יוגב אוחיון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יוגב אוחיון

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 נובמבר 2011, 07:15

Euro_Basket כתב:הוא היה אולי הכי טוב על המגרש אתמול, אבל אין סיבה שהוא לא ישחק טוב מול קבוצה ברמה של שרלרואה.
אני עדיין לא הייתי ממהר לקשור לו כתרים. לאחר הסיבוב הראשון הוא עומד על אחוז בלתי נתפס של 8.3% ל-2 נק' (1 מ-12).

הבחור נגר ברמות הגבוהות ביותר , אי אפשר להחביא את זה גם אם מאוד רוצים וגם אם הוא מקבל דקות אצל בלאט בזכות ההגנה.
יוסי22

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 נובמבר 2011, 07:54

חוסר הפירגון פה הוא פשוט מדהים.
נערך לאחרונה על ידי Allan Turing בתאריך 18 נובמבר 2011, 19:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 18 נובמבר 2011, 08:06

יוסי22 כתב:
Euro_Basket כתב:הוא היה אולי הכי טוב על המגרש אתמול, אבל אין סיבה שהוא לא ישחק טוב מול קבוצה ברמה של שרלרואה.
אני עדיין לא הייתי ממהר לקשור לו כתרים. לאחר הסיבוב הראשון הוא עומד על אחוז בלתי נתפס של 8.3% ל-2 נק' (1 מ-12).

הבחור נגר ברמות הגבוהות ביותר , אי אפשר להחביא את זה גם אם מאוד רוצים וגם אם הוא מקבל דקות אצל בלאט בזכות ההגנה.

הוא שחקן חלש התקפית בכל מה שקשור בלייצר נקודות, אבל כמו שכבר נוכחנו לראות ולדעת, שחקנם צריכים גם לדעת לעשות דברים אחרים.
זאת העונה הראשונה שלו ביורוליג, ואחרי שני משחקי התעקלמות, הוא כבר נראה הרבה יותר טוב בשלושת המשחקים האחרונים, בהם הוא צובר 5 אסיסטים ו-5 רב' בממוצע.

בסה"כ כל מה שהשרשור הזה מנסה לעשות, הוא להכיר בזה ולציין אותו לחיוב, ואת זה צריך לעשות. גם אלה שאמרו שאין לשחקן הזה מקום ביורוליג
(וגם אני אמרתי את זה) פשוט צריכים להודות על טעותם. אין מה להתעסק בחסרונות שלו, כי אף אחד לא גילה כאן שום דבר חדש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 נובמבר 2011, 08:43

אני עדיין חושב שיוגב ברמה של שחקן מחליף ביורוליג. מול צסק''א וברצלונה מכבי תצטרך את לאנגפורד ופאפס.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 18 נובמבר 2011, 08:51

שחף כתב:אני עדיין חושב שיוגב ברמה של שחקן מחליף ביורוליג. מול צסק''א וברצלונה מכבי תצטרך את לאנגפורד ופאפס.

לא נראה לי שיש מישהו שלא מסכים איתך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו » 18 נובמבר 2011, 09:26

jol9 כתב:
שחף כתב:אני עדיין חושב שיוגב ברמה של שחקן מחליף ביורוליג. מול צסק''א וברצלונה מכבי תצטרך את לאנגפורד ופאפס.

לא נראה לי שיש מישהו שלא מסכים איתך.

אני מסכים שהוא לא יכול עדיין להיחשב לרכז מוביל של קבוצת טופ יורוליג אבל אותי הוא מפתיע מאוד ולא רק בחוצפה ובביטחון , אני לא יודע אם יש בכדורסל כמו בכדורגל את עניין השליטה בכדור אבל הוא בעניי שולט נהדר בכדור או נגדיר את זה מכדרר מצוין , זה שחקן צעיר שבא לקבוצת יורוליג בכירה ומשחק הרבה דקות וזה לא בגלל שאין מישהו אחר פפאס ופארמר זה צמד רכזים שהרבה קבוצות היו לוקחות בשתיי ידיים ועדיין אוחיון משחק והרבה , לדעתי זה לא חכם לקבוע כבר עכשיו ולמתג אותו כ'מחליף' ניצחי כי כמו שאיזה פרשן אמר אם הוא יצליח לשפר את הקליעה אז יכול להיות שעוד כמה שנים לא רבות למכבי לא בהכרח יהיה צורך ברכז זר , חוץ מהסקור יש לו הרבה מה למכור כבר עכשיו , הוא גם זה שמפעיל מצוין את סופו ונראה שסופו דיי נהנה לשחק איתו דוקא פארמר פחות מפעיל את סופו.
מקאדו

