המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:ארז כץ נראה כמו איזה ליינבקר בפוטבול. מה הקשר שלו לכדורסל, ואיך הוא עדיין משחק בליגה הבכירה ועוד בקבוצה די טובה?
שמת לב איזה דובון הוא נהיה?
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:ארז כץ נראה כמו איזה ליינבקר בפוטבול. מה הקשר שלו לכדורסל, ואיך הוא עדיין משחק בליגה הבכירה ועוד בקבוצה די טובה?
אני זוכר שאחת המבוכות הכי גדולות שלי כאוהד ספורט (ישראלי בין השאר) היתה לצפות באמיר חדד בגביע הדייויד מול שבדיה (נדמה לי).
על חדד אין משהו רע להגיד, אלא על האיגוד שמעלה ספורטאי שנראה ככה לתחרות בינלאומית רשמית.
ארז כץ לא באיזור הזה, אבל אם שחקן כזה לא אמור לשחק בליגה המקצוענית הבכירה. כל הכבוד לקופל ולחוקים שלו.
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:ארז כץ נראה כמו איזה ליינבקר בפוטבול. מה הקשר שלו לכדורסל, ואיך הוא עדיין משחק בליגה הבכירה ועוד בקבוצה די טובה?
אני זוכר שאחת המבוכות הכי גדולות שלי כאוהד ספורט (ישראלי בין השאר) היתה לצפות באמיר חדד בגביע הדייויד מול שבדיה (נדמה לי).
על חדד אין משהו רע להגיד, אלא על האיגוד שמעלה ספורטאי שנראה ככה לתחרות בינלאומית רשמית.
ארז כץ לא באיזור הזה, אבל אם שחקן כזה לא אמור לשחק בליגה המקצוענית הבכירה. כל הכבוד לקופל ולחוקים שלו.
האמת שזה די עצוב ששחקנים כמו ארז כץ,משה "קלעי שלשות אדיר מזרחי (שעוד עשוי לנחות בבני השרון) וגוני יזרעאלי משחקים בליגה הזאת.
בעונות בהן היתה קצת רמה באיכות השחקנים הישראלים, הלהקה הזאת היתה משחקת במקרה הטוב בליגה השניה.
חביב אורנג'ד כתב:יוני, ראית איך יזרעאלי זורק שלשות?
מזכיר קצת את מקל עם סגנון החצי צוקהרה.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוני, ראית איך יזרעאלי זורק שלשות?
פעם בליגה הסתובבו גארדים כמו אמיר כץ, עדי גורדון, לייזי גורדון, ליובין, שפע, זלוטיקמן, פרישמן ועוד כל מיני גארדים מדרג נמוך יותר כמו אלימלך, רוזנברג, אורן אהרוני, אמישה וכו'.
וזה עוד בלי להזכיר את הגארדים המובילים שהיו במכבי - קטש, שפר, ג'מצ'י וגודס. אני מדבר סה"כ על תקופה של קצת מעל לעשור, שבו עברו כל השחקנים הנפלאים האלה.
felix_r כתב:איזה סל נצחון של אשקלון עם הבאזר!
jol9 כתב:felix_r כתב:איזה סל נצחון של אשקלון עם הבאזר!
גדול. אין דברים כאלה.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:איזה סל נצחון של אשקלון עם הבאזר!
גדול. אין דברים כאלה.
הכי מצחיק שזהו אותו השחקן, שירדתי עליו בשבוע שעבר כאשר כתבתי שיש לו יכולת כידרור של ארז מרקוביץ'
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:איזה סל נצחון של אשקלון עם הבאזר!
גדול. אין דברים כאלה.
הכי מצחיק שזהו אותו השחקן, שירדתי עליו בשבוע שעבר כאשר כתבתי שיש לו יכולת כידרור של ארז מרקוביץ'
במקרה הזה הוא לא הזדקק לכדרור, אז אולי לא טעית כ"כ...![]()
הגליל בינתיים משפילה את שתי "האלטרנטיבות" למכבי, חולון ומגדל.
גליל ואשקלון שתי קבוצות חמודות מאוד ואני מאוד מקווה שיצליחו השנה.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:איזה סל נצחון של אשקלון עם הבאזר!
גדול. אין דברים כאלה.
במקרה הזה הוא לא הזדקק לכדרור, אז אולי לא טעית כ"כ...![]()
הגליל בינתיים משפילה את שתי "האלטרנטיבות" למכבי, חולון ומגדל.
גליל ואשקלון שתי קבוצות חמודות מאוד ואני מאוד מקווה שיצליחו השנה.
דגן יבזורי נותן עונה גדולה בנתים. יכול להפוך לאחד הגארדים המובילים בכדורסל ישראלי. הוא בדיוק בגיל המתאים לעשות פריצה ולעלות את הרמה בדרגה - 26. יש לו יד קטלנית משלוש.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוני, ראית איך יזרעאלי זורק שלשות?
ראיתי... אתה שם לב שיש יותר מדי גארדים שהם סה"כ לא רעים, אבל שפשוט אין להם קליעה בשיט? או כאלה שיש להם קליעה כמו נעימי, אבל אין לו זין לעשות
שום דבר אחר על המגרש...
פעם בליגה הסתובבו גארדים כמו אמיר כץ, עדי גורדון, לייזי גורדון, ליובין, שפע, זלוטיקמן, פרישמן ועוד כל מיני גארדים מדרג נמוך יותר כמו אלימלך, רוזנברג, אורן אהרוני, אמישה וכו'.
וזה עוד בלי להזכיר את הגארדים המובילים שהיו במכבי - קטש, שפר, ג'מצ'י וגודס. אני מדבר סה"כ על תקופה של קצת מעל לעשור, שבו עברו כל השחקנים הנפלאים האלה.
מנגד, בעשור האחרון אני לא יכול לחשוב על הרבה שמות פרט ליותם, טל וטפירו, ועוד איזה לימונד, רוט ונעימי ככה בקטנה.
רמה מאוד נמוכה של השחקנים שהם לא הכוכבים הגדולים וגם כמות קטנה הרבה יותר.
yarinsaky כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוני, ראית איך יזרעאלי זורק שלשות?
ראיתי... אתה שם לב שיש יותר מדי גארדים שהם סה"כ לא רעים, אבל שפשוט אין להם קליעה בשיט? או כאלה שיש להם קליעה כמו נעימי, אבל אין לו זין לעשות
שום דבר אחר על המגרש...
מנגד, בעשור האחרון אני לא יכול לחשוב על הרבה שמות פרט ליותם, טל וטפירו, ועוד איזה לימונד, רוט ונעימי ככה בקטנה.
רמה מאוד נמוכה של השחקנים שהם לא הכוכבים הגדולים וגם כמות קטנה הרבה יותר.
האמת שחסרים לי גם המתאזרחים הגדולים של פעם.
מי זוכר כאן שארל וויליאמס, טל ברודי, לאבאן מרסר , סטיב מאלוביק, סטיב קפלן, סטיב שלכטר, סטיב אוסטין ( סתם) , בוב גריפין, ווילי סימס, ברד ליף, קרל נברסון החתול, בארי ליבוביץ, ג'ימבו ועוד גדולים קרעו כאן את הליגה בזמנו ?
היום צריך להסתפק רק בבלו שהוא ברמה של יורוליג, השאר ממש לא ( אולי לאנדסברג פעם ).
היום אם איזה גרונפלד בינוני חותם בירושלים יש חגיגה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־13 אורחים