המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:יש לי תחושה..לא יודעת, משהו ככה בין השורות, תקראו לזה אינטואציה או מה שבא לכם, אבל משהו בקטע הזה אמר לי שלבוני יש עניין בממוצע הגילאים של בית''ר
Holiday_Armadillo כתב:שאלה רצינית לחלוטין לרוסים שבינינו, זה פשוט מסקרן אותי כבר מלא זמן
למה לפעמים שומעים רוסים מנהלים שיחה שלמה ברוסית ואז מכניסים מילה בעברית? נגיד..''*רוסית* רוסית* *רוסית* *רוסית* קופת חולים *רוסית* *רוסית*''
Holiday_Armadillo כתב:שאלה רצינית לחלוטין לרוסים שבינינו, זה פשוט מסקרן אותי כבר מלא זמן
למה לפעמים שומעים רוסים מנהלים שיחה שלמה ברוסית ואז מכניסים מילה בעברית? נגיד..''*רוסית* רוסית* *רוסית* *רוסית* קופת חולים *רוסית* *רוסית*''
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש לי תחושה..לא יודעת, משהו ככה בין השורות, תקראו לזה אינטואציה או מה שבא לכם, אבל משהו בקטע הזה אמר לי שלבוני יש עניין בממוצע הגילאים של בית''ר
לא יודע אם את מתכוונת לרמוז משהו (כנראה שלא), אבל הייתי רואה את בוני הרבה בקפה ליד הבית הקודם שלי, ותמיד רק עם בחורות בעשור הרביעי לחייהן.
Holiday_Armadillo כתב:הרגע הזה שאת מחמיאה למישהי על התחפושת והיא אומרת לך שהיא לא מחופשת
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הרגע הזה שאת מחמיאה למישהי על התחפושת והיא אומרת לך שהיא לא מחופשת
לפחות זה לא קרה לך עם מישהי שנראית בהיריון. הכי מפדח.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הרגע הזה שאת מחמיאה למישהי על התחפושת והיא אומרת לך שהיא לא מחופשת
לפחות זה לא קרה לך עם מישהי שנראית בהיריון. הכי מפדח.
כבר למדתי מסמן לא להגיד שום דבר על הריון פוטנציאלי, רק אם היא אומרת משהו
MTA2311 כתב:הרגע הזה שאתה מנהל דיון עמוק על סף הפילוספי על אפליית נשים, פמיניזם, חיפצון נשים וכו' עם מישהי מהעבודה, ויום אחרי היא באה למסיבת פורים עם תחפושת שמורכבת משלוש פיסות בד של 3X3 ס"מ.
צחקתי עליה קצת, והיא עשתה לי פרצוף של "אין מה לעשות, ככה זה".
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הרגע הזה שאתה מנהל דיון עמוק על סף הפילוספי על אפליית נשים, פמיניזם, חיפצון נשים וכו' עם מישהי מהעבודה, ויום אחרי היא באה למסיבת פורים עם תחפושת שמורכבת משלוש פיסות בד של 3X3 ס"מ.
למה זה סותר? היא יכולה להתלבש איך שבא לה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הרגע הזה שאתה מנהל דיון עמוק על סף הפילוספי על אפליית נשים, פמיניזם, חיפצון נשים וכו' עם מישהי מהעבודה, ויום אחרי היא באה למסיבת פורים עם תחפושת שמורכבת משלוש פיסות בד של 3X3 ס"מ.
לגמרי איך שבא לה. אני בצד שלך של הדיון על הלבוש, וכבר כתבתי את זה פה לא פעם.
פורים זה שונה אבל. נוצרה פה איזשהי מוסכמה חברתית כזאת שכל ילדה שעברה את גיל 13 חייבת להתלבש כמו... את יודעת... (תעריכי את ההקרבה). מי רוצה להתלבש ככה בכיף, אבל לא נראה לי שזה המצב באופן גורף.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הרגע הזה שאתה מנהל דיון עמוק על סף הפילוספי על אפליית נשים, פמיניזם, חיפצון נשים וכו' עם מישהי מהעבודה, ויום אחרי היא באה למסיבת פורים עם תחפושת שמורכבת משלוש פיסות בד של 3X3 ס"מ.
פורים זה שונה אבל. נוצרה פה איזשהי מוסכמה חברתית כזאת שכל ילדה שעברה את גיל 13 חייבת להתלבש כמו... את יודעת... (תעריכי את ההקרבה). מי רוצה להתלבש ככה בכיף, אבל לא נראה לי שזה המצב באופן גורף.
זה נכון שהתחפושות ככל שהגיל עולה המידה יורדת אבל..שכל אחד יעשה מה שבא לו
I couldn't care less
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הרגע הזה שאתה מנהל דיון עמוק על סף הפילוספי על אפליית נשים, פמיניזם, חיפצון נשים וכו' עם מישהי מהעבודה, ויום אחרי היא באה למסיבת פורים עם תחפושת שמורכבת משלוש פיסות בד של 3X3 ס"מ.
זה נכון שהתחפושות ככל שהגיל עולה המידה יורדת אבל..שכל אחד יעשה מה שבא לו
I couldn't care less
אני אסביר לך מה הבעיה שלי פה. (בטח לא יפתיע אותך שזה קשור בצביעות).
כשאתה מנהל שיחה עם מישהי על חפצון נשים בתקשורת, סרטים, פרסומות וכו', ואז היא מגיעה יום אחרי בפורים מחופשת לאותו אובייקט מחופצן שהיא הלינה עליו יום קודם, יש פה בעייתיות מסויימת.
ושוב, שלא יובן לא נכון. בענייני לבוש, ומראה חיצוני באופן כללי, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. זה כמעט אף פעם לא מעיד על שום דבר אחר חוץ מטעם אופנתי.
my man כתב:אני רק אגיד שאני לא מסכים איתכם! "שכל אחד יעשה מה שבראש שלו" כן כי אין השפעה חברתית כי הרי כל אחד חי פה בעולם משלו והוא לא נפגש/מתרועע עם אנשים שהוא מושפע/משפיע עליהם.
MTA2311 כתב:הרגע הזה שאתה מנהל דיון עמוק על סף הפילוספי על אפליית נשים, פמיניזם, חיפצון נשים וכו' עם מישהי מהעבודה, ויום אחרי היא באה למסיבת פורים עם תחפושת שמורכבת משלוש פיסות בד של 3X3 ס"מ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], מקאדו 3 ו־14 אורחים