המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:הקללות של אור נובעות מציניות, באמת שאין מה להתרגש, אין הבדל אם זה מתסכול או ציניות, לדעתי אין מה לצנזר כי אז הפורום יהפוך למשעמם.
הקטע של הפורום פה זה שכל אחד פה מביע את דעתו ללא צנזורה בניגוד לפורומים אחרים וזה יותר נוח גם אם לפעמים זה הופך לטיפה לא נעים.
וברצינות, לא צריך לקחת כל דבר ללב, אז אמר אמן ימות, ביג פאקינג דיל, זה לא שהוא ימות מחר בבוקר.
Holiday_Armadillo כתב:תראו מה זה מזל של דתיים - לרוני יש יום הולדת והוא אפילו לא פה בשביל שיפתחו לו ת'רד
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תראו מה זה מזל של דתיים - לרוני יש יום הולדת והוא אפילו לא פה בשביל שיפתחו לו ת'רד
ולא יכלת לפתוח בכל זאת ולפרגן?
Holiday_Armadillo כתב:כשהולכים לישון לפני 2 אבל נרדמים רק ב-6 וחצי כשנשארת רק שעה לישון, כבר יודעים שזה הולך להיות יום רק עם בשורות טובות
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהולכים לישון לפני 2 אבל נרדמים רק ב-6 וחצי כשנשארת רק שעה לישון, כבר יודעים שזה הולך להיות יום רק עם בשורות טובות
לפעמים כשזה קורה לי אני מתחיל להתמקח עם עצמי ומנסה לשכנע את עצמי שאם שכבתי במיטה בלי לעשות כלום אז טכנית ישנתי
האשלייה מתנפצת לרוב תוך שעתיים-שלוש
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהולכים לישון לפני 2 אבל נרדמים רק ב-6 וחצי כשנשארת רק שעה לישון, כבר יודעים שזה הולך להיות יום רק עם בשורות טובות
לפעמים כשזה קורה לי אני מתחיל להתמקח עם עצמי ומנסה לשכנע את עצמי שאם שכבתי במיטה בלי לעשות כלום אז טכנית ישנתי
ניסיתי כל תנוחה שיש (גיגיטי) וחזרתי כל הזמן על המילה ''לישון'' כי הראש שלי בורח מהר מאוד למחשבות
אבל גם זה לא עבד
כשפתחתי את העיניים וראיתי 4:15 החלטתי להתאבד, אבל גם זה לא הצליח
אם אני לא נרדמת היום על השולחן אני מכריזה על זה כיום חג לאומי מטעמי נס
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהולכים לישון לפני 2 אבל נרדמים רק ב-6 וחצי כשנשארת רק שעה לישון, כבר יודעים שזה הולך להיות יום רק עם בשורות טובות
ניסיתי כל תנוחה שיש (גיגיטי) וחזרתי כל הזמן על המילה ''לישון'' כי הראש שלי בורח מהר מאוד למחשבות
אבל גם זה לא עבד
אמרת לעצמך את המילה לישון?
זה חד משמעית הפתרון הכי נואש ששמעתי
אני שוקל לאמץ
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהולכים לישון לפני 2 אבל נרדמים רק ב-6 וחצי כשנשארת רק שעה לישון, כבר יודעים שזה הולך להיות יום רק עם בשורות טובות
מכביסט31 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהולכים לישון לפני 2 אבל נרדמים רק ב-6 וחצי כשנשארת רק שעה לישון, כבר יודעים שזה הולך להיות יום רק עם בשורות טובות
גדול.. זה נראה כאילו אני כתבתי את זה
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהולכים לישון לפני 2 אבל נרדמים רק ב-6 וחצי כשנשארת רק שעה לישון, כבר יודעים שזה הולך להיות יום רק עם בשורות טובות
אבל גם זה לא עבד
אני שוקל לאמץ
תתפלא, זה רוב הפעמים עובד לי ברמה שזה לפחות מעייף אותי
זה לא מעלף אותי, אבל זה כן מעייף את המוח כי אתה לא מגרה אותו במחשבות מעניינות
גם זה לא עבד הפעם
שקלתי לחפש מישהו ברחוב שמוכר חומר מרדים לסוסים
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]כשהולכים לישון לפני 2 אבל נרדמים רק ב-6 וחצי כשנשארת רק שעה לישון, כבר יודעים שזה הולך להיות יום רק עם בשורות טובות
אבל גם זה לא עבד
אני שוקל לאמץ
תתפלא, זה רוב הפעמים עובד לי ברמה שזה לפחות מעייף אותי
זה לא מעלף אותי, אבל זה כן מעייף את המוח כי אתה לא מגרה אותו במחשבות מעניינות
גם זה לא עבד הפעם
שקלתי לחפש מישהו ברחוב שמוכר חומר מרדים לסוסים
חנו'ש כתב:אתם בוכים??
הכלב שלי העיר אותי ב-3 לפנות בוקר והתחיל ליילל לי.
באמצע הלילה הייתי צריכה להוציא אותו לטיול כי למסכן היה שלשול....
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־18 אורחים