jol9 כתב:ankram כתב:jol9 כתב:אני רק יכול להגיד שאני מבין באיזשהו מקום את אור. זה מאוד קשה לקבל ולפרגן לשחקן שאתם לא אוהבים.
לי זה היה את זה עם היקמן למשל, והיה לי באמת קשה להודות שהוא היה עושה דברים טובים גם על המגרש.
אני חושב שמבחינה מקצועית, התקופה הכי טובה של מכבי היתה איפשהו אחרי שטבק שינה את הגישה ושם את הקבוצה
בידיים של רוצ'סטי. מכבי עשתה חודש וחצי מעולים, וזה היה לפני מקל וזאת עובדה.
בכל אופן, מקל הוא כמובן לא אשם והוא לא הבעיה. הוא נותן את ה100% שלו. בעונה הבאה אבל, אסור שהקבוצה תהיה בנויה סביבו.
כלומר, שיהיה הרכז הפותח, אבל שיהיו שחקנים דומיננטיים סביבו.
איבדתי אותך בחודש וחצי מעולים..... מתי זה היה???
כל דצמבר וחצי ינואר נתן לנו 12 ניצחונות מ-13 משחקים, כולל 3 ניצחונות ביורוליג ו-2 ביורוקאפ.
כמובן שזה לא היה מעולה אבסולוטית, אלא מעולה ביחס לעונה הנוכחית.
ביחס לעונה הנוכחית גם יציאה מוצקת זאת ברכה....
אתה בוודאי מתייחס לניצחון החוץ הדחוק בסאסארי( די בפוקס יש לומר) הנצחון על באמברג שבאה לפה כדי להשתזף והאלק ניצחון על דרושאפקה( שבו רוצ׳סטי היה מחריד). נצחונות בליגה אני לא סופר, אלא אם הם מגיעות נגד ירושליים, וביורוקאפ? את ניז׳ני אוננוקו השיג ומול לובליאנה זה ניצחון על קבוצת ילדים.....
שלא לדבר על רבע גמר גביע שהצלחנו לנצח איכשהו אחרי פיגור של דו ספרתי 2 דקות או משהו כזה לסיום, סתם פוקס.
אז אולי מכבי לא היתה פח אשפה מוחלט בחודש וחצי הזה , אבל לקרוא לאיזו שהיא שנייה העונה בשם התואר ״מעולה״ זה הזוי, אחי.