MTA2311 כתב:זה או רוצ'סטי או כלום.
(איזה כיף לפתוח את הבוקר עם סמס ממכבי על החתמה של שחקן בשיעור קומה כזה, ואפס עדכוני רכש ממכבי רגל. תמות ג'ורדי)
מי יודע אולי עוד יפתיע אותנו.צריך לראות אותו בפעולה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זה או רוצ'סטי או כלום.
(איזה כיף לפתוח את הבוקר עם סמס ממכבי על החתמה של שחקן בשיעור קומה כזה, ואפס עדכוני רכש ממכבי רגל. תמות ג'ורדי)
toja27 כתב:MTA2311 כתב:זה או רוצ'סטי או כלום.
מי יודע אולי עוד יפתיע אותנו.צריך לראות אותו בפעולה.
אחדשיודע כתב:כדאי לו שיהיה טוב. אני רק לא מבין את הקונספט (החוזר) של "גארד זר כגיבוי לגארד הזר שלא הוחתם".
אחדשיודע כתב:כדאי לו (ולמי שהחתים אותו) שיהיה טוב. אני רק לא מבין את הקונספט (החוזר) של "גארד זר כגיבוי לגארד הזר שלא הוחתם".
שועל כתב:מהמעט שראיתי סילי דווקא מוצא חן בעיניי.
גארד גבוה וחזק, הולך חזק פנימה, סיומת טובה, קליעה טובה וגם מוסר לא רע
my man כתב:שועל כתב:מהמעט שראיתי סילי דווקא מוצא חן בעיניי.
אך אחד לא אומר שהוא מחליף לא טוב... הבעיה שהביאו אותו כחמישייה..
my man כתב:שועל כתב:מהמעט שראיתי סילי דווקא מוצא חן בעיניי.
אך אחד לא אומר שהוא מחליף לא טוב... הבעיה שהביאו אותו כחמישייה..
צ'שר כתב:אמנם כבר ראינו הכל בשנתיים האחרונות וזה בכל זאת הפרדמנים.. ועדיין, אני לא מאמין שהוא בא על תקן הגארד השני בחמישייה. בתור מחליף זו יכולה להיות החתמה סבירה.
אחדשיודע כתב:צ'שר כתב:אמנם כבר ראינו הכל בשנתיים האחרונות וזה בכל זאת הפרדמנים.. ועדיין, אני לא מאמין שהוא בא על תקן הגארד השני בחמישייה. בתור מחליף זו יכולה להיות החתמה סבירה.
אני לא בטוח שזה טוב יותר. אם מלכתחילה לא בונים עליו כגארד פותח ומתכוונים להחתים אחד נוסף, אז למה מלכתחילה החתימו אותו? למה זרקו חצי מיליון דולר על שחקן מחליף עוד לפני שיש להם ביד את "הדבר האמיתי"? גם אם נתעלם ממגבלות הזרים בארץ, זה פשוט עקום מידי.
אז יכול להיות שישחקו אותה בהחתמה שלו (או לפחות באופן יחסי ל-"שחקן מחליף"), אבל יש סיכוי לא רע שההחתמה שלו תעלה למכבי במקום אחר - אם באיכות הגארד השני שיגיע או לא יגיע, או באיכות שחקני (/שחקן) הפנים.
שועל כתב:אחדשיודע כתב:צ'שר כתב:אמנם כבר ראינו הכל בשנתיים האחרונות וזה בכל זאת הפרדמנים.. ועדיין, אני לא מאמין שהוא בא על תקן הגארד השני בחמישייה. בתור מחליף זו יכולה להיות החתמה סבירה.
אני לא בטוח שזה טוב יותר. אם מלכתחילה לא בונים עליו כגארד פותח ומתכוונים להחתים אחד נוסף, אז למה מלכתחילה החתימו אותו? למה זרקו חצי מיליון דולר על שחקן מחליף עוד לפני שיש להם ביד את "הדבר האמיתי"? גם אם נתעלם ממגבלות הזרים בארץ, זה פשוט עקום מידי.
אז יכול להיות שישחקו אותה בהחתמה שלו (או לפחות באופן יחסי ל-"שחקן מחליף"), אבל יש סיכוי לא רע שההחתמה שלו תעלה למכבי במקום אחר - אם באיכות הגארד השני שיגיע או לא יגיע, או באיכות שחקני (/שחקן) הפנים.
אני די משוכנע שלא יגיע עוד גארד מלבדו
toja27 כתב:יש סיכוי שרוצ'יסטי ישאר? קשה לי להאמין.
דרך אגב, שמואל יאכל את עצמו עוד לא מעט זמן אחרי הנפילה של היום. התגובות שלו זה לא מה שהיה פעם.
jol9 כתב:toja27 כתב:יש סיכוי שרוצ'יסטי ישאר? קשה לי להאמין.
דרך אגב, שמואל יאכל את עצמו עוד לא מעט זמן אחרי הנפילה של היום. התגובות שלו זה לא מה שהיה פעם.
הוא מזדקן, אבל בסופו של דבר זה קצת כמו בסבב הטניס. הכל תלוי בשמואל היום.
אני מעריך שהוא יסיים את הקריירה עם משהו כמו 20 גראנד סלאמים.
jol9 כתב:toja27 כתב:יש סיכוי שרוצ'יסטי ישאר? קשה לי להאמין.
my man כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:יש סיכוי שרוצ'יסטי ישאר? קשה לי להאמין.
וואלה אהבתי פעם טניס... אתה פשוט ממאיס את זה
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־8 אורחים