27 מאי 2016, 18:51
jol9 כתב:my man כתב:לא יודע אם אתה ציני יוני...
ממש לא ציני.
רפא נפצע לא מעט גם במהלך טורנירים, אבל אני לא זוכר כמעט מקרים שבהם הוא פרש באמצע המשחק, ובטח ובטח שבין
משחקים, אחרי שלא דיברו כלום על שום כאבים ושום דבר.
אני זוכר פרישה של רפא לפני כמה שנים ממשחק מול מארי באוסטרליה, אבל זה בערך זהו, וכמו שאמרתי, בטח שלא בין משחקים.
העונה הזאת אפשר להתחיל לראות את הסבב בלי רפא ורוג'ר, וזה לא מראה מלבב במיוחד.
27 מאי 2016, 18:54
my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:לא יודע אם אתה ציני יוני...
ממש לא ציני.
רפא נפצע לא מעט גם במהלך טורנירים, אבל אני לא זוכר כמעט מקרים שבהם הוא פרש באמצע המשחק, ובטח ובטח שבין
משחקים, אחרי שלא דיברו כלום על שום כאבים ושום דבר.
אני זוכר פרישה של רפא לפני כמה שנים ממשחק מול מארי באוסטרליה, אבל זה בערך זהו, וכמו שאמרתי, בטח שלא בין משחקים.
העונה הזאת אפשר להתחיל לראות את הסבב בלי רפא ורוג'ר, וזה לא מראה מלבב במיוחד.
אה אני דיברתי על זה שבשנים האחרונות הוא רק פצוע...
27 מאי 2016, 19:26
27 מאי 2016, 19:31
MTA2311 כתב:זאת עדיין הפתעה אורי.
רפא בנה את עצמו בחודשים האחרונים בשביל הrg וזאת מכה גדולה מאוד בשבילו.
אני מקווה מאוד בשבילו ובשביל האוהדים שלו שזאת רק דלקת במפרק. זה איזור בעייתי מאוד ופציעות שם בקלות יכולות להפוך לכרוניות (מנסיון) . בטח אצל טניסאים.
בכל מקרה, הסבב בלי רובג'ר ורפא משעמם תחת, והדומיננטיות של נובאק, החיקויים שלו והמחיאות כפיים ליריב אחרי נקודות לעולם לא יחפו על החיסרון שלהם.
העתיד של הסבב נראה אפור מאוד. אף אחד מהצעירים שבניתי עליהם לא עשה את הקפיצה. זה הגיוני אבל. אחרי עשור מטורף בסבב, אפשר לצפות לירידה משמעותית ברמה.
27 מאי 2016, 19:33
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זאת עדיין הפתעה אורי.
אני מקווה מאוד בשבילו ובשביל האוהדים שלו שזאת רק דלקת במפרק. זה איזור בעייתי מאוד ופציעות שם בקלות יכולות להפוך לכרוניות (מנסיון) . בטח אצל טניסאים.
בכל מקרה, הסבב בלי רובג'ר ורפא משעמם תחת, והדומיננטיות של נובאק, החיקויים שלו והמחיאות כפיים ליריב אחרי נקודות לעולם לא יחפו על החיסרון שלהם.
העתיד של הסבב נראה אפור מאוד. אף אחד מהצעירים שבניתי עליהם לא עשה את הקפיצה. זה הגיוני אבל. אחרי עשור מטורף בסבב, אפשר לצפות לירידה משמעותית ברמה.
תשמע, אני הייתי בהלם איזה שעה... אני חושב שאחד הרגעים הכי קשים שלי מבחינת אהדת טניס היה ההפסד של רפא לסודרלינג
ב2009. זה לא עומד ליד, רק כי התרגלנו למועט. אני בעיקר מרחם על עצמי, שבמקום להנות עוד שבוע מטניס, אני הולך להתעלם
מעוד טורניר גראנד סלאם...
30 מאי 2016, 16:43
30 מאי 2016, 16:52
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זאת עדיין הפתעה אורי.
תשמע, אני הייתי בהלם איזה שעה... אני חושב שאחד הרגעים הכי קשים שלי מבחינת אהדת טניס היה ההפסד של רפא לסודרלינג
ב2009. זה לא עומד ליד, רק כי התרגלנו למועט. אני בעיקר מרחם על עצמי, שבמקום להנות עוד שבוע מטניס, אני הולך להתעלם
מעוד טורניר גראנד סלאם...
תעדכן כשידעו מה חומרת הפציעה.
30 מאי 2016, 16:58
30 מאי 2016, 17:21
30 מאי 2016, 17:37
jol9 כתב:כן, זה נכון. אף אחד בהיסטוריה לא חבט כמות כזאת של טופ ספינים כאלה ואני בספק אם היה מישהו שחבט חצי מהכמות.
30 מאי 2016, 18:32
MTA2311 כתב:jol9 כתב:כן, זה נכון. אף אחד בהיסטוריה לא חבט כמות כזאת של טופ ספינים כאלה ואני בספק אם היה מישהו שחבט חצי מהכמות.
לא היה לפניו וגם מאז שהגיע אף אחד לא הצליח לשחזר.
הקצין את מהפכת הבק קורט לשיאים מטורפים.
30 מאי 2016, 18:39
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:כן, זה נכון. אף אחד בהיסטוריה לא חבט כמות כזאת של טופ ספינים כאלה ואני בספק אם היה מישהו שחבט חצי מהכמות.
חבל שהדלק נגמר... סבב בלי תחרות, כ"כ לא מעניין.
30 מאי 2016, 19:23
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:כן, זה נכון. אף אחד בהיסטוריה לא חבט כמות כזאת של טופ ספינים כאלה ואני בספק אם היה מישהו שחבט חצי מהכמות.
חבל שהדלק נגמר... סבב בלי תחרות, כ"כ לא מעניין.
דוגרי עכשיו, לא חשבת שהדלק יגמר כבר לפני שנתיים-שלוש?
בעיני זה סוג של נס רפואי.
31 מאי 2016, 15:09
31 מאי 2016, 16:42
MTA2311 כתב:ואמוס באוטיסטה אגוט
31 מאי 2016, 16:53
31 מאי 2016, 16:53
MTA2311 כתב:זה היה יותר דירבון להמשך מאשר הבעת שמחה
01 יוני 2016, 16:48
03 יוני 2016, 22:48
03 יוני 2016, 22:56