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 18 נובמבר 2011, 09:46

פארמר מפעיל את סופו מצוין
אוחיון הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה למסור לסופו אז הוא נותן לו כדורים בכל מקרה אין לו מה לעשות עם הכדור
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 נובמבר 2011, 10:11

ו 33.3% מהשלוש, שזה לא רע בכלל.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי מקאדו » 18 נובמבר 2011, 10:12

JasonWilliams12 כתב:פארמר מפעיל את סופו מצוין
אוחיון הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה למסור לסופו אז הוא נותן לו כדורים בכל מקרה אין לו מה לעשות עם הכדור

אין לי מושג מה יש לך מאוחיון ואני לא חושב שפארמר מפעיל את סופו מצוין , בכל מקרה זה נראה כמו מקרה אבוד , כשאוהד פשוט לא מוכן לשנות דעתו על שחקן ויהי מה , אז בשבילך אוחיון הוא חרא והאל תיתן לעובדות לבלבל אותך גם לא מה חושבים רוב האוהדים הפרשנים ואפילו דיוויד בלאט שלא סתם שם את הכדור ביידים שלו כל כך הרבה דקות .
מקאדו

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 נובמבר 2011, 10:14

JasonWilliams12 כתב:משחק בכלל לא טוב שלו לא יודע מה אתם מתלהבים משחקן שעשה נקודות אך ורק מהעונשין
אני מקווה ששנה הבאה הוא לא יהיה פה אני פשוט לא סובל את המשחק הדוחה שלו
יש לנו גארדים פשוט גרועים כמו בורשטיין שאייר פאפא ולאנגפורד (לא בכושר) אז אוחיון נראה כמו שחקן כדורסל לידם אבל הוא ממש לא שחקן שמכבי רוצה או צריכה השנה או לשנים הבאות

מי הסמיך אותך לדבר בשם מכבי, ולהגיד מה היא רוצה או לא רוצה?
דווקא לי נראה שמכבי, והעומד בראש הצוות המקצועי שלה מאד רוצים אותו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 18 נובמבר 2011, 10:21

אתה חושב שיש לו ברירה? הוא השחקן שנימצא בכושר הכי טוב
פאפס לא שומר לאנגפורד לא בכושר בורשטיין לא שחקן כדורסל ושאייר מפחד מהכדור מי נשאר אם לא הנגר אוחיון?
ממש לא שם סתם את הכדור בידיים שלו אין לו ברירה ואין מישהו אחר
אני מצפה מהרכז שלי שהיה יותר מגוון,קלעי וחכם בינתיים הוא לא
אין לי שום דבר אישי נגדו הוא שחקן סביר מינוס לא יותר מזה לא מתאים למכבי לא בחמישייה ולא מהספסל בכלל לא ברוטצייה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Euro_Basket » 18 נובמבר 2011, 10:23

Allan Turing כתב:

ו 33.3% מהשלוש, שזה לא רע בכלל.

2/6 ב-5 משחקים, כשהיריבים השאירו אותו חופשי. זה אומר שהוא קולע 0.4 שלשות למשחק, או אם תרצה, שלשה כל 2.5 משחקים. פשוט מדהים.
ליאור אליהו קלע בסיבוב הראשון ביורוליג בעונה שעברה ב-50% ל-3 (1 מ-2) זה הופך אותו לקלע שלשות טוב?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 נובמבר 2011, 10:25

אנשים לא שבויים בשום דבר ואין לי שום בעיה לפרגן לו אבל אי אפשר לצאת לקרב עם שחקן שלא מסוגל לסיים לייאפ וקולע באופן כללי באחוזים מחרידים.

עם כל הכבוד לתרומה שלו בפן ההגנתי הוא פוגע במכבי בצד ההתקפי , זה מזכיר קצת את פרקינס שברגע שהוא נפצע ההתקפה של מכבי השתחררה רק שאצל פרקינס ההתקפה טובה בהרבה מאוחיון וגם בצד ההגנתי התרומה שלו הרבה יותר משמעותית .

אוחיון הוא סדרן עבודה ושחקן הגנה שזה נחמד רק שהוא מהווה 0 איום התקפי וזה תוקע את ההתקפה של מכבי.
יוסי22

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 18 נובמבר 2011, 10:28

Allan Turing כתב:
JasonWilliams12 כתב:משחק בכלל לא טוב שלו לא יודע מה אתם מתלהבים משחקן שעשה נקודות אך ורק מהעונשין
אני מקווה ששנה הבאה הוא לא יהיה פה אני פשוט לא סובל את המשחק הדוחה שלו
יש לנו גארדים פשוט גרועים כמו בורשטיין שאייר פאפא ולאנגפורד (לא בכושר) אז אוחיון נראה כמו שחקן כדורסל לידם אבל הוא ממש לא שחקן שמכבי רוצה או צריכה השנה או לשנים הבאות

מי הסמיך אותך לדבר בשם מכבי, ולהגיד מה היא רוצה או לא רוצה?
דווקא לי נראה שמכבי, והעומד בראש הצוות המקצועי שלה מאד רוצים אותו.

