אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - פארמר יישאר? עוד שחקן NBA יבוא?

הודעהעל ידי Assaf M » 26 נובמבר 2011, 10:14

יובל, אני כמעט בטוח שלמכבי יש תכנית מגירה לרגע שבו פארמר יעזוב. תהיה רגוע, אולי עוד נופתע?
Assaf M

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 10:15

Assaf M כתב:יובל, אני כמעט בטוח שלמכבי יש תכנית מגירה לרגע שבו פארמר יעזוב. תהיה רגוע, אולי עוד נופתע?

אני בטוח שלא. אין שחקנים טובים שיושבים בבית ומחכים לשריקה של מכבי.
בלאט גם אמר לפני כמה שבועות שאם תסתיים השביתה הם יחכו שבוע-שבועיים לראות מי יש בשוק ואז יחתימו מישהו. לא תוכנית מגירה ממש מרשימה...
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 26 נובמבר 2011, 10:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 10:19

שחף כתב:יש למכבי MVP של היורוליג על תקן בק-אפ. מסכים שבגילו זה לא יחזיק עונה שלמה וגם לא ממלא את כל הצרכים של מכבי אבל אנחנו לא במצב קטסטרופה ויש מספיק זמן למצוא שחקן שישתלב עד הטופ 16 ולתחיל לקבל תפוקה מלאנגפורד.

אני לא מוטרד ממה שיקרה עד הטופ 16. אני מאוד מוטרד מהזמן שיקח עד שיגיע שחקן, יכנס לכושר וישתלב בקבוצה ומוטרד עוד יותר מהמחשבה שהשחקן הזה מחליף את השחקן החשוב ביותר בקבוצה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 10:26

התרחיש הכי טוב שיכול לקרות הוא שפארגו יחזור, אבל זה נראה לי קלוש למדי. פרקינס הוא כרגע הימור גדול מדי.
קודי

הודעהעל ידי קובי » 26 נובמבר 2011, 10:29

טוב, נראה לי שהאשכול הזה יותר חם, אז אעביר את הפוסט שלי מה-NBA לפה:

מצער מאוד שפארמר יעזוב, אבל אין כאן פתרונות קסם. מכבי לא יוכלו להביא שחקן כאן ועכשיו, מאחר ושוק הפליטים עדיין לא נפתח. בנוסף, גם שחקן שיגיע, ככל הנראה, יצטרך זמן הסתגלות וזה יקח לא מעט זמן ואולי זה אפילו יהיה מאוחר מדיי.

לטעמי, אם לא הייתה לכך סיבה מוצדקת (רפואית), אי השילוב של פאפאס בתקופה האחרונה היה שגוי. ת'יאו הוא הגארד המוביל בסגל שלנו, נכון להיום וכל זאת למרות הגיל והחסרונות הידועים. הוא היחיד מבין הגארדים שהוכיח דקות טופ יורוליג איכותיות ברוב הדקות ששיחק.
ממניה בטוחה על הנייר, לאנגפורד הפך לחידה אמיתית. על הנייר, ראיתי בהשתלבות של לאנגפורד בקבוצה את המפתח לחיפוי לחסרונו העתידי של פארמר כאשר יעזוב. אומנם שחקנים בעמדות שונות, אבל (שוב, על הנייר) חיפוי מבחינת יצירתיות, גו טו גאי מהקו האחורי וספק נקודות ברמה הגבוהה ביותר שיש. היום, זה מוטל בספק ונראה רחוק ומנותק מהמציאות, עד הודעה חדשה.

מכבי תצטרך לקוות להתעלות הירואית של פאפאלוקאס בגיל 35, כדי להשאיר את הסטטוס קוו בבית ולהגן על המקום הראשון, דבר שיקל עליה בהמשך ההתמודדויות בטופ16 והמנעות ממפגשים עם ברצלונה וצסק"א.
היא צריכה לקוות גם למהפך אצל לאנגפורד (לטעמי, דבר שתלוי לא מעט גם בגישה של הצוות המקצועי לשילובו) והתאוששות של גיא פניני שמצוי מתחילת העונה בתקופה נוראית, אך כפי שראינו בעונה שעברה, יכול להיות נשק קטלני גם ביורוליג.
לגבי בורשטיין ואוחיון, כפי שרשמתי באשכול קודם לגבי אוחיון וזה נכון בעיניי גם לגבי בורשטיין - what u see is what u get. אוחיון לא יתחיל לצלוף פתאום מ-3 ובורשטיין לא יניע את הרגליים בזריזות, כמו שהיה בן 20. אוחיון יתן הגנה טובה, נחישות והקרבה ובורשטיין יבליח עם משחק של פה ושם של אחריות ומסירות טובות.
לגבי דבין סמית', משהו אצלו תקוע על הקליעה מ-3 מאז הגיע לקבוצה, למרות שיש לו ברפרטואר ההתקפי גם דברים אחרים. בכל מקרה, גדולות ונצורות אני מניח שלא נזכה לראות ממנו ונותר לקוות לקליעה סבירה והגנה אישית חזקה.

