Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:קשה מאוד לשמור על יציבות לאורך עונה כל כך ארוכה. עומרי עדיין לא שם.
זה מה שעושה את ההבדל ב- NBA בין שחקן קצה רוטציה עם חוזה נמוך, לשחקן רוטציה בכיר עם חוזה מכובד.
אתה לא יכול לשחק חצי עונה ולצפות שקבוצות ירצו אותך כחלק משמעותי בקבוצה.
עומרי כבר לא ילד, הוא בעוד שלושה חודשים בן 28. זה שיא הקריירה, בדיוק השלב להתייצב ולצערי הוא לא מצליח לעשות זאת, גם בעונה שנפתחה טוב מאוד עבורו.
הוא בנה לעצמו תדמית השנה של קלעי שלשות והוא מעולם לא היה קלעי שלשות של 50% או אפילו 45%, בטח לא על 82 משחקים
זה היה חייב להתאזן מתישהו, הבעיה היא שאם היה נראה שהשנה הוא מצא איזון בין השלשות לבין דברים אחרים, רואים עכשיו שכשהקליעה לא הולכת לו אין לו באמת מה להציע
נכון, כי ברגע שהקליעה לא נכנסת אז הרבה יותר קשה לו לבצע מהלכים אחרים כמו חדירות. הקליעה מאפשרת לו חופשיות בפעולות אחרות.
אין ברירה, כספי הוא לא האתלט הכי גדול והכדרור שלו לא מי יודע מה. אין לו גם קליעה מחצי מרחק. הוא חייב אחוזים טובים מבחוץ כדי לחיות בליגה הזאת.
אני לא רואה סיבה שהוא לא יסיים עונה עם 40%. יש לו טכניקה טובה וזריקה מלוטשת (אחרי הרבה עבודה קשה, זה לא טריוויאלי).
אני מאמין שמדובר במחסום פסיכולוגי. בדיעבד, קרב השלשות נגד סטף קארי עשה לו לא טוב. מאז הוא פשוט לא פוגע.