Holiday_Armadillo כתב:אתה מעיק
כזה חסר תושייה
לי יש טוויטר ולא הצלחתי למצוא כלום.
השאלה היא אם הדבר מפורסם בטוויטר ובטוקבקים, למה אנחנו צריכים להיות יותר צדיקים מהאפיפיור ולשמור על הצנזורה?
אני שואל באמת בקטע של לעודד אותך לפרסם.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כזה חסר תושייה
כזה חסר תושייה
Holiday_Armadillo כתב:כי פעם אחת כשכבר פירסמתי פה משהו על צו איסור פירסום שהיה בזמנו עם אייל גולן ורמזתי משהו על ''פרוסה עם שוקולד'' אז הוזהרתי ע''י מנהל אחר ש''אם וכאשר יצרו איתנו קשר (בעקבות צו איסור פירסום) כמובן שנעביר את כל הפרטים''
מה אני צריכה את הבלאגן הזה? שייחנקו
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כי פעם אחת כשכבר פירסמתי פה משהו על צו איסור פירסום שהיה בזמנו עם אייל גולן ורמזתי משהו על ''פרוסה עם שוקולד'' אז הוזהרתי ע''י מנהל אחר ש''אם וכאשר יצרו איתנו קשר (בעקבות צו איסור פירסום) כמובן שנעביר את כל הפרטים''
ועכשיו את מואשמת במרידה בהנהלה
שלחו אותה לצינוק
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כי פעם אחת כשכבר פירסמתי פה משהו על צו איסור פירסום שהיה בזמנו עם אייל גולן ורמזתי משהו על ''פרוסה עם שוקולד'' אז הוזהרתי ע''י מנהל אחר ש''אם וכאשר יצרו איתנו קשר (בעקבות צו איסור פירסום) כמובן שנעביר את כל הפרטים''
ועכשיו את מואשמת במרידה בהנהלה
שלחו אותה לצינוק
אני בניתי את הצינוק
Holiday_Armadillo כתב:כי פעם אחת כשכבר פירסמתי פה משהו על צו איסור פירסום שהיה בזמנו עם אייל גולן ורמזתי משהו על ''פרוסה עם שוקולד'' אז הוזהרתי ע''י מנהל אחר ש''אם וכאשר יצרו איתנו קשר (בעקבות צו איסור פירסום) כמובן שנעביר את כל הפרטים''
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כי פעם אחת כשכבר פירסמתי פה משהו על צו איסור פירסום שהיה בזמנו עם אייל גולן ורמזתי משהו על ''פרוסה עם שוקולד'' אז הוזהרתי ע''י מנהל אחר ש''אם וכאשר יצרו איתנו קשר (בעקבות צו איסור פירסום) כמובן שנעביר את כל הפרטים''
אני חלילה לא רוצה שמישהו כאן יסתבך, אלא שפשוט קצת לא סביר לצפות מאתנו לשמור על חוקים כאלה ואחרים, כשבאתרים כמו טוויטר,
YNET ווואלה החוקים האלה לא נשמרים.
כאילו, מה אם נניח אין לך מושג שיש איסור פרסום, ונתת כאן לינק לטוויטר? איזה פשע זה בדיוק?
בכל אופן, נראה לי שכולם כבר מבינים מה קורה, גם מבלי לקרוא את זה במפורש.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כי פעם אחת כשכבר פירסמתי פה משהו על צו איסור פירסום שהיה בזמנו עם אייל גולן ורמזתי משהו על ''פרוסה עם שוקולד'' אז הוזהרתי ע''י מנהל אחר ש''אם וכאשר יצרו איתנו קשר (בעקבות צו איסור פירסום) כמובן שנעביר את כל הפרטים''
אני חלילה לא רוצה שמישהו כאן יסתבך, אלא שפשוט קצת לא סביר לצפות מאתנו לשמור על חוקים כאלה ואחרים, כשבאתרים כמו טוויטר,
YNET ווואלה החוקים האלה לא נשמרים.
כאילו, מה אם נניח אין לך מושג שיש איסור פרסום, ונתת כאן לינק לטוויטר? איזה פשע זה בדיוק?
בכל אופן, נראה לי שכולם כבר מבינים מה קורה, גם מבלי לקרוא את זה במפורש.
ignorantia juris non excusat
MTA2311 כתב:פרשת השחיתות של דרעי מתגמדת לעומת הדיון הערכי שהתפתח פה
MTA2311 כתב:*מחר חוטף כתב אישום על הפרת צו איסור פרסום*
my man כתב:MTA2311 כתב:פרשת השחיתות של דרעי מתגמדת לעומת הדיון הערכי שהתפתח פה
איזה דרעי?
דרעי שלנו?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:פרשת השחיתות של דרעי מתגמדת לעומת הדיון הערכי שהתפתח פה
איזה דרעי?
דרעי שלנו?
אתה פולני, אז לא
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:פרשת השחיתות של דרעי מתגמדת לעומת הדיון הערכי שהתפתח פה
איזה דרעי?
דרעי שלנו?
אתה פולני, אז לא
הייתי מכניס מכלוף היה עוזר?
my man כתב:נראה לי שזה היה הצא"פ הכי מביך בעידן התקשורת המודרנית(או בעברית- הניו מדיה)...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים