המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:די זה לא אמיתי
אני עדיין בשוק!
תעלה לצינור או משהו.
חוצפה כזאת.
שו?
יש לך פייסבוק נכון? תעלה את התמונה לעמוד של הצינור או של יבגני זרובינסקי. זה יתפוס בטוח.
Holiday_Armadillo כתב:שמישהו ישלח את זה לצינור, אני חייבת שיהיה על זה רעש
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמישהו ישלח את זה לצינור, אני חייבת שיהיה על זה רעש
חייבת?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמישהו ישלח את זה לצינור, אני חייבת שיהיה על זה רעש
חייבת?
חייבת
rc4991 כתב:רוני מעדיף להימנע מכל החפירות שהמערכת שם יעשו לי עד שיעלו את זה
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמישהו ישלח את זה לצינור, אני חייבת שיהיה על זה רעש
חייבת?
חייבת
אבל למה?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמישהו ישלח את זה לצינור, אני חייבת שיהיה על זה רעש
חייבת?
חייבת
אבל למה?
כי זה חוצפה ומזעזע
זה אפילו לא עיתון הארץ או משהו, פאקינג וואלה עושים סלקציה?
rc4991 כתב:אורי, תשתדל לשמור ולאסוף כמה שיותר הוכחות (רצוי גם מוסרטות)
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]שמישהו ישלח את זה לצינור, אני חייבת שיהיה על זה רעש
חייבת?
חייבת
אבל למה?
כי זה חוצפה ומזעזע
זה אפילו לא עיתון הארץ או משהו, פאקינג וואלה עושים סלקציה?
my man כתב:rc4991 כתב:אורי, תשתדל לשמור ולאסוף כמה שיותר הוכחות (רצוי גם מוסרטות)
יש לי רק את התמונות של המסך שאני מעלה פה...זה ממש לא בעיה- תיצור מסלול נסיעה לאן שהוא מעבר לקו הירוק והם לא יתנו לך...
לגבי התוכן של הוידאו זה מהערב - זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה ואני בהחלט בשוק טוטאלי שזה פסיכי- שתבין עשיתי ריפרש איזה 10 פעמים ולא השתנה כלום...