המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Tomer כתב:אני יכול לנסות להרוס לרגע את ההמולה סביב הסיבה שיש הודעת חסימה לחו"ל, למרות שאתה מהארץ?
יש ספקיות אינטרנט (HOTNET וכיו"ב) שקיבלו הקצאה של כתובות IP שהיו בעבר שייכות לספקיות אינטרנט בחו"ל (נניח, ספקיות בארה"ב) וההגדרה הזו טרם שונתה - מה שאומר שמשתמש שקיבל את אחת מהכתובות הללו בתור הכתובת שלו, יזוהה כלקוח מחו"ל וככזה וואלה! חוסמים אותו (ענייני זכויות יוצרים וכו', אסור לוואלה לשדר את התכנים הללו מחוץ לארץ). לא קשור לקו הירוק, שחור, כחול, אדום או למתנחלים למיניהם
* ספציפית שלך, my man, שייכת לישראל אומנם, אבל יכול להיות שמזוהה בתור חו"ל אצל וואלה. אם כן, הם קצת חובבנים. אני בכ"מ בספק שהחסימה היא בגלל ספקית האינטרנט המיוחדת שלך.
Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה למה זה סנסציוני בעיניך ליאב, זאת ממש לא פעם ראשונה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה למה זה סנסציוני בעיניך ליאב, זאת ממש לא פעם ראשונה
מסכימה שהיא יפה מאוד?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה למה זה סנסציוני בעיניך ליאב, זאת ממש לא פעם ראשונה
מסכימה שהיא יפה מאוד?
יש לי כמה דברים (באמת לא הרבה והרשימה המלאה לא משנה) שאני לא יכולה להתעלם מהם ואחד זה overbite
הורס לי הכל, לא מסוגלת
אבל בלי זה, כן, הייתי מסכימה איתך, אבל רק בפעמים שלא נראה כאילו היא עשתה 29 קילו קוקאין באותו יום
MTA2311 כתב:תתאפק אור. תתאפק. אתה ילד גדול.
LIAV10 כתב:לא יודע אם יצא לך לראות תמונות של כריס בראון, אבל זה מסביר המון תאוריות שלך לגבי השיניים של ריהאנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־35 אורחים