Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהוא יהיה רע..
אם הוא יישאר פה לכל העונה זה גם ייחשב הישג מבחינתי..
אני בהחלט רואה אותו עולה על המטוס בתוך שבועיים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהוא יהיה רע..
אם הוא יישאר פה לכל העונה זה גם ייחשב הישג מבחינתי..
שחף כתב:לחיפה זה הימור סביר. מבחינת כישרון הוא שחקן יותר מוכשר מאלן אנדרסון והיה אחד הסמולים הטובים ביבשת לפני שנתיים.
roy1000 כתב:שחף כתב:לחיפה זה הימור סביר. מבחינת כישרון הוא שחקן יותר מוכשר מאלן אנדרסון והיה אחד הסמולים הטובים ביבשת לפני שנתיים.
השחקנים האלו שלא שיחקו חצי שנה בדרך כלל מסתברים כנפילה. אני מנחש שלחיפה יש אפשרות לצאת מהחוזה במקרה של בעיות, אז הם בטח מוגנים. לא פתיע אותי אם הבחור עולה על המטוס מהר מאוד. השחקנים הבעייתיים האלו לא מחזיקים מעמד הרבה זמן בארץ.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:שחף כתב:לחיפה זה הימור סביר. מבחינת כישרון הוא שחקן יותר מוכשר מאלן אנדרסון והיה אחד הסמולים הטובים ביבשת לפני שנתיים.
השחקנים האלו שלא שיחקו חצי שנה בדרך כלל מסתברים כנפילה. אני מנחש שלחיפה יש אפשרות לצאת מהחוזה במקרה של בעיות, אז הם בטח מוגנים. לא פתיע אותי אם הבחור עולה על המטוס מהר מאוד. השחקנים הבעייתיים האלו לא מחזיקים מעמד הרבה זמן בארץ.
הם מחזיקים פה יותר מבכל מקום אחר... רק לפני שבוע קורטני פלס פאקינג הלך מכות עם שוטר, ויום אחרי זה הוא כבר פתח בחמישייה של גליל ..
יש פה פחות אימונים ואין בדיקות סמים. אם יש מקום שהשחקנים "הבעייתים" מחזיקים בו זה הליגה שלנו..
החציל האצטקי כתב:אני רק מקווה ששחקן כמו לנדסברג לא לומד מהאידיוטים שסובבים אותו. האמת, שילמד את הדברים הטובים (ויש כאלה), וישאיר בחוץ את הרעים.
LIAV10 כתב:דרך אגב, לאלה שאמרו שאין בדיקות סמים, את תדאגו, יש..
ויש מספר שחקנים שלא עברו אותם ולא יצאו עם זה לתקשורת..
MTA2311 כתב:הם מחזיקים פה יותר מבכל מקום אחר... רק לפני שבוע קורטני פלס פאקינג הלך מכות עם שוטר, ויום אחרי זה הוא כבר פתח בחמישייה של גליל ..
יש פה פחות אימונים ואין בדיקות סמים. אם יש מקום שהשחקנים "הבעייתים" מחזיקים בו זה הליגה שלנו..
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:דרך אגב, לאלה שאמרו שאין בדיקות סמים, את תדאגו, יש..
אדלשטיין אמר באחד השידורים שנה שעברה שאין בדיקות סמים ואני נוטה להאמין לו. מאיפה אתה יודע שיש ומאיפה אתה יודע שיש כאלה לא עברו ועוד שלא יצאו עם זה לתקשורת?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:דרך אגב, לאלה שאמרו שאין בדיקות סמים, את תדאגו, יש..
אדלשטיין אמר באחד השידורים שנה שעברה שאין בדיקות סמים ואני נוטה להאמין לו. מאיפה אתה יודע שיש ומאיפה אתה יודע שיש כאלה לא עברו ועוד שלא יצאו עם זה לתקשורת?
אני פשוט יודע, אתה יכול להאמין לי ואתה יכול שגם לא..
רק איזה סיבה יש לי לשקר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־27 אורחים