20 נובמבר 2011, 17:17
ארגטינאי כתב:מצ'בן משחק נהדר בפרטיזן וקולע נקודות 15.4 וריבאונד 8.4 הוא רק מושאל השנה וחוזר למכבי שנה הבאה
גם הנהלה רוצה אותו
דיווד בלו יכול לשחק בעמדה 3 וגם הוא לא צעיר בן 31.5 אליהו לא קולע מ3 ולא לוקח ריבאונד הרבה
20 נובמבר 2011, 17:23
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:את אליהו הייתי מחתים עד הפנסיה. גם את סופו.
אליהו כבר חתום עד הפנסיה... סופו זה שחקן שמסוכן להחתים על חוזה אורך טווח, מה גם שאני לא חושב שהוא יסכים.
פניני ובלו זה שחקנים שאפשר להחתים עד הפנסיה (בלו הופך להיות השארפ החדש). ויש עוד שחקן אחד שאפשר להחתים עד הפנסיה, אבל הוא משחק ברוסיה כרגע.
מי זה קירילנקו?
20 נובמבר 2011, 17:31
20 נובמבר 2011, 17:35
20 נובמבר 2011, 17:36
20 נובמבר 2011, 17:37
אבי כתב:ארגטינאי כתב:מצ'בן משחק נהדר בפרטיזן וקולע נקודות 15.4 וריבאונד 8.4 הוא רק מושאל השנה וחוזר למכבי שנה הבאה
גם הנהלה רוצה אותו
דיווד בלו יכול לשחק בעמדה 3 וגם הוא לא צעיר בן 31.5 אליהו לא קולע מ3 ולא לוקח ריבאונד הרבה
יש למצ'באן מזל גדול שהשאילו אותו לפרטיזן, שם הוא משחק בעמדה שמתאימה לו. אם הוא היה נשאר במכבי דייויד בלאט היה קובר אותו בעמדה 5 וגומר לו את הקריירה.
אני מקווה שבשנה הבאה לא יחזירו אותו רק בשביל שוב לתת לו לשחק כסנטר. חבל.
20 נובמבר 2011, 17:39
חנו'ש כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:את אליהו הייתי מחתים עד הפנסיה. גם את סופו.
אליהו כבר חתום עד הפנסיה... סופו זה שחקן שמסוכן להחתים על חוזה אורך טווח, מה גם שאני לא חושב שהוא יסכים.
פניני ובלו זה שחקנים שאפשר להחתים עד הפנסיה (בלו הופך להיות השארפ החדש). ויש עוד שחקן אחד שאפשר להחתים עד הפנסיה, אבל הוא משחק ברוסיה כרגע.
מי זה קירילנקו?
חס וחלילה יוני!!!
איך העזת אפילו להעלות על דל שפתיך את קירילנקו העלוב לפני השם הגדול והקדוש שעבורו מכבי צריכה להשקיע אפילו את כל התקציב שלה כדי שיזכה את כולנו באור גדולתו הנהדר, ויחזור מארצות הקור לשחק בקבוצתינו העלובה שבינה לבין הקבוצה האדירה שבה הוא משחק כיום לא ניתן אפילו להשוות משום עלבון לדינמו סנט פטרסבורג המפוארת ושחקנה המהולל....
20 נובמבר 2011, 17:42
jol9 כתב:אבי כתב:ארגטינאי כתב:מצ'בן משחק נהדר בפרטיזן וקולע נקודות 15.4 וריבאונד 8.4 הוא רק מושאל השנה וחוזר למכבי שנה הבאה
גם הנהלה רוצה אותו
יש למצ'באן מזל גדול שהשאילו אותו לפרטיזן, שם הוא משחק בעמדה שמתאימה לו. אם הוא היה נשאר במכבי דייויד בלאט היה קובר אותו בעמדה 5 וגומר לו את הקריירה.
אני בכלל הייתי מעיף את דייויד בלאט מהקבוצה. הוא חרא מאמן.
יש כאן בפורום כמה שיעשו עבודה הרבה הרבה יותר טובה ממנו.
20 נובמבר 2011, 17:48
20 נובמבר 2011, 17:58
jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:את אליהו הייתי מחתים עד הפנסיה. גם את סופו.
מי זה קירילנקו?
חס וחלילה יוני!!!
איך העזת אפילו להעלות על דל שפתיך את קירילנקו העלוב לפני השם הגדול והקדוש שעבורו מכבי צריכה להשקיע אפילו את כל התקציב שלה כדי שיזכה את כולנו באור גדולתו הנהדר, ויחזור מארצות הקור לשחק בקבוצתינו העלובה שבינה לבין הקבוצה האדירה שבה הוא משחק כיום לא ניתן אפילו להשוות משום עלבון לדינמו סנט פטרסבורג המפוארת ושחקנה המהולל....
טוב נסחפנו קצת...
אני הייתי שומר על כבודו של הלפרין.
מנגד, קירי הוא ליגה אחרת, ובליה הזאת משחקים מעט מאוד שחקנים באירופה.
20 נובמבר 2011, 17:58
אבי כתב:jol9 כתב:אבי כתב:ארגטינאי כתב:מצ'בן משחק נהדר בפרטיזן וקולע נקודות 15.4 וריבאונד 8.4 הוא רק מושאל השנה וחוזר למכבי שנה הבאה
גם הנהלה רוצה אותו
אני בכלל הייתי מעיף את דייויד בלאט מהקבוצה. הוא חרא מאמן.
יש כאן בפורום כמה שיעשו עבודה הרבה הרבה יותר טובה ממנו.
מותר גם להעביר מדי פעם ביקורת על בלאט. האיש לא חף מטעויות.
לפחות בכל הנוגע למצ'באן הקבוצה לא הפיקה כלום ממנו בגלל ההתעקשות של בלאט לשחק איתו כסנטר.
20 נובמבר 2011, 18:04
אבי כתב:ההערצה העיוורת להלפרין גורמת לתגובות מפגרות אף יותר.
20 נובמבר 2011, 18:14
בלאט עדיין לא גמר לאף אחד את הקריירה.
20 נובמבר 2011, 18:18
אבי כתב:בלאט עדיין לא גמר לאף אחד את הקריירה.
ואם מצ'באן היה ממשיך לשחק במכבי כ-5 מה היה קורה?
של מי האחריות המקצועית על כך שהקבוצה לא הפיקה ממצ'באן את המקסימום?
לא צריך להפוך כל ביקורת לגיטימית על בלאט לאיזה סוג של השתלחות.
20 נובמבר 2011, 18:36
jol9 כתב:אבי כתב:בלאט עדיין לא גמר לאף אחד את הקריירה.
אבל זאת לא ביקורת לגיטימית.
זה כמו שאני אגיד שבני גנץ הולך להרוס את הצבא ואת המדינה. זה אולי יהיה נכון בעוד 4 שנים אבל כרגע זה לא רלוונטי
כי הוא עדיין לא עשה שום דבר בכיוון הזה.
20 נובמבר 2011, 18:44
20 נובמבר 2011, 18:49
EulGam05 כתב:מעניין אם הפציעה של ג'יי-אר סמית' בסין תשפיע על ההחלטה של חלק מכוכבי NBA לעבור לאירופה. למי שלא יודע - סמית' נפצע במשחקו הראשון בסין ופונה לבי"ח באלונקה אחרי שלא הצליח ללכת בכוחות עצמו - עושה רושם שמדובר בפציעת ברך.
20 נובמבר 2011, 18:58
אבי כתב:jol9 כתב:אבי כתב:בלאט עדיין לא גמר לאף אחד את הקריירה.
אבל זאת לא ביקורת לגיטימית.
זה כמו שאני אגיד שבני גנץ הולך להרוס את הצבא ואת המדינה. זה אולי יהיה נכון בעוד 4 שנים אבל כרגע זה לא רלוונטי
כי הוא עדיין לא עשה שום דבר בכיוון הזה.
אם אתה טוען שבני גנץ הולך להרוס את הצבא והמדינה ומביא לכך נימוקים אז זאת ביקורת לגיטימית.
אני כתבתי שאם מצ'באן היה נשאר במכבי, משחק (בהנחיה של בלאט) בעמדה 5, אז לדבר הזה הייתה השפעה הרסנית על הקרירה שלו. מה לא נכון בזה?
20 נובמבר 2011, 19:01
20 נובמבר 2011, 19:13