ולי נראה שהוא רוצה את דימאנטידיס :huh
אני ממש לא חושב שבלאט בתחילת העונה חשב על הסיוט הזה שאוחיון ישחק העונה אולי הוא רצה אותו בתור רכז מחליף ל2 דקות בליגה
אם פארגו היה בלאט לא היה נותן לאוחיון לשחק ביורוליג אפילו לא דקה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי yzafrir » 18 נובמבר 2011, 12:00

יוגב תופס את הנישה שלו במכבי ועושה את זה טוב...שחקן שעולה מהספסל נותן הגנה ומוסר כמה אס' ...זה צריך להיות הלחם והחמאה שלו במכבי ...
אבל לומר שהוא מנהל משחק טוב מפארמר זה ממש בדיחה ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקאדו » 18 נובמבר 2011, 12:02

yzafrir כתב:יוגב תופס את הנישה שלו במכבי ועושה את זה טוב...שחקן שעולה מהספסל נותן הגנה ומוסר כמה אס' ...זה צריך להיות הלחם והחמאה שלו במכבי ...
אבל לומר שהוא מנהל משחק טוב מפארמר זה ממש בדיחה ....

מי אמר כזה דבר?
מקאדו

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 18 נובמבר 2011, 12:06

אתמול הוא ניהל משחק טוב יותר מפארמר שאיבד איזה 5 כדורים כולל בדק' קרטיות כמו סוף הרבע . ברבע אחרון שמכבי נצחה 19:5 פארמר חימם ספסל ואוחיון גם שם וגם נהל התקפה של קבוצה - שאוחיות היה על המגרש מאלט הזה לא פגע ,אוחיון ירד והוא דפק סקור . זאת עובדה .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 נובמבר 2011, 12:14

לדעתי אוחיון מקבל הרבה דקות היום לא בגלל שהוא איזה מנהל משחק גדול,( פאפאס מנהל משחק 3 דרגות מעליו )- הוא הגארד עם הרגליים הכי טובות ואתלטיות שיש היום במכבי בגזרת הגארדים. בלאט רוצה שמירת לחץ והוא מתאים לזה. גם הובלת הכדור שלו לא רעה בכלל, יחסית.
קצת עצוב , אבל זה מה שיש אחרי עונה של פארגו, פרקינס ואידסון ( בעיקר שני הראשונים ).
ד"א, הבלגים קבוצה מאוד אתלטית וסימפטית ומאומנת יפה מאוד ולא דיברו על זה בכלל כאן. קבוצות אתלטיות, במיוחד, יעשו צרות למכבי השנה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 18 נובמבר 2011, 12:48

שהחתמנו את אוחיון ידענו מראש שהוא נגר. מישהו מופתע שאין לו אחוזים כמו של קארול? שאוחיון ובורשטיין זורקים שלשה אני מראש שם ידיים על העיניים, כי ב-90 אחוז זה יסתיים בהחטאה. אוחיון כרגע לא קולע טוב, ולכן הוא צריך להתעקש לעשות את מה שהוא יודע, לחדור פנימה או למסור או לחטוף. כשישפר את הקליעה נדבר הלאה. מה שיותר מדאיג אותי כרגע - זו הקליעה של פניני.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 18 נובמבר 2011, 13:16

yarinsaky כתב:לדעתי אוחיון מקבל הרבה דקות היום לא בגלל שהוא איזה מנהל משחק גדול,( פאפאס מנהל משחק 3 דרגות מעליו )- הוא הגארד עם הרגליים הכי טובות ואתלטיות שיש היום במכבי בגזרת הגארדים. בלאט רוצה שמירת לחץ והוא מתאים לזה. גם הובלת הכדור שלו לא רעה בכלל, יחסית.
קצת עצוב , אבל זה מה שיש אחרי עונה של פארגו, פרקינס ואידסון ( בעיקר שני הראשונים ).
ד"א, הבלגים קבוצה מאוד אתלטית וסימפטית ומאומנת יפה מאוד ולא דיברו על זה בכלל כאן. קבוצות אתלטיות, במיוחד, יעשו צרות למכבי השנה.

לא נכון. אני אמרתי פחות או יותר את אותם הדברים ולא רק אני.
אתה צודק לגבי המאמן שלהם. מגיע לו קרדיט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־30 אורחים