ליגת לוטו: אשדוד נגד מכבי - יום א', 20:55, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת לוטו: אשדוד נגד מכבי - יום א', 20:55, ספורט 5

הודעהעל ידי yzafrir » 07 נובמבר 2011, 12:36

אני מסכים שצריך סבלנות עם שייר אבל גם צריך להשלים עם זה שהעונה הזאת הוא לא יבוא לידי ביטוי כמו שחשבנו....
לגבי בורשטיין , כשהוא לא מנסה לעשות דברים שהוא כבר לא יכול לעשות (כמו ההטבעה ההיא המפורסמת נגד פאו...) אז הוא בהחלט שחקן שיכול לתרום בהרכבים מסויימים , אבל בין זה לבין שיהיה הגארד המחליף הראשון שלנו ביורוליג המרחק עצום...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 12:40

חביב אורנג'ד כתב:בורשטיין מרוויח בין 300 ל 350 אלף דולר נטו לעונה, שזה משהו כמו 700 אלף דולר ברוטו. בערך כמו אוחיון ושאייר יחד.

דבר ראשון, בורשטיין מרוויח 300 אלף דולר לעונה.
דבר שני, מה זה קשור כמה ברוטו הוא מרוויח? נו באמת. בחייאת, כמה אתה שונא אותו? אתה לא יכול עליו לכתוב "700 אלף דולר", אבל על מישהו אחר לדבר בנטו. באמת. אתה רוצה לדבר ברוטו? אז מצד שני תגיד גם שסופו מקבל מעל מיליון וחצי דולר, כנ"ל אליהו, ופאפאס מקבל כמעט מיליון דולר, וכו' וכו'.
והוא מרוויח פחות מאוחיון ושאייר, שמרוויחים 200 אלף דולר כל אחד, ששאייר עונה הבאה יקבל 250 אלף דולר.
אני לא אומר שהשכר של בורשטיין מוצדק, ממש לא, אבל יש גבול...
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 12:44

yzafrir כתב:אני מסכים שצריך סבלנות עם שייר אבל גם צריך להשלים עם זה שהעונה הזאת הוא לא יבוא לידי ביטוי כמו שחשבנו....
לגבי בורשטיין , כשהוא לא מנסה לעשות דברים שהוא כבר לא יכול לעשות (כמו ההטבעה ההיא המפורסמת נגד פאו...) אז הוא בהחלט שחקן שיכול לתרום בהרכבים מסויימים , אבל בין זה לבין שיהיה הגארד המחליף הראשון שלנו ביורוליג המרחק עצום...

מסכים ב100%. הוא שחקן שיכול לתרום בעתיד, וכנראה שהשנה הוא יהיה שחקן משלים למסגרות הפחות חשובות. זה ממש לא בעיה. זה לא שמכבי צריכה אותו לירוליג כשחקן מפתח או משהו.
גם לגבי בורשטיין, אותו דבר. הוא יכול ליהיות שחק משלים לליגה ולאדריאטית לא רע, אבל כמובן שהוא לא מתאים כשחקן יורוליג היום, לפחות לא שחקן מוביל, והוא גם לא יהיה כזה העונה. פארמר/זר שיגיע, פאפאס (שמשום מה שכחתי :o ), לאנגפורד, סמית', פניני, וקצת מאוחיון ובלו, סוגר בסדר גמור את הקוו האחורי
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 07 נובמבר 2011, 13:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 נובמבר 2011, 12:55

שכחת את פאפלוקאס שבאמת סוגר את הקו האחורי.
יוסי22

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 נובמבר 2011, 12:57

asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:בורשטיין מרוויח בין 300 ל 350 אלף דולר נטו לעונה, שזה משהו כמו 700 אלף דולר ברוטו. בערך כמו אוחיון ושאייר יחד.

דבר שני, מה זה קשור כמה ברוטו הוא מרוויח? נו באמת. בחייאת, כמה אתה שונא אותו? אתה לא יכול עליו לכתוב "700 אלף דולר", אבל על מישהו אחר לדבר בנטו. באמת. אתה רוצה לדבר ברוטו? אז מצד שני תגיד גם שסופו מקבל מעל מיליון וחצי דולר, כנ"ל אליהו, ופאפאס מקבל כמעט מיליון דולר, וכו' וכו'.
והוא מרוויח פחות מאוחיון ושאייר, שמרוויחים 200 אלף דולר כל אחד, ששאייר עונה הבאה יקבל 250 אלף דולר.

