BIG sofo כתב:אני חושב שבתקרה החדשה, הוא לא יתקשה למצוא חוזה של לפחות 2-3 מיליון דולר בעונה מקבוצת NBA...מה גם שללייקרס יש המון כסף פנוי בקיץ... שחקן כזה אם יגיע לאירופה, זה יהיה רק בשלב הרבה יותר מאוחר, במידה ולא יצליח למצוא קבוצה שתתן לו חוזה...
העניין הוא, שדווקא עכשיו, אחרי הפרישה של קובי, לייקרס תרצה לבנות קבוצה חזקה, ותרצה לשחרר את כל הזבלה
ראשיד סולימון ממרילנד (וגם, השחקן היחיד אי פעם שנבעט מדיוק) שלא נבחר בדראפט אתמול הוא שם שמכבי צריכים להסתכל עליו ברצינות למשבצת של קומבו גארד מחליף. הרבה יותר מעניין ומוכשר מדי. ג'יי. סילי לצורך העניין. קליעה מעולה, אתלטיות, יצירת מצבים, הגנה חזקה, ובעיקר תאבון להוכיח לכל העולם שהוא תותח. הוא באמת כזה.
קליעה ויצירת מצבים זה לא משהו שניתן לראות אצלו בתקציר הזה אבל אני מניח שאתה מכיר אותו טוב ממני. כוח מתפרץ ואתלטיות וקשיחות רואים. בכל מקרה זה יהיה מטופש להמר על גארד צעיר שעכשיו סיים מכללות. אם כבר אז כמחליף ובמקום סילי, לא מעבר לכך ולבטח לא גארד פותח.
אופציה מעניינת הוא אנזץ' פאצ'ינקס (או איך שמבטאים את זה) , הצעיר הלאטבי של גרן קנריה . 2.16 בן 21.... למרות שעונה הבאה הוא אמור לקבל שם דקות משמעותית אחרי עזיבת אומיץ'...
אני הייתי מנסה להביא את פאטריק יאנג. (2.09) אתלט. חוסם נהדר. שומר טוב גם על נמוכים. שיחק בעונה הקודמת באולימפיאקוס 5 משחקים קרע את ה ACL והושבת עד סוף העונה. אבל צריך לבדוק את מצבו אם כשיר שווה רק בהחתמה זולה. אם רוצים 4 עם קליעה מ-3 שווה לנסות שוב בגיזרת ארל קלארק. (2.08) קליעה נהדרת.
יש סיבה שהשחקנים האלה בסין המון שחקנים היו יכולים למצוא שם חוזים גדולים אבל אלה שהלכו לשם הם תמיד השחקנים שנחשבו כאלה שהראש שלהם לא לגמרי במשחק אז הם יעשו את הבוכטות שלהם בליגת גמדים וימשיכו הלאה אם הלכת לשם בשביל הכסף אז דרייב גדול להצליח ברמות הגבוהות ביותר אין לך
אם מכבי מכוונת לגארד זול עם ניסיון אז כנראה שצריך ללכת על כל מיני גארדים מקבוצות יורוליג קטנות שנתנו עונה טובה כמו ג'יקוב פולן או רודריג בובואה... מבחינת עמדת הסנטר , גם מירו בילן שהוזכר הוא אופציה טובה רק שאני חושב שיש עליו בייאווט גדול...
ג'מאל פרנקלין כבר חתם על חוזה במאי. מאוד מוערך בסין (ובצדק...). את אריק גרין אני לא אוהב. יותר מדי בנוי על פינס גיים ולא פוינט גארד טהור. מי שלא הצליח ליד מרקז היינס בסיינה לא יצליח גם במכבי. כנ"ל לגבי פולן שלא תקע יתד בקבוצות כמו י-ם, ולא בברצלונה. אז למה בעצם?
פטריק יאנג, מירו בילאן הם שחקנים תחת חוזה שאין מה לדבר עליהם בגדול. קית' בנסון שחקן חלש שלא הצליח ברמות הנמוכות של אירופה. ארל קלרארק, אם היה רוצה להגיע לאירופה, היה כבר מגיע מזמן.
היחיד שבאמת יכול להיות רלוונטי מכל הרשימה הזאת באיזושהי צורה זה רודי בובואה.