מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים - ראשון, 21:00, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים - ראשון, 21:00, ספורט5

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 נובמבר 2011, 22:09

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:אני מאמין שמחר מכבי תקלע טוב יותר וזה יהיה פחות צמוד.

זה מה שאנחנו אומרים כל משחק ועדיין איכשהו מתחילים כל רבע רביעי בסביבות ה-50-54..
אני לא מבינה מה קורה לקבוצה הזאת מבחינת סקור..יש לנו כל כך הרבה כלים התקפיים מוכחים וזה פשוט לא נכנס..

בלי פארמר, האמת שאין כל כך הרבה כלים. בעיקר אליהו וקצת סופו. לאנגפורד לא פוגע, סמית' לא יכול וכל שאר הם לא בדיוק כלים התקפיים. הקובצה הזו נראית שונה לחלוטין בלי פארמר.

אליהו וקצת סופו ????

קודם כל סופו זה הסנטר הטוב באירופה , הוא גם נבחר לסנטר השנה באירופה בעונה החולפת .

אליהו הוא אחד הפורוורדים ההתקפיים הטובים האירופה .

סמית לפחות בכל מה שקשור לקליעות משלוש הוא מצוין .

בלו קלעי אדיר , פניני כנ"ל .

לאנגפורד הוא שחקן של 18 נקוגדות ביורוליג כמו שציינה כרמל .

הנדריקס שחקן לא רע בכלל גם בצד ההתקפי ופאפלוקאס אולי לא קולע אבל מנהל את ההתקפה באומנות .

למכבי גם בלי פארמר יש אינסוף כלים התקפיים ברמה הכי גבוהה באירופה , אז כרגע בצירוף נסיבות + תקופת קליעה גרועה זה לא בא לידי ביטוי ומקשה על השטף הקבוצתי . נו ו... ?

אי אפשר כל פעם כשלט הולך קצת ישר לחקטול בלי קשר למציאות .
יוסי22

הודעהעל ידי kubachrick » 19 נובמבר 2011, 22:18

אפילו כאחד שלא אוהב כדורגל,גם אדם מהירח יכול רק לקוות שמכבי בכדורסל לא תנפק תצוגות כמו אחותה מהכדורגל.
kubachrick

הודעהעל ידי roy1000 » 19 נובמבר 2011, 22:20

יוסי22 כתב:
roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:אני מאמין שמחר מכבי תקלע טוב יותר וזה יהיה פחות צמוד.

זה מה שאנחנו אומרים כל משחק ועדיין איכשהו מתחילים כל רבע רביעי בסביבות ה-50-54..
אני לא מבינה מה קורה לקבוצה הזאת מבחינת סקור..יש לנו כל כך הרבה כלים התקפיים מוכחים וזה פשוט לא נכנס..

בלי פארמר, האמת שאין כל כך הרבה כלים. בעיקר אליהו וקצת סופו. לאנגפורד לא פוגע, סמית' לא יכול וכל שאר הם לא בדיוק כלים התקפיים. הקובצה הזו נראית שונה לחלוטין בלי פארמר.

אליהו וקצת סופו ????

קודם כל סופו זה הסנטר הטוב באירופה , הוא גם נבחר לסנטר השנה באירופה בעונה החולפת .

אליהו הוא אחד הפורוורדים ההתקפיים הטובים האירופה .

סמית לפחות בכל מה שקשור לקליעות משלוש הוא מצוין .

בלו קלעי אדיר , פניני כנ"ל .

לאנגפורד הוא שחקן של 18 נקוגדות ביורוליג כמו שציינה כרמל .

הנדריקס שחקן לא רע בכלל גם בצד ההתקפי ופאפלוקאס אולי לא קולע אבל מנהל את ההתקפה באומנות .

למכבי גם בלי פארמר יש אינסוף כלים התקפיים ברמה הכי גבוהה באירופה , אז כרגע בצירוף נסיבות + תקופת קליעה גרועה זה לא בא לידי ביטוי ומקשה על השטף הקבוצתי . נו ו... ?

אי אפשר כל פעם כשלט הולך קצת ישר לחקטול בלי קשר למציאות .

סופו שחקן נהדר, אבל מאוד לא יציב. יש לו ימים שבהם הוא פשוט לא פקטור.
לגבי סמית' - 5.8 נקודות עם 25% מהשדה זה לא בדיוק קווין דוראנט. הסמול זו העמדה הכי חלשה של מכבי ללא שום ספק.
לאנגפורד הוא סקורר מצויין. הבעיה היא שהוא הגיע באמצע העונה והוא רחוק מלהיות השחקן שהיה - אני לא חושב שיש לו אפילו שלשה אחת. פשוט לא פקטור כרגע.
בלו כל פעם מפתיע מחדש והוא נקודת האור הכי גדולה של מכבי העונה.

אין למכבי במצב הנוכחי כלים אינסופיים ואפשר לראות את זה בסקור הנמוך של מכבי העונה. כלים אין סופיים היה לקבוצה של שאראס/פארקר/וייציץ'. בכושר הנוכחי של החשקנים מכבי תלויה תלות מוחלטת בפארמר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 19 נובמבר 2011, 22:30

Holiday_Armadillo כתב:אבל אני לא מסכימה איתך..
אליהו שחקן התקפה אדיר
בלו קלעי שלשות מוכח
פניני קלעי שלשות מוכח שנמצא בתקופה מזעזעת
סמית' קלעי שברגע שמקבלת החלטות יותר טוב האחוזים שלו עולים משמעותית
סופו כוח בלתי עציר בצבע(שמשום מה לא מצליח לתפקד נגד ירושלים)
הנדריקס יותר מוכשר בהתקפה ממה שנותנים לו קרדיט אני חושבת
לאנגפורד שחקן של 18 נקודות למשחק ביורוליג..
אי אפשר להגיד שאין כלים..אפשר להגיד שהם לא פוגעים כרגע..

אני לא מדבר על כישרון. אני מדבר על היכולת הנוכחית. מכבי עד עכשיו היא אחת מקבוצות ההתקפה הגרועות ביורוליג ובלי פארמר היא אולי הגרועה ביותר. יש בעיה ששחקנים רבים בכושר קליעה נוראי (כולם פרט לבלו) ופרט לפארמר ואליהו אף אחת לא יכול לשבור את ההגנה לבדו.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 נובמבר 2011, 22:43

roy1000 כתב:
אליהו שחקן התקפה אדיר
בלו קלעי שלשות מוכח

אני לא מדבר על כישרון. אני מדבר על היכולת הנוכחית. מכבי עד עכשיו היא אחת מקבוצות ההתקפה הגרועות ביורוליג ובלי פארמר היא אולי הגרועה ביותר. יש בעיה ששחקנים רבים בכושר קליעה נוראי (כולם פרט לבלו) ופרט לפארמר ואליהו אף אחת לא יכול לשבור את ההגנה לבדו.

אבל אתה בעצם חוזר על מה שאמרתי בפוסט הראשון שלי..
אמרתי שיש כלים התקפיים שלא פוגעים כרגע ואני לא מבינה למה..
מהפוסט המקורי שלך אפשר להבין כאילו אין כלים התקפיים בכלל..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 19 נובמבר 2011, 22:48

Holiday_Armadillo כתב:אבל אתה בעצם חוזר על מה שאמרתי בפוסט הראשון שלי..
אמרתי שיש כלים התקפיים שלא פוגעים כרגע ואני לא מבינה למה..
מהפוסט המקורי שלך אפשר להבין כאילו אין כלים התקפיים בכלל..

אין הרבה כלים התקפיים כרגע. זה שבתיאוריה יש כישרון זה לא עוזר הרבה. מה גם, שיש בעיה חמורה בעמדת הסמול וכד שיגיע כספי היא לא הולכת להיפתר.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 נובמבר 2011, 23:37

עוד פעם התחלנו עם מסקנות לפי 2.5 משחקים?
סמית עם ממוצע של 40% לשלוש בשנתיים האחרונות לא ב-5 משחקים שבאחד מהם הוא עלה חולה , יד משלוש והגנה טובה יש לו .
פניני הראה לאורך עונה שלמה שהוא מצוין בעמדה הזו ושוב אתה פוסל אותו לפי 2.5 משחקים.
סופו הוא אולי השחקן הכי יציב בכדורסל האירופי , כל עוד הוא משחק כמובן .
כשמדברים על הקו הקידמי עם בלו , סופו ואליהו זה אחד הקווים הכי איכותיים מבינה התקפית (כשמאצ'בן היה פה הייתי קורא לזה הכי טוב).
גם בקו האחוקי עם לאנגפורד ופארמר יש המון כוח אש מהקו האחורי .
תפסיקו להיכנס להיסטריה משני משחקים שמכבי לא פוגעים משלוש בזריקות טובות , זה יתאזן מהר מאוד ועד אז טוב שמכבי מנצחים עם הגנה טובה גם כשהזריקות פשוט לא רוצות להיכנס.
יוסי22

הודעהעל ידי itai7 » 19 נובמבר 2011, 23:52

itai7

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 00:57

יוסי22 כתב:עוד פעם התחלנו עם מסקנות לפי 2.5 משחקים?
סמית עם ממוצע של 40% לשלוש בשנתיים האחרונות לא ב-5 משחקים שבאחד מהם הוא עלה חולה , יד משלוש והגנה טובה יש לו .
פניני הראה לאורך עונה שלמה שהוא מצוין בעמדה הזו ושוב אתה פוסל אותו לפי 2.5 משחקים.
סופו הוא אולי השחקן הכי יציב בכדורסל האירופי , כל עוד הוא משחק כמובן .
כשמדברים על הקו הקידמי עם בלו , סופו ואליהו זה אחד הקווים הכי איכותיים מבינה התקפית (כשמאצ'בן היה פה הייתי קורא לזה הכי טוב).
גם בקו האחוקי עם לאנגפורד ופארמר יש המון כוח אש מהקו האחורי .
תפסיקו להיכנס להיסטריה משני משחקים שמכבי לא פוגעים משלוש בזריקות טובות , זה יתאזן מהר מאוד ועד אז טוב שמכבי מנצחים עם הגנה טובה גם כשהזריקות פשוט לא רוצות להיכנס.

אני לא ידע איך בדיוק אתה סופר, אבל מכבי שיחקה למעלה מ- 10 משחקים העונה. אני לא מבין מה ההיסטריה מזה שאומרים את הדברים כמו שהם - הרבה שחקנים במכבי לא בכושר קליעה טוב, ופרט לפארמר ואליהו, ההתקפה לא נראית טוב כרגע. בכל מקרה, מכבי כולה הפסידה משחק אחד בכל העונה, ככה שבאמת שאין מה להתרגש.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 20 נובמבר 2011, 05:58

זה לא יאמן איך שני משחקים שמכבי משחקת בחצי הילוך כשהיא נותנת אפילו דקות לנער הפוסטר (שייר) דקות בזמן שהמשחק צמוד וכבר אנשים פה בהיסטריה ומסיקים מסקנות מרחיקות לכת...אני בדרך כלל פסימיסת לגבי הסגל הזה אבל דווקא במשחקים האלו ראיתי המון דברים חיוביים .
לאנגפורד מראה התקדמות גם בהבנת התרגילים וגם בקליע (קלע שלשה ראשונה אתמול...) ומשחק הגנה מצויין . עוד קצת סבלנות והוא יהיה פאקטור יותר משמעותי .
בכלל אני חושב שזה שמכבי החתימה את לאנגפורד רק מחזק את המעמד של סמית' מכיוון שלצד שחקן כמו לאנגפורד אתה לא יכול לשים שחקן דומיננטי כמו נניח אנדרסון אלא שחקנים נטולי אגו כמו סמית' או כמו שאיידסון היה .
אוחיון נראה טוב מבחינת הביטחון והובלת כדור אך חייב לשפר את הסיומת שלו ליד הסל ...
הנדריקס נראה מצויין , סופו נלחם ונראה טוב גם כן , אליהו גם בכושר טוב וכך גם בלו .
היחידים שקצת מדאיגים אותי הם פניני ופאפאס שמורגשת אצליהם ירידה חדה בכושר שאצל פניני באה לידי ביטוי באחוזי הקליע אבל אצל פאפאס זה מתבטא בכמעט כל אספקט של המשחק ....ושוב אלו בעיות שיכולות להשתנות ברגע כבר במשחק הבא כך שאני לא מודאג .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 נובמבר 2011, 06:02

חחח בדף של מנהלת הליגה בפייסבוק כל אוהדי הופעל בטוחים שהם ינצחו, במיוחד אם פארמר לא מתלבש.
כבר מזמן הבנתי שהם חיים בפלנטה אחרת
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 20 נובמבר 2011, 06:47

סופו שחקן נהדר, אבל מאוד לא יציב. יש לו ימים שבהם הוא פשוט לא פקטור.
לגבי סמית' - 5.8 נקודות עם 25% מהשדה זה לא בדיוק קווין דוראנט. הסמול זו העמדה הכי חלשה של מכבי ללא שום ספק.
לאנגפורד הוא סקורר מצויין. הבעיה היא שהוא הגיע באמצע העונה והוא רחוק מלהיות השחקן שהיה - אני לא חושב שיש לו אפילו שלשה אחת. פשוט לא פקטור כרגע.
בלו כל פעם מפתיע מחדש והוא נקודת האור הכי גדולה של מכבי העונה.

אין למכבי במצב הנוכחי כלים אינסופיים ואפשר לראות את זה בסקור הנמוך של מכבי העונה. כלים אין סופיים היה לקבוצה של שאראס/פארקר/וייציץ'. בכושר הנוכחי של החשקנים מכבי תלויה תלות מוחלטת בפארמר.

הנה זה חוזר... אחרי 2 משחקים פחות איכותיים, מהקבוצה הטובה באירופה, מכבי קבוצה מוגבלת ביותר... נו טוב..
קודם כל, נסדר את העניניינים, סמית' ביורוליג קולע 40% מהשדה, ממש לא 25%, וזה שהוא פחות פוגע. באדריאטית הוא קולע במספרים כפולים אם אני לא טועה, ובאחוזים טובים. שזה יכנס, כולם שוב יהללו אותו... חכו עם גזר הדין
סופו זה מניה בטוחה תמיד. גם שהוא לא קולע הרבה, זה בגלל דאבל טים של היריבה, והשלשות יתחילו להיכנס, וזה בסוף יכנס, שוב הדיעה של כולם תתהפך.
לאנגפורד לדעתי תוך שובע-קסימום שבועיים, יהיה מחובר באופן מוחלט. ב2 המחשקים האחרונים כבר ראינו אותו יותר מחובר לקבוצה, יותר מבין תרגילים. עוד קצת להכניס לו לראש שהוא לא יכול לקחת כל כמה דקות על זריקה קשה בכח, רק זריקות נוחות, ויהיה בסדר. ואגב, הוא כן קלע שלשה, אתמול
שהכל יתחבר, שכולם יהיו בכושר מאוזן פחות או יותר, שמכבי תשחק עם ההרכב החזק ביותר שלה, בלי להתחשב למי מגיע דקות, ומי צריך ביטחון, אני מאמין שנראה את הקבוצה דורסת. פארמר, לאנגפורד, פאפאס, סמית', פניני, בלו, אליהו, סופו, הנדריקס וג'יימס, זה פשוט סגל התקפי אדיר.
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 20 נובמבר 2011, 07:17

מסכים איתך...
מה שמפתיע זה שדווקא במשחקים האחרונים ההגנה היא זו שמחזיקה את הקבוצה כך שאולי גם בהגנה אנחנו לא רעים בכלל....

