המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:היתה תקופה שג'מצ'י היה עושה את זה פעם בשבועיים. בגלל זה גם אמרתי שפארמר נתן תצוגת סקורינג ברמה הזאת.
אני לא חושב שמאז ג'מצ'י היה במכבי סקורר גדול שהיה יכול לשים 20-25 נק' בערב. רק לפארקר היו את היכולות והוא גם עשה את
זה לא כסקורר אלא כאול אראונד שזה הרבה יותר קשה.
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:ד'אור פישר בעונתו הראשונה בקבוצה דופק משחק של 26 נק' עם 11\12 מהשדה נגד ציבונה..
זה היה הכל בדאנקים?
roy1000 כתב:jol9 כתב:היתה תקופה שג'מצ'י היה עושה את זה פעם בשבועיים. בגלל זה גם אמרתי שפארמר נתן תצוגת סקורינג ברמה הזאת.
אני לא חושב שמאז ג'מצ'י היה במכבי סקורר גדול שהיה יכול לשים 20-25 נק' בערב. רק לפארקר היו את היכולות והוא גם עשה את
האמת שפארמר הוא לא שחקן שייתן לך 25 נקודות לערב. זו הייתה התעלות.
jol9 כתב:היתה תקופה שג'מצ'י היה עושה את זה פעם בשבועיים. בגלל זה גם אמרתי שפארמר נתן תצוגת סקורינג ברמה הזאת.
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:היתה תקופה שג'מצ'י היה עושה את זה פעם בשבועיים. בגלל זה גם אמרתי שפארמר נתן תצוגת סקורינג ברמה הזאת.
האמת שפארמר הוא לא שחקן שייתן לך 25 נקודות לערב. זו הייתה התעלות.
פארמר הרבה יותר אול אראונד מסקורר. גם במשחק הקודם הוריד 6 ריבאונדים והוסיף 6 אסיסטים. הוא תורם הרבה מסביב וזה נהדר, כי ערבי קליעה כאלה לא יהיו לו הרבה.
yarinsaky כתב:jol9 כתב:היתה תקופה שג'מצ'י היה עושה את זה פעם בשבועיים. בגלל זה גם אמרתי שפארמר נתן תצוגת סקורינג ברמה הזאת.
לקטש היו את היכולות האלו.
yarinsaky כתב:אכן, ילובאץ " ווי קנט ווין ויט' אאוט דה קטש ". המשופם.![]()
היה לקטש איזה משחק של 40 ומשהוא נקודות נגד קבוצה צרפתית פעם.
yarinsaky כתב:jol9 כתב:היתה תקופה שג'מצ'י היה עושה את זה פעם בשבועיים. בגלל זה גם אמרתי שפארמר נתן תצוגת סקורינג ברמה הזאת.
לקטש היו את היכולות האלו.
yarinsaky כתב:אכן, ילובאץ " ווי קנט ווין ויט' אאוט דה קטש ". המשופם.![]()
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:אכן, ילובאץ " ווי קנט ווין ויט' אאוט דה קטש ". המשופם.![]()
אני לא זוכר את קטש עובר 40 נקודות, אבל אני זוכר 30 נקודות שלו (ו35 של שפר) מול בולוניה של ריברס, מאירס ודומניק ווילקינס.
לולא בראזאוסקאס הארור, היינו עוברים את הסדרה הזאת.
בכל מקרה, באותה עונת ילובאץ המופרסמת, קטש העמיד ממוצע של 19.6 נקודות למשחק. אני לא חושב שמאז היה איזשהו שחקן (ישראלי או זר) שסיים עונה עם ממוצע נקודות כ"כ גבוה.
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:אכן, ילובאץ " ווי קנט ווין ויט' אאוט דה קטש ". המשופם.![]()
אני לא זוכר את קטש עובר 40 נקודות, אבל אני זוכר 30 נקודות שלו (ו35 של שפר) מול בולוניה של ריברס, מאירס ודומניק ווילקינס.
לולא בראזאוסקאס הארור, היינו עוברים את הסדרה הזאת.
בכל מקרה, באותה עונת ילובאץ המופרסמת, קטש העמיד ממוצע של 19.6 נקודות למשחק. אני לא חושב שמאז היה איזשהו שחקן (ישראלי או זר) שסיים עונה עם ממוצע נקודות כ"כ גבוה.