המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:דווקא מכח הצעדים אני לחלוטין נגד הפגנה מול בתים של אנשים
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:שמואל1 כתב:נו באמת, בשביל מה צריך את העצומה המיותרת הזאת?
השיטות האלו לא עובדות. הגיע הזמן להחריף צעדים.
מה זה להחריף צעדים ?
1. לא להגיע למשחקים בכלל.
2. הפגנות מול המשרדים.
3.לא לקנות מנויים רחמנא ליצלן.
באופן אישי
1. בוצע , מהיום שמכבי עפה מהיורוליג דרכי לא דרכה בהיכל וגם לא נותן את הכרטיס...
2. מסכים ביותר . זאת הסיבה שלוני הרציקוביץ ואלי טביב מכרו בסוף את הקבוצות שלהם . הייתי מוסיף מול הבית של הבעלים...
3. כמנוי מגיל 13 , לא בא בחשבון . עברתי כלכך הרבה בהיכל שעונה כזאת לא מה שיגרום לי לוותר על המנוי. בכלל אני שומע פה הרבה חברה שקוראים לא לקנות מנויים . כשאין לך מנוי זה מאוד קל להגיד את זה ....
אפשר לדרוש שלא נעודד במקרה הטוב או שנשרוק בוז במקרה הרע. תאמין לי שהבעלים לא היו רוצים שבמשחקי הבית של הקבוצה תיהיה אווירה עויינת , דבר שיוביל לפגיעה מקצועית ובסופו של דבר נטישה של ספונסרים וזכויות שידור...11 אלף מנויים לא יספיקו כדי לממן קבוצה תחרותית בלי ספונסרים או זכויות שידור בסכום זעום מה שיוביל לכך שהבעלים יצטרכו להוציא מכיסם או שימכרו....
סבבה, רק ציינתי מה זה אומר החרפת צעדים ( מהקל לחריף) .
Holiday_Armadillo כתב:בסדר, היסטוריה על הז*ן שלי, לא מפגינים מול בית פרטי של מישהו כשהמשפחה שלו שם
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:בסדר, היסטוריה על הז*ן שלי, לא מפגינים מול בית פרטי של מישהו כשהמשפחה שלו שם
אני חושב ההפך ממך , לא רק במקרה של מכבי , אלא גם מול ביתו של שודד הגז וכל שאר הטייקונים שעושים אותנו...לא אתפלא אם יום יבוא ויסקלו אותם באבנים בכיכר המדינה ...ויוה לרבולציון !!!!
my man כתב:הפדרמנים יאסרו על הכנסת דפי מחאה להיכל עם הכיתוב "די להעלאת מחירים" בדרבי הקרוב..
תענוג!
איך יודעים שהמחאה צודקת? כשמתחילים להערים קשיים לא הגיוניים על חופש הביטוי.
"אינני מסכים עם דבריך, אך אגן עד מוות על זכותך להשמיעם" (וולטר) – לא כאן חברים. המשטרה לא מאשרת להכניס בדרבי דפי נייר עם מילות המחאה "די להעלאת מחירים" כיוון שלא עברו טיפול במעכב בערה כנדרש בחוק. שמעתם? דפי הנייר לא עברו טיפול במעכב בערה כנדרש בחוק.
החוברות שהקבוצה מחלקת במשחקים עברו טיפול במעכב בערה? והמחברת של הילד שהגיע מבית ספר? והטישו שאוהדי הפועל מביאים איתם כל משחק?
מה בנוגע לתפאורות הפלקטים שעשינו בעונות הקודמות, שכולנו כ"כ מתפארים בהן? (אנחנו יכולים לספר לכם ממקור ראשון – התשובה שלילית).
אנחנו מאמינים שאם בסיס המחאה היה שגוי מהיסוד, לא היו מתאמצים כ"כ להשתיק אותנו.
הדרך לא פשוטה אבל יחד נצליח.
שומרים על הבית
אוהדים יקרים,
לאחר מגעים עם ההנהלה נמסר לנו כי תתקיים עמנו פגישה בשבוע הבא. דובר כי פרסומי המחאה במדיות השונות ובהיכל יפריעו לקיום הפגישה, לכן החלטנו להקפיא את הפעולות בנושא כמחווה של רצון טוב. כמו כן, החלטנו לעודד במהלך הדרבי, על מנת להראות כי פעולות המחאה אינן מטרתנו אלא כלי בלבד להשגת תוצאות המאבק.
אנו נמשיך להתנגד להעלאת מחירי המנוי למען עתיד האוהדים בהיכל.
כולנו תקווה שהפגישה תתקיים על הצד הטוב ביותר.
שמואל1 כתב:אוהדים יקרים,
לאחר מגעים עם ההנהלה נמסר לנו כי תתקיים עמנו פגישה בשבוע הבא. דובר כי פרסומי המחאה במדיות השונות ובהיכל יפריעו לקיום הפגישה, לכן החלטנו להקפיא את הפעולות בנושא כמחווה של רצון טוב. כמו כן, החלטנו לעודד במהלך הדרבי, על מנת להראות כי פעולות המחאה אינן מטרתנו אלא כלי בלבד להשגת תוצאות המאבק.
הארגון הזה פשוט מביך.
ההנהלה עושה להם בית ספר.
שמואל1 כתב:אוהדים יקרים,
הארגון הזה פשוט מביך.
ההנהלה עושה להם בית ספר.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:אוהדים יקרים,
הארגון הזה פשוט מביך.
ההנהלה עושה להם בית ספר.
כי אתה חושב שיש פה איזשהי אומנות מצד ההנהלה? הם מתעסקים עם אנשים שאין להם רצון אמיתי להשיג משהו ורואים את זה
המניעים שלהם כל כך שטחיים וכל כך ריקים מתוכן שאין להם שום תשוקה להתמיד במחאה שלהם
אתה רואה מישהו פה בפורום מתכופף ככה? בחיים לא, כי לנו זה באמת חשוב ואנחנו מבינים שגם אי-תמיכה זאת תמיכה
בלי אידיאולוגיות נאיביות
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:אוהדים יקרים,
הארגון הזה פשוט מביך.
ההנהלה עושה להם בית ספר.
כי אתה חושב שיש פה איזשהי אומנות מצד ההנהלה? הם מתעסקים עם אנשים שאין להם רצון אמיתי להשיג משהו ורואים את זה
המניעים שלהם כל כך שטחיים וכל כך ריקים מתוכן שאין להם שום תשוקה להתמיד במחאה שלהם
אתה רואה מישהו פה בפורום מתכופף ככה? בחיים לא, כי לנו זה באמת חשוב ואנחנו מבינים שגם אי-תמיכה זאת תמיכה
בלי אידיאולוגיות נאיביות
איכס!!!! את כל כך לא אוהדת אמיתית
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־17 אורחים