקבוצה נראית יותר טוב בלי בלאט ועם מאזן טוב יותר. ניצחו גם את הספרס בצורה די מרשימה.
גם אם לברון זה מי שהחליט פה בפועל, אין טעם להחזיק בקבוצה מאמן שלברון לא מסתדר איתו וגם לא עשה שום דבר בליגה.
אני מהמר שלא ראית יותר מידי משחקים שלהם. הם לא נראים יותר טוב.
רק שחקן אחד נראה יותר טוב, וגם זה בגלל שהוא חזר אט אט מפציעה קשה - קיירי.
rc4991 כתב:בעשר וחצי קליבלנד נגד אוקלהומה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־36 אורחים