מה שכן, העוגן של מכבי נותר אותו העוגן - קוראים לו סופו ועליו הקבוצה תמשיך להתבסס. אני מניח שליאור, שגם הוא נכנס לתקופה לא טובה, יצטרך לתרום יותר בהתקפה ולגבות ביחד עם בלו על החסרון ההתקפי של קו החוץ.

אליה וקוץ בה - אז כמה טוב שהיה לנו את פארמר, כדי להצעיד אותנו לראש הבית ביורוליג ולזכות לדברים באמת גדולים שהצליח לעשות בצהוב. אולי גם תקווה לעתיד, אם יחליט לשוב לאירופה ולשחק בצהוב. ועכשיו הקוץ - 'נפרדנו כך' ונצטרך להתמודד עם חסרונו, שיותיר חלל גדול מאוד מבחינה מקצועית בקבוצה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Euro_Basket » 26 נובמבר 2011, 10:31

מישהו כאן לוקח ברצינות את פרקינס? אתם רוצים מקרה פייזר 2?
אני מאמין שאם יגיע גארד במקום פארמר זה יהיה פליט NBA. יש שחקנים שעדיין מפנטזים על חוזה ובסוף יישארו בלי כלום.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 26 נובמבר 2011, 10:33

נקווה שיחזירו את פארגו הוא היחיד שיכול להציל למכבי את העונה
עכשיו ללא רכז תותח כמו פארמר שחקנים כמו סמית' אוחיון ובורשטיין יראו עוד יותר בינוניים
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 10:34

Euro_Basket כתב:מישהו כאן לוקח ברצינות את פרקינס? אתם רוצים מקרה פייזר 2?
אני מאמין שאם יגיע גארד במקום פארמר זה יהיה פליט NBA. יש שחקנים שעדיין מפנטזים על חוזה ובסוף יישארו בלי כלום.

עד ששחקנים כאלה ידעו שהם בלי חוזה הטופ 16 כבר יתחיל. אני הייתי מתמקד בשחקנים כמו מאלט.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 10:37

שחף כתב:
Euro_Basket כתב:מישהו כאן לוקח ברצינות את פרקינס? אתם רוצים מקרה פייזר 2?

עד ששחקנים כאלה ידעו שהם בלי חוזה הטופ 16 כבר יתחיל. אני הייתי מתמקד בשחקנים כמו מאלט.

מסכים עם שחף. לאור זמן ההסתגלות המטורף ולאור העובדה שגל פליט אמריקאי שיגיע לא שיחק כבר חצי שנה, עדיף לנסות ולהביא מישהו שבכושר משחק ושיכול להגיע לכאן במהירות. לעניין הזה פארגו, שמכיר את מכבי ואת שיטת המשחק של בלאט, הוא חריג.
קודי

הודעהעל ידי קובי » 26 נובמבר 2011, 10:41

חריג ולא רלוונטי. יאללה נקסט.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Euro_Basket » 26 נובמבר 2011, 10:43

קשה להאמין שמכבי תשלם שוב ביי אאוט על שחקן.
ולמה ששרלרואה תרצה לשחרר את מאלט? (לא שאני רוצה לראות אותו בקבוצה)
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי מקאדו » 26 נובמבר 2011, 10:53

קובי כתב:חריג ולא רלוונטי. יאללה נקסט.

לפחות לפי ערוץ הספורט זה חריג ורלוונטי
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11080.html
מקאדו

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 11:15

אני פשוט לא רואה את זה קורה, אלא אם הבורר יחליט שהוא לא יכול לשחק ב-NBA. בכל אופן מזרחי די מדאיג אותי, אנחנו עוד עלולים להיתקע עם יוגב על תקן רכז ראשון לכל המשך העונה....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4153267,00.html
מה לגבי רכז נוסף?

מזרחי: "כרגע עוד לא דיברנו על זה, אנחנו נשב נדבר ונחליט".
שחף

הודעהעל ידי קובי » 26 נובמבר 2011, 11:27

מקאדו כתב:
קובי כתב:חריג ולא רלוונטי. יאללה נקסט.