חבל להתווכח על עובדות. בורשטיין מרוויח 350 אלף דולר נטו שכאמור, זה עולה למכבי כמעט 700 אלף דולר.
מה זה קשור לברוטו? פשוט מאוד, מכבי מוציאה את הסכום ברוטו מכיסה ולא את הנטו (ואח"כ עוד בוכים כאן על תקציב). אני גם לא יודע איפה ראית שדיברתי על "מישהו אחר" בנטו, למרות שהשחקנים שציינתי בפוסט הקודם משתכרים פחות מבורשטיין הן בנטו והן בברוטו. נו שויין....

אגב, פאפאס הוא שחקן זר שחתם על חוזה המוערך ב400-500 אלף דולר נטו לעונה, שזה גם בערך משהו כמו 700 אלף דולר ברוטו (וממש לא מיליון כפי שרשמת). לא אתפלא אם הסכום שמכבי מוציאה על בורשטיין גבוה גם מזה של פאפאס.

בכל מקרה, כוונתי היתה להראות שמכבי מוציאה הרבה מאוד כסף על שחקן שמראה יכולת טובה רק במשחקים מול יריבות בינוניות בליגה המקומית (וגם זה לא קורה יותר מדי). לא נראה לי שעבור דברים כאלו הביאו לכאן את בורשטיין תמורת כ"כ הרבה כסף.
כמדומני, גם די פירגנתי לבורשטיין על ההצגה היוצאת דופן שלו ואף טענתי שיש לינצור משחק כמו זה שהיה אתמול.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 13:11

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:

חבל להתווכח על עובדות. בורשטיין מרוויח 350 אלף דולר נטו שכאמור, זה עולה למכבי כמעט 700 אלף דולר.
מה זה קשור לברוטו? פשוט מאוד, מכבי מוציאה את הסכום ברוטו מכיסה ולא את הנטו (ואח"כ עוד בוכים כאן על תקציב). אני גם לא יודע איפה ראית שדיברתי על "מישהו אחר" בנטו, למרות שהשחקנים שציינתי בפוסט הקודם משתכרים פחות מבורשטיין הן בנטו והן בברוטו. נו שויין....

אגב, פאפאס הוא שחקן זר שחתם על חוזה המוערך ב400-500 אלף דולר נטו לעונה, שזה גם בערך משהו כמו 700 אלף דולר ברוטו (וממש לא מיליון כפי שרשמת). לא אתפלא אם הסכום שמכבי מוציאה על בורשטיין גבוה גם מזה של פאפאס.

בכל מקרה, כוונתי היתה להראות שמכבי מוציאה הרבה מאוד כסף על שחקן שמראה יכולת טובה רק במשחקים מול יריבות בינוניות בליגה המקומית (וגם זה לא קורה יותר מדי). לא נראה לי שעבור דברים כאלו הביאו לכאן את בורשטיין תמורת כ"כ הרבה כסף.
כמדומני, גם די פירגנתי לבורשטיין על ההצגה היוצאת דופן שלו ואף טענתי שיש לינצור משחק כמו זה שהיה אתמול.

לא יודע אם זה עובדות. לי זור שהוא חתם על חוזה של 300 אלף דולר. יכול ליהיות שאני טועה, אבל זה מה שזכור לי.
מכבי מוציאה על כולם סכום של ברוטו. אתה כל הזמן חוזר על זה שהוא מהוא מקבל 700 אלף דולר, שבפועל הוא לא מקבל את זה. יש מסים, מה לעשות? זה תקף על כל השחקנים, לא רק על בורשטיין. אני בחיים לא ראיתי מישהו כותב על שחקן כזה או אחר את השכר שלו בברוטו, רק אליו אתה מתייחס ככה. או שאתה מתייחס לשכר ברוטו של כולם, או רק לנטו.
שוב, אני לא אומר שהשכר שלו מוצדק, ממש לא, אבל אתה חוזר כל פעם בפוסטים עוקצניים לגביו, והמטרה שלך זה רק להוציא אותו "רע". מיצינו את זה שהוא מקבל מעבר ליכולותיו, אבל אתה חוזר על זה גם שהוא משחק טוב? לא עדיף לתת לו מילה טובה על היכולת שלא? בחייאת, שחרר...
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 נובמבר 2011, 13:20

אני לא יודע איפה ראית את מה שאתה כותב, וכמדומני תמיד כתבתי את כמה שמכבי מוציאה עליו ולא את מה שהוא מרוויח.
אני גם לא חושב שהביקורת שלי בכלל מופנת כלפיו, שהרי ציינתי מספר פעמים שפשוט אין לו יכולות, ואי-אפשר להאשים אותו בזה.
הביקרות היא בעיקר כלפי מכבי שמרשה לעצמה לעצמה לזרוק כ"כ הרבה כסף על שחקן שהוא בכלל לא פקטור ולצערי, התופעה הזאת קורת כמעט מדי שנה (החל מהקדנציה השניה של גרין כאן).

דוקא כאן יש מקום לביקורת עניינית על ההנהלה (או "פדרמן" כפי שהיא מכונה כאן), והרבה אנשים מעלימים מכך עין ומעדיפים לפתח כל מיני תאוריות וקונספירציות למניהן.
במקרה של בורשטיין ישנן עובדות בשטח וצריך לתת עליהן את הדעת.

ושוב, אני חושב שדי פיגרנתי לבורשטיין על המשחק הפנטסטי אתמול. אני לא יודע איפה ראית ביקורת.
עם זאת, לתת 13 נקודות במשחק מול מכבי אשדוד (שאם כל הכבוד היא לא קבוצה מי יודע כמה חזקה) במשחק שכמעט כולו הוא גארבג' טיים, עדיין לא תשנה את העובדה שבורשטיין הוא שחקן די חלש ושמכבי משלמת לו סכומים מופקעים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 13:29

חביב אורנג'ד כתב:אני לא יודע איפה ראית את מה שאתה כותב, וכמדומני תמיד כתבתי את כמה שמכבי מוציאה עליו ולא את מה שהוא מרוויח.
אני גם לא חושב שהביקורת שלי בכלל מופנת כלפיו, שהרי ציינתי מספר פעמים שפשוט אין לו יכולות, ואי-אפשר להאשים אותו בזה.
הביקרות היא בעיקר כלפי מכבי שמרשה לעצמה לעצמה לזרוק כ"כ הרבה כסף על שחקן שהוא בכלל לא פקטור ולצערי, התופעה הזאת קורת כמעט מדי שנה (החל מהקדנציה השניה של גרין כאן).

דוקא כאן יש מקום לביקורת עניינית על ההנהלה (או "פדרמן" כפי שהיא מכונה כאן), והרבה אנשים מעלימים מכך עין ומעדיפים לפתח כל מיני תאוריות וקונספירציות למניהן.
במקרה של בורשטיין ישנן עובדות בשטח וצריך לתת עליהן את הדעת.

ושוב, אני חושב שדי פיגרנתי לבורשטיין על המשחק הפנטסטי אתמול. אני לא יודע איפה ראית ביקורת.
עם זאת, לתת 13 נקודות במשחק מול מכבי אשדוד (שאם כל הכבוד היא לא קבוצה מי יודע כמה חזקה) במשחק שכמעט כולו הוא גארבג' טיים, עדיין לא תשנה את העובדה שבורשטיין הוא שחקן די חלש ושמכבי משלמת לו סכומים מופקעים.

וואלה? אתה בטוח? כי זה מה שזכור לי:
להעלות לו את השכר מ700 אלף דולר למליון דולר מיד! או כמו ששמואל אומר, יפה שעה אחת קודם

בקשר לשאר, עכשיו זה נשמע יותר רציני, אבל גם פה אני לא יודע כמה מקום יש לביקורת.
צריך לזכור שהוא בא אחרי עונה לא רעה בכלל, של כמעט 10 נקודות בליגה הספרדית, ואני ממש לא חושב שבהסתכלות למצב אז זה שכר מופקע. היום, אחרי שהוא הראה לנו שהוא לא אותו שחקן של פעם, ברור לכולם שזה לא שכר שהולם אותו, אבל זה חכמה בדיעבד.
למכבי אין מה לעשות, כי על החוזה הוא חתם, ואם מכבי תשחרר אותו, היא תצטרך לשלם לו את מלוא שכרו.
בעונה כזאת שיש הרבה משחקים, ובכלל, כגארד 4-5 ברוטציה, אני לא מתנגד לראות את בורשטיין. זה שחקן שתרם המון לקבוצה, ואין לי בעיה לראות אותו משחק בליגה, ובאדיראטית בגלל המצב שנוצר עם הסופת הליגה הזאת. הבעיה זה השכר הגבוה, אבל עם זה אין מה לעשות, ונראה לי שאחרי יותר משנה, הגיע הזמן שתשחרר כבר, ותעזוב את זה.
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 נובמבר 2011, 13:37

asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
להעלות לו את השכר מ700 אלף דולר למליון דולר מיד! או כמו ששמואל אומר, יפה שעה אחת קודם

ושוב, ביקורת על ההנהלה ותו לא.

לגבי השכר שהוצע לו לפני שנתיים,ייתכן שבאמת אז דובר על סכום הגיוני (למרות ששחקן כמו בלו הרוויח פחות ממנו ושחקן כמו לימונד שרשם מספרים יותר טובים מאילו של בורשטיין בליגה הספרדתית, מרוויח הרבה פחות באשקלון).
אבל מכבי הלכה עם בורשטיין על חוזה ל3 שנים על סכום כולל של מיליון דולר (והפעם זה נטו). המהלך הזה היה בפירוש משגה, שמא נאמר תקלה.
אם מכבי תשאיר כאן את בורשטיין לעוד עונה עבור אותו שכר שהוא מרוויח עכשיו, אז בהחלט מדובר כאן במחדל מצדה של ההנהלה.
יש גבול עד כמה שחקן יכול לקבל כבוד כזה. גם לדריק הורו לתלות את הנעליים כשהחליטו שהוא לא מסוגל לתרום עוד כשחקן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 13:49

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

ושוב, ביקורת על ההנהלה ותו לא.

לגבי השכר שהוצע לו לפני שנתיים,ייתכן שבאמת אז דובר על סכום הגיוני (למרות ששחקן כמו בלו הרוויח פחות ממנו ושחקן כמו לימונד שרשם מספרים יותר טובים מאילו של בורשטיין בליגה הספרדתית, מרוויח הרבה פחות באשקלון).
אבל מכבי הלכה עם בורשטיין על חוזה ל3 שנים על סכום כולל של מיליון דולר (והפעם זה נטו). המהלך הזה היה בפירוש משגה, שמא נאמר תקלה.
אם מכבי תשאיר כאן את בורשטיין לעוד עונה עבור אותו שכר שהוא מרוויח עכשיו, אז בהחלט מדובר כאן במחדל מצדה של ההנהלה.
יש גבול עד כמה שחקן יכול לקבל כבוד כזה. גם לדריק הורו לתלות את הנעליים כשהחליטו שהוא לא מסוגל לתרום עוד כשחקן.

אבל אני לא מבין מה הביקורת. כל החכמה הזאת בדיעבד לא שווה כלום
זה כמו הסיפור הזה שהחתימו את פוט, הפכו אותו להאפמן הבא, והיום כל אלה שכתבו שהוא האפמן הבא, יורדים על ההנהלה כאילו הם איזה טירונים.
בורשטיין בא אחרי עונה טובה. היום השכר שלו לא מצדיק את היכולת שלו. מה נעשה?
הוא כן ישאר עוד עונה, מהסיבה הפשוטה שיש לו חוזה, ואם מכבי תשחרר אותו, היא תצטרך לשלם לו את כל השכר שלו, והוא ישב בבית. כמו עם פיני שעד לעונה הקודמת עוד קיבל שכר. מחדל זה לא.
דריק פרש קודם כל שהוא סיים חוזה, וגם בורשטיין היום, כמה שהוא לא קרוב לבורשטיין של לפני הפציעה, עדיין יכול לתרום, גם אם זה רק בליגה ובאדיריאטית. אם הוא היה חסר חוזה הקיץ הזה, או בקיץ הבא, אני מניח שההנהלה לא הייתה מביאה אותו, בטח שלא בסכום הזה, אבל כרגע הוא חתום, וצריך להשלים עם העובדה שהוא ישאר פה לפחות עד סוף העונה הבאה, במקום לחזור כל משחק על זה שהוא אפס מאופס ששודד את מכבי.
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 נובמבר 2011, 13:57

הוא כן ישאר עוד עונה, מהסיבה הפשוטה שיש לו חוזה, ואם מכבי תשחרר אותו, היא תצטרך לשלם לו את כל השכר שלו, והוא ישב בבית.

לא נכון, למכבי יש את האפשרות לחתוך את בורשטיין תמורת פיצוי של כ10% מגובה החוזה (שגם פה זה הולך לפי סכום הברוטו, כלמור 70 אלף דולר). כמו כן, למכבי ישנה גם את האופציה להשאילו (דבר שנשקל כבר בקיץ הזה).

אני לא חושב שיש כאן גם חכמה בדיעבד, שהרי לאחר שהתבררו כאן פרטי החוזה של בורשטיין, לא מעט אנשים טענו שמדובר בטעות.
גם אם מדובר בחכמה בדיעבד, עדיין לא מאוחר לתקן.
למכבי יש מספיק זמן למצוא את הדרך להפרד מבורשטיין, ואני משער שגם הרבה אנשים מצפים שזה יקרה עד העונה הבאה (לדעתי, זה צעד נדרש מצדה של ההנהלה).
כמובן שצריכים להפרד יפה וברוח טובה, לעשות לו משחק פרידה ולתלות את הגופיה שלו בתקרת ההיכל.
בכל מקרה, דרך יציאה בטוח קיימת ורצוי שהיא תנוצל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 07 נובמבר 2011, 14:06

חביב אורנג'ד כתב:
הוא כן ישאר עוד עונה, מהסיבה הפשוטה שיש לו חוזה, ואם מכבי תשחרר אותו, היא תצטרך לשלם לו את כל השכר שלו, והוא ישב בבית.

לא נכון, למכבי יש את האפשרות לחתוך את בורשטיין תמורת פיצוי של כ10% מגובה החוזה (שגם פה זה הולך לפי סכום הברוטו, כלמור 70 אלף דולר). כמו כן, למכבי ישנה גם את האופציה להשאילו (דבר שנשקל כבר בקיץ הזה).

אני לא חושב שיש כאן גם חכמה בדיעבד, שהרי לאחר שהתבררו כאן פרטי החוזה של בורשטיין, לא מעט אנשים טענו שמדובר בטעות.
למכבי יש מספיק זמן למצוא את הדרך להפרד מבורשטיין, ואני משער שגם הרבה אנשים מצפים שזה יקרה עד העונה הבאה (לדעתי, זה צעד נדרש מצדה של ההנהלה).
כמובן שצריכים להפרד יפה וברוח טובה, לעשות לו משחק פרידה ולתלות את הגופיה שלו בתקרת ההיכל.

זה ממש לא נכון. תראה לי מקום אחד שזה כתוב בו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 07 נובמבר 2011, 14:17

איפה היה כתוב שמכבי יכולה להשתחרר מטל בתמורה ל-10% ??
מכבי לא משאילה את טל כי היא יודעת שלא תקבל אפילו חצי ממה שהיא משלמת עליו וגם כי אחרי שדריק פרש היא צריכה איזה שחקן ותיק שישמש עציץ/שחקן /קפטן בסגל וטל מתאים לזה בול....הסיבה שכבר כמעט לא שומעים פה בקורת על החוזה של טל זה בגלל שזה כבר לא אקטואלי...טחנו כבר את הנושא הזה מליון פעם וכבר הבנו שבדיעבד זה היה טעות אבל זה המצב ומיזה מכבי מפיקה את המיטב.....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 14:23

חביב אורנג'ד כתב:

אני לא ראיתי בשום מקום שיש סעיף שנותן למכבי אפשרות לחתוך אותו תמורת 10%, אשמח אם תביא לי אתר אחד שכתב ככה. אם מכבי לא תחתוך אותו בקיץ, או תקטין לו את החוזה עם הסכמה שלו, זה אומר שאין סעיף כזה. אל תנסה להמציא סעיפים ולהוציא את ההנהלה טיפשה או משהו כזה. בדיעבד זה טעות, היום זה לא אקטואלי כבר. טחנו את זה פה מספיק, בעיקר אתה, ונראה לי שהעניין מוצה עד תום.
ואני כן חושב שזה קצת חכמה בדיעבד, כי הוא בא אחרי עונה של כמעט 10 נקודות בליגה הספרדית, ו300-350 אלף דולר זה לא שכר מופרז
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 נובמבר 2011, 14:27

בקיץ הועלתה שמועה לפיה מונטגראנרו של דרוקר מעוניינת בבורשטיין (למרות שככל הנראה היה מדובר בברווז עיתונאי) ובואתה תקופה פורסם שלמכבי יש את האפשרות להשאיל את בורשטיין. לא זוכר בדיוק איפה זה פורסם, אני חושב שכרמל יודעת.
לגבי הפיצוי, לכל היודע לי, מכבי שמה סעיף כזה כמעט בכל חוזה ארוך טווח. סעיף כזה היה בחוזה של לימונד וגם בחוזה של גרין, ובמקרה של הראשון הוא גם נוצל.
כמו כן, כמודמני טיקי כתב כאן שלמכבי באמת יש סעיף כזה בחוזה עם בורשטיין.

בכל מקרה, גם בהנחה ואין כזה סעיף, מכבי יכולה להגיע להבנות עם בורשטיין על שחרורו תמורת פיצוי כלשהו.
אני מצפה שבהנהלה לפחות ינסו לבדוק את האפשרות הזאת.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2011, 14:28

asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:

לא יודע אם זה עובדות. לי זור שהוא חתם על חוזה של 300 אלף דולר. יכול ליהיות שאני טועה, אבל זה מה שזכור לי.
מכבי מוציאה על כולם סכום של ברוטו. אתה כל הזמן חוזר על זה שהוא מהוא מקבל 700 אלף דולר, שבפועל הוא לא מקבל את זה. יש מסים, מה לעשות? זה תקף על כל השחקנים, לא רק על בורשטיין. אני בחיים לא ראיתי מישהו כותב על שחקן כזה או אחר את השכר שלו בברוטו, רק אליו אתה מתייחס ככה. או שאתה מתייחס לשכר ברוטו של כולם, או רק לנטו.
שוב, אני לא אומר שהשכר שלו מוצדק, ממש לא, אבל אתה חוזר כל פעם בפוסטים עוקצניים לגביו, והמטרה שלך זה רק להוציא אותו "רע". מיצינו את זה שהוא מקבל מעבר ליכולותיו, אבל אתה חוזר על זה גם שהוא משחק טוב? לא עדיף לתת לו מילה טובה על היכולת שלא? בחייאת, שחרר...

אסף, אתה טועה.
באוניברסיטה יש לך קורס שהוא "מבוא" וקורס שהוא "פרקים נבחרים" או "למתקדמים". הפורום הזה (עם כל הצניעות) הוא למתקדמים, ולכן רוב הדיונים שנעשים כאן הם
בשכר של ברוטו, כי זה מה שמעניין כשמדברים על התקציב של הקבוצה.

אם כותבים את הסכום בנטו, אז טורחים גם לציין את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 14:34

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:

אסף, אתה טועה.
באוניברסיטה יש לך קורס שהוא "מבוא" וקורס שהוא "פרקים נבחרים" או "למתקדמים". הפורום הזה (עם כל הצניעות) הוא למתקדמים, ולכן רוב הדיונים שנעשים כאן הם
בשכר של ברוטו, כי זה מה שמעניין כשמדברים על התקציב של הקבוצה.

אם כותבים את הסכום בנטו, אז טורחים גם לציין את זה.

אני עוד לא ראיתי מישהו, אולי היה פה ושם בודדים, שמתעסקים בברוטו. הוא בפירוש כתב "בוא נעלה לו את המשכורת מ700 אלף למיליון דולר!", הוא מתייחס לכל השכר שלו כאל ברוטו, כאילו זה השכר שלו, וזה מה שהוא מקבל. אני תמיד שמעתי פה אנשים שכותבים "פאפאס תמורת פחות מחצי מיליון דולר", "סופו מקבל פחות ממיליון דולר, והוא הסנטר הטוב באירופה", פארגו יקבל פחות ממיליון דולר", וכו' וכו'... בחיים לא שמעתי התייחסות לברוטו. רק אולי בהשוואת המגוחכות של התקציב של השנה לזה של שנה שעברה, וגם זה לא תמיד.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 14:38

חביב אורנג'ד כתב:בקיץ הועלתה שמועה לפיה מונטגראנרו של דרוקר מעוניינת בבורשטיין (למרות שככל הנראה היה מדובר בברווז עיתונאי) ובואתה תקופה פורסם שלמכבי יש את האפשרות להשאיל את בורשטיין. לא זוכר בדיוק איפה זה פורסם, אני חושב שכרמל יודעת.
לגבי הפיצוי, לכל היודע לי, מכבי שמה סעיף כזה כמעט בכל חוזה ארוך טווח. סעיף כזה היה בחוזה של לימונד וגם בחוזה של גרין, ובמקרה של הראשון הוא גם נוצל.
כמו כן, כמודמני טיקי כתב כאן שלמכבי באמת יש סעיף כזה בחוזה עם בורשטיין.

בכל מקרה, גם בהנחה ואין כזה סעיף, מכבי יכולה להגיע להבנות עם בורשטיין על שחרורו תמורת פיצוי כלשהו.
אני מצפה שבהנהלה לפחות ינסו לבדוק את האפשרות הזאת.

כן, ואתה באמת מאמין לבדיחות של וואן? ואתה מאמין לזה שמונטנגרו ישלמו את מלוא שכרו? ואתה מאמין שלמכבי יש אופציה להשאיל אותו (הוא חתם בגיל 28 להזכירך, זה לא ילד שאתה שולח להשתפשף בקבוצה קטנה), מבלי לשאול אותו? אתה תמים כל כך או שאתה מסנה בכח להוציא את כל המהלך הזה כטעות אחת גדולה? אני מהמר על האופציה השניה.
מכבי ממש לא שמה סעיף כזה בכל חוזה, אני בטוח ב100%. שחקנים פשוט לא יסכימו. היה כזה אצל לימונד, אבל אצל גרין לא היה כזה. תיהיה בטוח שאם היה כזה, הוא לא היה שורד יותר משנה במכבי. גם לבורשטיין אין כזה. אל תנסה להמציא סעיפים בחוזה.
אני לא ראיתי בשום מקום שהיה כתוב דבר כזה, וסיעפים כאלה הם לרוב לא ממש מקובלים. זה סעיף בעיקר אצל שחקנים צעירים שבאים כ"הימור", או שחקנים לדוגמא שחזרו מפציעה ארוכה, ולא ידוע מה יהיה איתם.
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 נובמבר 2011, 14:40

אגב, לפני שלוש עונות כל המו"מ (המאוד מתוקשר) של מכבי עם בורשטיין הוזכר בסכומיי ברוטו.
בורשטיין דרש ממכבי מיליון דולר ברוטו לעונה, ואילו מכבי הסכימה לשלם רק חצי מהסכום, מה שגרם לבורשטיין לעזוב לספרד.
כשזה מגיע לבורשטיין, אין פלא איפוא שמדברים בשכר ברוטו.

ואסף, one זה האתר האחרון שאליו אני מאמין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 14:42

חביב אורנג'ד כתב:אגב, לפני שלוש עונות כל המו"מ (המאוד מתוקשר) של מכבי עם בורשטיין הוזכר בסכומיי ברוטו.
בורשטיין דרש ממכבי מיליון דולר ברוטו לעונה, ואילו מכבי הסכימה לשלם רק חצי מהסכום, מה שגרם לבורשטיין לעזוב לספרד.
כזה מגיע לבורשטיין, אין פלא איפוא שמדברים בשכר ברוטו.

ואסף, one זה האתר האחרון שאליו אני מאמין.

מה זה משנה איך הוזכר המו"מ בתקשורת? או שאתה וכולם פה מתייחסים לכל שחקן בשכר הברוטו שלהם, או רק בשכר הנטו. אתה לא יכול מצד אחד לכתוב שהוא מקבל 700 אלף דולר, ומצד שני כולם פה, ואני מניח שגם אתה, מתייחסים לכל שאר השחקנים בשכר הנטו שלהם.
אם אתה לא מאמין לוואן, אז אל תאמין לזה שמונטנגרו רצו אותו, כי שם זה פורסם
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מקאדו 3 ו־29 אורחים