בלי קשר , אתמול היה מיותר לחלוטין לתת דקות לשייר שדי ברור שהוא השחקן הכי פחות חשוב בסגל העונה והיה עדיף לתת את הדקות האלו אפילו לבורשטיין...אם אני בלאט , אני שולח את שייר לעונה בקבוצה אחרת שכן תיתן לו דקות ולא שיתייבש במכבי סתם כי הוא מוכשר מידי בשביל זה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 20 נובמבר 2011, 08:21

אני שם :dance2

אבל אני קצת מודאג :? מוזר לי ההרכבה הזו של בלאט, שהולך עם סמית' וגם לאנגפורד. ציפיתי שאם פארמר לא יתלבש, יהיה זה פאפאס שיורכב עם אחד מהשניים.
בנוסף, בנוגע לשחקני הפנים, כמובן שאני שמח שסופו הורכב, אבל לא ברור לי שאם הוחלט על כך, מדוע הוא שיחק אתמול הרבה דקות יחסית, בעוד ג'יימס לא שיחק ולו דקה.
בכלל, יותר מדיי משחקי הרכבים בימים האחרונים. האדריאטית וההגבלות בקופליג עושות למכבי לא טוב.

אבל מה זה חשוב. יד אליהו. טירוף ! :frightened
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי where is the love? » 20 נובמבר 2011, 08:42

אני מקווה למשחק טוב של מכבי, האווירה בהיכל תהיה מדהימה הערב, אני דווקא בעד השילוב של לנגפורד גם היום, עוד תרגול ועוד תרגול זה יעזור לו.
אני מקווה שהיום גיא יתן את שלו אפילו שיפתח בחמישיה אולי אז הכדורים יכנסו.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 09:00

אין מה להיכנס למגננה. רוי סה"כ מתאר את המצב כמו שהוא עכשיו.

אבל בניגוד למעבר על שמות השחקנים ופירוט היכולות שלהם שידועות לכולנו, הייתי דווקא מתמקד בעניין של פיזור המאמץ והעומס.
מכבי לא יכולה לתת הצגות סטייל ריאל מדריד, כל שבוע ובטח לא פעמיים בשבוע.

זה קצת מזכיר לי את עולם הטניס היום. לא תראו את נדאל, דג'וקוביץ' ופדרר קורעים את עצמם בטורנירים הקטנים יותר. הם שומרים את הכוחות
לטורנירים הגדולים ועובדה ששם הם מצליחיחם יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עפר » 20 נובמבר 2011, 09:12

אם סופו שיחק כל כך הרבה אתמול אז מודע לא לתת לו לנוח ולתת לג"ימס לשחק.
ככה יש סיכון רב יותר לסופו להיפצע עקב עומס וחוץ מזה צריך לתת לג"ימס להיכנס עוד לענינים אחרי שעה זאת בימים האחרונים. חוץ מזה הרי ברור שהשופטים בליגה שלנו ידביקו עבירות לסופו
עפר

הודעהעל ידי EulGam05 » 20 נובמבר 2011, 10:04

roy1000 כתב:
אליהו שחקן התקפה אדיר
בלו קלעי שלשות מוכח

מכבי עד עכשיו במקום ה-10 מתוך 24 קבוצות יורוליג בכמות נק' למשחק עם 77 וזה כשפניני, סמית' ולאנגפורד בקושי פוגעים בסל בשלשות שלהם ופרמאר נותן 2 משחקים מזעזעים בהתקפה מתוך 5, אם זה נחשב לאחת מקבוצות ההתקפה הגרועות ביורוליג אז כנראה שרוב קבוצות היורוליג הן קבוצות התקפה גרועות.
EulGam05

הודעהעל ידי קודי » 20 נובמבר 2011, 10:43

עפר כתב:אם סופו שיחק כל כך הרבה אתמול אז מודע לא לתת לו לנוח ולתת לג"ימס לשחק.
ככה יש סיכון רב יותר לסופו להיפצע עקב עומס וחוץ מזה צריך לתת לג"ימס להיכנס עוד לענינים אחרי שעה זאת בימים האחרונים. חוץ מזה הרי ברור שהשופטים בליגה שלנו ידביקו עבירות לסופו

פשוט מאוד - ג'יימס פצוע.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 נובמבר 2011, 16:31

המשחק הבא של מכבי בליגה(נגד חיפה)ישודר ב-5+לייב...יאיי...
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־19 אורחים