לפחות לפי ערוץ הספורט זה חריג ורלוונטי
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11080.html

אולי, אבל כל זאת עד להודעה חדשה. ההודעה הכי מעודכנת בעניין פארגו הייתה שפארגו מחרים את אימוני הקבוצה ולא ישחק בעונה זו במכבי ת"א, מכיוון שיש לו חוזה מובטח ב-NBA.
מכבי התרפסה וניסתה לדבר איתו מאחורי הקלעים. העידו על כך פדרמן, מזרחי ושלף שדיברו איתו באופן אישי.
כפועל יוצא, ניתן לומר, שכל הסאגה הזאת דיי דפקה למכבי את בניית הקבוצה ומכבי בהחלטת בזק החתימה את פארמר ופאפאלוקאס. אני מניח, כי דברים היו מתנהלים אחרת, אילו היה ידוע שפארגו לא ממשיך במכבי מלכתחילה.
לאחר שזה קרה ומכבי למעשה השלימה עם העובדה שפארגו הולך עם זה עד הסוף, גם אם ייתבע ע"י המועדון, היא יצאה בהודעה חריפה כנגד פארגו ותבעה אותו. פארגו בשלו, החזיר בתביעה נגדית.

כתבתי זאת פה כבר לא מעט פעמים - פארגו יחזור למכבי אם וכאשר יבין כי הוא לא מסוגל להשיג חוזה מובטח ב-NBA ויתנצל בפני מכבי ת"א על התנהגותו למועדון בפומבי.

כשיש אינטרס לשני הצדדים, הכל יכול לקרות וכל העקרונות האידיאולוגיים, כביכול, יכולים למצוא להם מנוחה קלה. כרגע, המרחק לאינטרס משותף לא נראה קרוב במיוחד, בטח שלא נוכח סיום השביתה ב-NBA, שלה פארגו חיכה בכליון עיניים ויעידו על כך סרטוני היוטיוב שבו הוא מיחצ"ן את עצמו בעבודה קשה לקראת הליגה הטובה בעולם.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 11:29

קובי, אני חושב שאם זה יהיה רלוונטי מכבי(דהיינו פדרמן שהתבטא בצורה הכי חריפה לדעתי בנושא הזה) צריכה למחול על כבודה ולהביא אותו. לא יהיה מישהו יותר טוב ומתאים בקנה שגם מכיר את הקבוצה.
שחף

הודעהעל ידי מקאדו » 26 נובמבר 2011, 11:42

א. מכבי תמחל על כבודה (לצערי) ותביא את פארגו אם תהיה אפשרות , בעניי זה לא ריאלי כי אם השביתה מסתיימת אנחנו יודעים כמה הוא רוצה אנ בי איי .

ב. עכשיו כנראה חוזרים בגדול לעונת המלפפוניפ ואישית אני חושב שבסיטואציה הזאת צריך לפחות לבדוק ברצינות את אופציית קרלוס ארויו כי גם פארמר לא היה שומר הכי גדול , מישהו יודע מה מצבו של ארויו ואיפה הוא שיחק בעונה שעברה?
מקאדו

הודעהעל ידי קובי » 26 נובמבר 2011, 11:43

שחף כתב:קובי, אני חושב שאם זה יהיה רלוונטי מכבי(דהיינו פדרמן שהתבטא בצורה הכי חריפה לדעתי בנושא הזה) צריכה למחול על כבודה ולהביא אותו. לא יהיה מישהו יותר טוב ומתאים בקנה שגם מכיר את הקבוצה.

שוב, אני ממש לא מקבל את העניין הזה ואני לא מבין על מה אתה מדבר.

מכבי, לטענת שמעון, דיוויד וגור שלף, שתרשה לי לשים את אמוני בדבריהם, ניסו לדבר עם פארגו במשך שבועות במהלך הקיץ האחרון. גם בלאט התראיין והביע את מורת רוחו לגבי התנהלותו של פארגו בקיץ.
הבחור היה נעול - הוא רוצה NBA ושם *** על החוזה עליו חתם חודשיים קודם לכן.

אז בוא וספר לי על איזה כבוד אתה רוצה שמכבי תמחל פה ? מה חשבת, שפארגו ישים קצוץ על מכבי ודיוויד פדרמן, או מזרחי ישבו בשקט ?!
מדובר כאן על כבוד המועדון. מועדון שרחש לעצמו, בזכות, מוניטין של 40 שנה לאחד המועדונים הטובים ביבשת ובעולם הכדורסל בכלל.
אף שחקן ובטח שלא פארגו הצעיר, שהעביר כאן עונה אחת, לא יפגע בכבוד המועדון ויצא מכך נקי. לטווח הקצר, פארגו פגע קשות בבניית הקבוצה בקיץ ולטווח הארוך, לא ייתכן כי הוא יפגע במוניטין של המועדון, שנוהג בשחקניו בצורה המקצוענית והמכובדת ביותר שיש.

לאחר שפארגו החליט מה שהחליט, אני יותר משמח שמכבי יצאה בהודעה חריפה כנגדו ותבעה אותו על הפרת חוזה בבית הדין. אין דרך אחרת ואין להבליג על התנהגות שכזו, בטח ובטח שלא בקיץ שעבר על מכבי, בו הלפרין וכספי סיכמו וחזרו בהם ופארגו דרך על חוזה חתום.

יחד עם זאת, אני מאמין, שאם וכאשר יהיה אינטרס משותף לצדדים, יש סיכוי סביר שזה יקרה. על מנת שזה יקרה, מי שקודם כל צריך למחול על כבודו הוא פארגו, שיצטרך להתנצל בפני הקבוצה ולהביע את רצונו לשחק כאן. אין גורם במועדון שיכול להכריח אותו לשחק כאן, או לחזור בו מההתנהלות המבזה בקיץ.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 26 נובמבר 2011, 11:50

אגב, אם וכאשר יגיע מחליף לפארמר ובעיניי זה חייב להיות כלל אצבע לכל שחקן שחותם כאן - צריך להסתכל מעבר לפופיק ולא לבנות רק על יתרת העונה. כלומר, אם כבר מביאים שחקן, בשלב מאוחר יחסית של העונה, צריך להביא שחקן שהוא לרוח המועדון ולבנייה להמשך הדרך בקבוצה ולטעמו של דיוויד בלאט. היה לנו דיי והותר מזרים סתמיים וסותמי חורים (ע"ע דאבל בראון) בעונה של אפי-פיני-ארויו.

במלים פשוטות - שחקן שיחתום לעונה וחצי לפחות. לדעתי, יהיו לא מעט שחקנים איכותיים שייפלטו בעוד כשבועיים שגם יהיו שווים את המחשבה הזו לטווח הארוך. מה גם, שבאופן טבעי, חתימת חוזה למספר חודשים בלבד עם פליט NBA גם תראה מחוייבות אחרת מצד השחקן.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 12:00

er79 כתב:פארגו לא יחתום באף קבוצה כל עוד הוא לא יפצה את מכבי. ארויו הוא אופציה לא רעה, אבל לא נראה לי שהוא יבוא. יש מצב שזה יהיה פרקינס, שגם זה הימור עצום.

חשבתי שעברנו את העניין הזה כבר. הוא לא יפצה ולא יהיה שום דבר. מקסימום משהו סמלי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 26 נובמבר 2011, 12:02

פארמר עוזב: אפשרות נוספת שיכולה לבוא בחשבון - אם מכבי לא תהיה מעוניינת לחכות לפליטי NBA, או לחלופין לא לבנות על השתלבות שלהם פה, אפשר גם להסתכל מתחת לפנס.

מתחת לפנס זה לאנדסברג, שמכיר את הליגה הישראלית מצויין ונותן תפוקה של זר לכל דבר ועניין, או הלפרין.

לגבי הלפרין, אני מניח שיהיה קשה מאוד להוציא אותו מספרטק. מה גם שהוא שחקן מאוד מרכזי שם. סיבה אחרת יכולה לנבוע, מאי שביעות הרצון של מכבי לגבי ההתנהלות שלו איתה בקיץ (סיכם וחזר בו).

לגבי ג'ף רוזן - הוא הביע את דעתו לגבי שחרורו של לאנדסברג כבר בקיץ ("לא בא בחשבון"), אבל אולי לחץ של הנהלת מכבי ת"א להאצת מו"מ לגביו + טרייד מעניין (בורשטיין + שאייר) ותוספת כסף, תצליח להביא את לאנדסברג לכאן. בורשטיין, שחקן שאומנם בירידה, אבל בשוק הישראלי, אני מניח שיש לו עדיין הרבה קונים. ג'ף רוזן מצידו, יודע שבקיץ לאנדסברג שחקן חופשי ואם כבר לגזור קופון, אז אולי זה הזמן. הרבה תלוי כאן במכבי.

אני מעריך את הספקולציה הזו לנמוכה יחסית, מאחר ומכבי, באופן מסורתי, לא נוהגת להביא שחקנים תחת חוזה, אבל בסיטואציה מסויימת, בטח ובטח אם הקבוצה תיראה לא טוב, זה בהחלט יוכל לבוא בחשבון.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים