שמואל1 כתב:תכינו את המקלטים.
בוא נגזים. לא אומר שלא יקרה כלום בהכרח, אבל כשזה יגיע זה יגיע. לא כל עימות יהפוך לצוק איתן.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:תכינו את המקלטים.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:תכינו את המקלטים.
בוא נגזים. לא אומר שלא יקרה כלום בהכרח, אבל כשזה יגיע זה יגיע. לא כל עימות יהפוך לצוק איתן.
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:תכינו את המקלטים.
בדיוק ככה הסבבים מתחילים.
לפי מה שאני מבין האירועים החמורים ביממה האחרונה נובעים מפעילות של צה"ל לגילוי מנהרות.
כנראה צה"ל עלה על "דג שמן" ולחמאס אין ברירה אלא לצאת לעימות ולנצל את המנהרות שעוד לא התגלו באיזור.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:תכינו את המקלטים.
בדיוק ככה הסבבים מתחילים.
לפי מה שאני מבין האירועים החמורים ביממה האחרונה נובעים מפעילות של צה"ל לגילוי מנהרות.
כנראה צה"ל עלה על "דג שמן" ולחמאס אין ברירה אלא לצאת לעימות ולנצל את המנהרות שעוד לא התגלו באיזור.
כן, כי אם הם לא ינצלו את המנהרות בהקדם, היתרון ילך להם לאיבוד.
אבל יש גם התחלות כאלו, עימותים קטנים, שלא נהפכים לסבבים. כל סבב מתחיל ככה, אבל לא כל דבר כזה הופך בהכרח לסבב.
תהיה בטוח שמופעל לחץ על החמאס מצד מצרים(שמאוד בעדנו לאחרונה), ואלוהים יודע מי עוד. בטוח שגם אנחנו מעבירים להם מסרים עקיפים דרך אי אלו מתווכים.
לא חושב שהם שוחרי שלום, כמובן, אבל סתומים הם לא. הם יודעים מתי להתחיל ומתי לעצור, כדי לא להתרסק לחלוטין. ושוב, זה לא אומר שזה לא יקרה, אבל הם לא שולפים מהמותן, למרות שבדרך כלל אנשים אוהבים לצייר ארגוני טרור ככאלו.
rc4991 כתב:לא יודע אם ניגרר לעוד מלחמה אבל אני בהחלט חושב שאנחנו ערוכים אליה בצורה טובה מאוד עם הכלים העומדים לרשותנו
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לא יודע אם ניגרר לעוד מלחמה אבל אני בהחלט חושב שאנחנו ערוכים אליה בצורה טובה מאוד עם הכלים העומדים לרשותנו
MTA2311 כתב:בינתיים 0 שיחות שלא נענו מהמשרד מילואים.
אעדכן.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בינתיים 0 שיחות שלא נענו מהמשרד מילואים.
אעדכן.
בדיוק לפני איזה שבוע מישהו בעבודה שלי קיבל מכתב מהצבא שהדואר קיטלג כמספר 666
אני מצאתי את זה נורא מצחיק, הוא קצת פחות
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בינתיים 0 שיחות שלא נענו מהמשרד מילואים.
אעדכן.
בדיוק לפני איזה שבוע מישהו בעבודה שלי קיבל מכתב מהצבא שהדואר קיטלג כמספר 666
אני מצאתי את זה נורא מצחיק, הוא קצת פחות
חחחח אינספור סיטואציות קומיות מהדואר שנשלח לעבודה שלך
yanay21 כתב:רק שזה לא יהיה בקיץ. כאילו לא מספיק מבאס שחם.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:רק שזה לא יהיה בקיץ. כאילו לא מספיק מבאס שחם.
זה תמיד בקיץ
לפחות ככה ההורים מרוויחים הופעות חינם לילדים
נכון שזה במקלטים אבל יש גבול לכמה שאפשר לדרוש
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:רק שזה לא יהיה בקיץ. כאילו לא מספיק מבאס שחם.
זה תמיד בקיץ
לפחות ככה ההורים מרוויחים הופעות חינם לילדים
נכון שזה במקלטים אבל יש גבול לכמה שאפשר לדרוש
שמואל1 כתב:מה שכן, מבחינת הצד של ישראל, "עדיף" סבב בקיץ בגלל עניין הלימודים.
MaccabiTA כתב:שמואל1 כתב:מה שכן, מבחינת הצד של ישראל, "עדיף" סבב בקיץ בגלל עניין הלימודים.
מצד שני שורף את התיירות
שמואל1 כתב:MaccabiTA כתב:שמואל1 כתב:מה שכן, מבחינת הצד של ישראל, "עדיף" סבב בקיץ בגלל עניין הלימודים.
מצד שני שורף את התיירות
זה עדיף על לשתק את שנת הלימודים והאקדמיה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים