20 נובמבר 2011, 13:55
yarinsaky כתב:זה באמת מוזר. אפשר לקבל את העניין של חוסר ביטחון או פציעה בעין, קשה להבין מדוע הוא כל כך פאסיבי בהתקפה. הוא פשוט לא מזיז את התחת , סוג של עציץ.
ירדו פה הרבה על הלפרין, אבל בהשוואה אליו שאייר הוא פשוט נמושה בחזקת 10, לפחות בינתיים.
20 נובמבר 2011, 13:58
jol9 כתב:yarinsaky כתב:זה באמת מוזר. אפשר לקבל את העניין של חוסר ביטחון או פציעה בעין, קשה להבין מדוע הוא כל כך פאסיבי בהתקפה. הוא פשוט לא מזיז את התחת , סוג של עציץ.
ירדו פה הרבה על הלפרין, אבל בהשוואה אליו שאייר הוא פשוט נמושה בחזקת 10, לפחות בינתיים.
בגלל זה אני כ"כ מופתע שאנשים כאן עדיין מתנגדים לבואו של הלפרין, בכל מיני טענות כמו - הוא לא מנהיג, הוא לא ווינר וכו'. הוא שחקן מצויין שתפור בול על מכבי ועל דייויד בלאט
ואני מקווה שיגיע לכאן כמה שיותר מהר, ולפני לאנדסברג מבחינתי.
20 נובמבר 2011, 14:47
קודי כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:זה באמת מוזר. אפשר לקבל את העניין של חוסר ביטחון או פציעה בעין, קשה להבין מדוע הוא כל כך פאסיבי בהתקפה. הוא פשוט לא מזיז את התחת , סוג של עציץ.
בגלל זה אני כ"כ מופתע שאנשים כאן עדיין מתנגדים לבואו של הלפרין, בכל מיני טענות כמו - הוא לא מנהיג, הוא לא ווינר וכו'. הוא שחקן מצויין שתפור בול על מכבי ועל דייויד בלאט
מסכים לחלוטין. אני לוקח בכל יום את הלפרין לפני לנדסברג גם אם מחירו כפול. בכל זאת, הלפרין הוכיח יכולת ברמות הגבוהות ביותר באירופה בעוד לנדסברג נתן כמה משחקים טובים בקבוצת ראן אנד גאן בליגה הקיקיונית שלנו. אמרתי את זה גם בקיץ ולכן הפתיעה אותי מאוד הקלות בה מכבי ויתרה על הלפרין בקיץ האחרון.
20 נובמבר 2011, 14:52
חנו'ש כתב:קודי כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:זה באמת מוזר. אפשר לקבל את העניין של חוסר ביטחון או פציעה בעין, קשה להבין מדוע הוא כל כך פאסיבי בהתקפה. הוא פשוט לא מזיז את התחת , סוג של עציץ.
מסכים לחלוטין. אני לוקח בכל יום את הלפרין לפני לנדסברג גם אם מחירו כפול. בכל זאת, הלפרין הוכיח יכולת ברמות הגבוהות ביותר באירופה בעוד לנדסברג נתן כמה משחקים טובים בקבוצת ראן אנד גאן בליגה הקיקיונית שלנו. אמרתי את זה גם בקיץ ולכן הפתיעה אותי מאוד הקלות בה מכבי ויתרה על הלפרין בקיץ האחרון.
פעם אחרונה שבדקתי, זה היה הלפרין שוויתר על מכבי ולא ההיפך (כמו תמיד...).
איך אפשר להאשים את מכבי שכבר הגיעה איתו להסכם כספי ואז הוא החליט להתחרט בגלל המס.
מה רצית שמכבי תשלם לו את המס שהוא חייב ממשכורת העתק שקיבל מאולי'??
הלפרין אולי שחקן טוב, אבל לא מדובר פה בנבארו ששווה ללכת ממש רחוק עבורו, יש גבול!!
20 נובמבר 2011, 14:58
20 נובמבר 2011, 15:01
חנו'ש כתב:למה לעזאזל מכבי צריכה לשלם ליותם את המיסים??
מכבי מחויבת לשלם רק את המיסים שהיא מחויבת להם מהחוזה שלו אילו היה חותם במכבי.
אין שום סיבה שמכבי תשלם ליותם את המסים שהוא חייב על הכסף שהרוויח ביוון.
עוד מעט תבקש גם שמכבי תשלם עבורו גם את המיסים שהקבוצה הרוסית משלמת למס ההכנסה הרוסי רק בשביל שיואיל בטובו וברחמיו הרבים לזכות אותנו בדמותו הרצה על הפרקט של יד אליהו בעונה הבאה.
אפשר לחשוב שמדובר במינימום קובי בראיינט....
20 נובמבר 2011, 15:09
קודי כתב:חנו'ש כתב:למה לעזאזל מכבי צריכה לשלם ליותם את המיסים??
עוד מעט תבקש גם שמכבי תשלם עבורו גם את המיסים שהקבוצה הרוסית משלמת למס ההכנסה הרוסי רק בשביל שיואיל בטובו וברחמיו הרבים לזכות אותנו בדמותו הרצה על הפרקט של יד אליהו בעונה הבאה.
אז לא ישלמו לו את המיסים ויתנו לו שכר גבוה יותר, מה זה משנה?! נוטים לזלזל ביכולות של יותם אבל הוא כבר הוכיח פעם אחרי פעם שהוא טוב יותר מ-90% מהגארדים הזרים שהגיעו לכאן בקול תרועה ובשכר גבוה בהרבה.
20 נובמבר 2011, 15:13
קודי כתב:חנו'ש כתב:למה לעזאזל מכבי צריכה לשלם ליותם את המיסים??
אז לא ישלמו לו את המיסים ויתנו לו שכר גבוה יותר, מה זה משנה?! נוטים לזלזל ביכולות של יותם אבל הוא כבר הוכיח פעם אחרי פעם שהוא טוב יותר מ-90% מהגארדים הזרים שהגיעו לכאן בקול תרועה ובשכר גבוה בהרבה.
20 נובמבר 2011, 15:14
חנו'ש כתב:למה לעזאזל מכבי צריכה לשלם ליותם את המיסים??