המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:בךי קליעות מבחוץ זה לא ילך , סמית' מזכיר יום רע מאד של אידסון בלי התרומה של אידסון בשאר האספקטים. משחק מגעיל
yarinsaky כתב:כאילו שאנחנו לא יודעים מי זה לאנגפורד. אם בלאט לא מאלף אותו מכבי תהיה בבעייה העונה.
יוסי22 כתב:yarinsaky כתב:כאילו שאנחנו לא יודעים מי זה לאנגפורד. אם בלאט לא מאלף אותו מכבי תהיה בבעייה העונה.
לא אני טחנתי פה חודשים שצריך להביא אותו בכל מחיר ... עכשיו אני לא חושב שצריך למהר ולחרוץ את הדין שלו .
מה שכן הוא באמת מגזים בשטויות שהוא עושה במשחק הזה , זה כבר לא רק כושר קליעה לקוי.
roy1000 כתב:אני באמת לא מבין איך בלאט לא מלביש את פאפאלוקאס כשפארמר פצוע. זה באמת חסר הגיון.
ankram כתב:roy1000 כתב:אני באמת לא מבין איך בלאט לא מלביש את פאפאלוקאס כשפארמר פצוע. זה באמת חסר הגיון.
זה לא שפאפאלוקס נתן לבלאט קצת מחשבה , הוא לא זורק בכלל לסל.
ankram כתב:שחקן טיפש ואנוכי , מבין שלושת הגארדים הכי טיפשים שראיתי.
yarinsaky כתב:אני גם לא מבין איך הרכז השני של ירושלים בשנה שעברה הפך לרכז של 30 דקות במכבי. נשגב מבינתי.
ankram כתב:אני לא מבין מה מזרחי עומד עם פני העגל שלו , אתה הבאת את האדריאטית הארורה הזאת , זאת אשמתך.
roy1000 כתב:ankram כתב:שחקן טיפש ואנוכי , מבין שלושת הגארדים הכי טיפשים שראיתי.
אין לי בעיה עם זה שהוא אנוכי - הביאו אותו להיות אנוכי. הבעיה היא שהוא פשוט לא מצליח להכניס את הכדור לסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים