המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:את יודעת שעוד לא התעוררת כש''שני מקומות'' הופך ל''מקומותיים''
Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:את יודעת שעוד לא התעוררת כש''שני מקומות'' הופך ל''מקומותיים''
גילית מהו מצב ברירת המחדל של אנשי האקדמיה ללשון בישיבות שלהם!!!
Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:את יודעת שעוד לא התעוררת כש''שני מקומות'' הופך ל''מקומותיים''
אני מרגישה כאב אישי? אולי טראומה מהילדות?
Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:את יודעת שעוד לא התעוררת כש''שני מקומות'' הופך ל''מקומותיים''
אני מרגישה כאב אישי? אולי טראומה מהילדות?
דוגמה וקופסה במקום דוגמא וקופסא. לא אשכח, לא אסלח!
yanay21 כתב:יש מצב שזה כבר עלה פה בפורום, אבל יש בנס ציונה שני רחובות מצטלבים שהאחד נקרא "מכבי", והשני "תל אביב". כרמל, הגיע הזמן לעבור דירה.
yanay21 כתב:יש מצב שזה כבר עלה פה בפורום, אבל יש בנס ציונה שני רחובות מצטלבים שהאחד נקרא "מכבי", והשני "תל אביב". כרמל, הגיע הזמן לעבור דירה.
yanay21 כתב:שיפוע? זה יכול להיות פילטר טוב לשחקני מכבי. שולחים אותם לעשות ריצות סביב הרחובות האלו, מי שנופל, קורע את הצולבת ומאושפז לחצי שנה-חוזה נו קאט.
Holiday_Armadillo כתב:הגיעה לפה היום חבילה לאחד העובדים שלא נמצא היום מ..ואני לא צוחקת - ''מועדון הכדורסל מכבי תל אביב''
קרטון של DHL והכל
יש מצב שקנסו אותו על משהו?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הגיעה לפה היום חבילה לאחד העובדים שלא נמצא היום מ..ואני לא צוחקת - ''מועדון הכדורסל מכבי תל אביב''
קרטון של DHL והכל
יש מצב שקנסו אותו על משהו?
לשרוף.
(גם את החבילה)
*הצ'ופר: משלוח מנות צהוב עד לסלון שלכם. השליח: שחקן מכבי! אתם בעניין?*
MTA2311 כתב:פייס:*הצ'ופר: משלוח מנות צהוב עד לסלון שלכם. השליח: שחקן מכבי! אתם בעניין?*
לא.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:פייס:*הצ'ופר: משלוח מנות צהוב עד לסלון שלכם. השליח: שחקן מכבי! אתם בעניין?*
לא.
לשלוח אותם רק לבניינים בלי מעלית, קומה 5+, לוודא שאין רצועות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים