המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:מי אמר ששמעון איבד מכוחו? נוקאאוט מהמשובחים שהיו.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מי אמר ששמעון איבד מכוחו? נוקאאוט מהמשובחים שהיו.
מכיר את הסצינה שוויל פארל נותן אגרוף לתינוק? אז זה
באמת לא כוחות אבל אני לא זוקפת שום דבר לזכות ההנהלה, עמדו מולם חבורה של נמושות
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מי אמר ששמעון איבד מכוחו? נוקאאוט מהמשובחים שהיו.
השאלה היא האם ההנהלה ידעה שעמדו מולם חבורה של נמושות. כי על פניו, זה די אמיץ לצאת מול ארגונים שלכאורה(לכאורה!) מחזיקים בכל הקלפים. הרי אם לקבוצה אין אוהדים, היא מתפרקת. אם לקבוצה את הפדרמנים ואת שמעון, יבוא מישהו אחר. ספציפית, במקרה הזה, אין ספק שיחסי הכוחות הפוכים לחלוטין.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מי אמר ששמעון איבד מכוחו? נוקאאוט מהמשובחים שהיו.
השאלה היא האם ההנהלה ידעה שעמדו מולם חבורה של נמושות. כי על פניו, זה די אמיץ לצאת מול ארגונים שלכאורה(לכאורה!) מחזיקים בכל הקלפים. הרי אם לקבוצה אין אוהדים, היא מתפרקת. אם לקבוצה את הפדרמנים ואת שמעון, יבוא מישהו אחר. ספציפית, במקרה הזה, אין ספק שיחסי הכוחות הפוכים לחלוטין.
מספיק היה לשמוע את הארגונים האלה בשביל להבין שלא עמדו מולם אנשים חדורי מוטיבציה/חכמים/בעלי עמוד שדרה/עושי קקי של שבת/all of the above
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מי אמר ששמעון איבד מכוחו? נוקאאוט מהמשובחים שהיו.
מספיק היה לשמוע את הארגונים האלה בשביל להבין שלא עמדו מולם אנשים חדורי מוטיבציה/חכמים/בעלי עמוד שדרה/עושי קקי של שבת/all of the above
תכל'ס. וזה מדהים, כי ההנהלה תמיד אמורה לחשוש מהאוהדים, ולא להיפך. הכוח להציל את הקבוצה הזו(ובעצם, זה לא באמת כזה קשה. אנחנו לא קבוצה ענייה, לא בליגה השנייה) בידיים שלהם. וכלום. סתם קקי של יום חול.
yanay21 כתב:כשמכבי תזכה בגביע אירופה(אסתפק גם ביורוקאפ), אני מכין לך כזו ושולח. מילה.
כי הם גרועים כמו הפדרמנים בקטע הזה. לא נוגעים במה שחשוב. "אנחנו לא מתעסקים בעניינים מקצועיים". בתכל'ס, אי אפשר להגיד שלא מגיע לנו כל הרע הזה, אין בלמים ואין איזונים, ואני באמת לא רואה לזה סוף, גם אם יהיו שיפורים נקודתיים.
MTA2311 כתב:את מחליאה אותי כרמל.
בא אדם לפורום, וברגע של כעס פלט שטות, ומאז את לא עוזבת את זה.
במקום לשמוח שמלווים את הקבוצה הזאת ארגוני אוהדים שעידוד הקבוצה עומד בראש מעיינהם regardless לכמות הזרע שההנהלה משאירה בחור התחת שלהם, יש פה רק תלונות.
תתבגרו כבר.
MTA2311 כתב:את מחליאה אותי כרמל.
MTA2311 כתב:אוי. כרמל, תסבירי לו.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:אוי. כרמל, תסבירי לו.
זו הייתה ציניות ותקפתי אותך סתם?
MTA2311 כתב:אוי. כרמל, תסבירי לו.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:אוי. כרמל, תסבירי לו.
זו הייתה ציניות ותקפתי אותך סתם?
jol9 כתב:התיאורים הציוריים כאן הם מהמלבבים בתולדות הפורום.
הרוב מתרכז משום מה לנושא החלחולת...
מעניין מה פרופסור פרויד היה אומר על זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־17 אורחים