המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:איזה באסה, טוב נו, גם 4 נצחונות רצופים זה הישג יפה
yanay21 כתב:עם מקל ואוחיון על עמדה 1, עם טבק מאחורי הקווים, ועם בוגטין על כל הספסלים.
yanay21 כתב:שיביאו את מי שיביאו בעונה הבאה, עם מקל ואוחיון על עמדה 1, עם טבק מאחורי הקווים, ועם בוגטין על כל הספסלים, לא נגיע לשום מקום. לא אכפת לי, שיביאו את דילייני, את אומיץ', וואטאבר.
וזה לא איזה פרץ תסכול בגלל ההפסד הזה, סתם משהו ששווה לחדד.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שיביאו את מי שיביאו בעונה הבאה, עם מקל ואוחיון על עמדה 1, עם טבק מאחורי הקווים, ועם בוגטין על כל הספסלים, לא נגיע לשום מקום. לא אכפת לי, שיביאו את דילייני, את אומיץ', וואטאבר.
לאוטובוס נכנסת..
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שיביאו את מי שיביאו בעונה הבאה, עם מקל ואוחיון על עמדה 1, עם טבק מאחורי הקווים, ועם בוגטין על כל הספסלים, לא נגיע לשום מקום. לא אכפת לי, שיביאו את דילייני, את אומיץ', וואטאבר.
לאוטובוס נכנסת..
גברת עם סלים..
בום!
to soon?
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שיביאו את מי שיביאו בעונה הבאה, עם מקל ואוחיון על עמדה 1, עם טבק מאחורי הקווים, ועם בוגטין על כל הספסלים, לא נגיע לשום מקום. לא אכפת לי, שיביאו את דילייני, את אומיץ', וואטאבר.
לאוטובוס נכנסת..
גברת עם סלים..
לאוטובוס נכנסת..
גברת עם סלים..
בום!
to soon?
MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שיביאו את מי שיביאו בעונה הבאה, עם מקל ואוחיון על עמדה 1, עם טבק מאחורי הקווים, ועם בוגטין על כל הספסלים, לא נגיע לשום מקום. לא אכפת לי, שיביאו את דילייני, את אומיץ', וואטאבר.
לאוטובוס נכנסת..
גברת עם סלים..
בום!
to soon?
קצת מקצץ בפחמימה וישר הרוע יוצא אה?
yanay21 כתב:יואו, מכירים את זה שיש לפעמים שיר שמובנה באתר, וישר כשנכנסים לאתר הזה הוא מתחיל להתנגן?
אז הפורום הזה, ו"שריפה אחים שריפה". לזכר מכבי ת"א וכאלה.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:יואו, מכירים את זה שיש לפעמים שיר שמובנה באתר, וישר כשנכנסים לאתר הזה הוא מתחיל להתנגן?
אז הפורום הזה, ו"שריפה אחים שריפה". לזכר מכבי ת"א וכאלה.
שונאת דברים כאלה, אף פעם אין לי מושג מאיפה זה מגיע
שמואל1 כתב:אחרית הימים, מכבי מפסידה ובפורום יש רק 4 עמודים.
בימים עברו, 20 עמודים לפחות וחגיגות של התקשורת במשך שבוע.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:אחרית הימים, מכבי מפסידה ובפורום יש רק 4 עמודים.
בימים עברו, 20 עמודים לפחות וחגיגות של התקשורת במשך שבוע.
חגיגות ו20 עמודים זה לדברים חריגים, יוצאי דופן, שלא מתרחשים הרבה. הדברים האלו נקראים אצלנו "נצחונות".
Holiday_Armadillo כתב:אז לפי טבק, לקחנו צעד אחורה בגישה שלנו
אם אני זוכרת טוב, הצעד הבא הוא לקחת צעד לפנים, לנער אותה היטב ואז עושים את ההוקי פוקי
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז לפי טבק, לקחנו צעד אחורה בגישה שלנו
אם אני זוכרת טוב, הצעד הבא הוא לקחת צעד לפנים, לנער אותה היטב ואז עושים את ההוקי פוקי
לילה טוב
Holiday_Armadillo כתב:אז לפי טבק, לקחנו צעד אחורה בגישה שלנו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים