המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Assaf M כתב:יובל, אני כמעט בטוח שלמכבי יש תכנית מגירה לרגע שבו פארמר יעזוב. תהיה רגוע, אולי עוד נופתע?
שחף כתב:יש למכבי MVP של היורוליג על תקן בק-אפ. מסכים שבגילו זה לא יחזיק עונה שלמה וגם לא ממלא את כל הצרכים של מכבי אבל אנחנו לא במצב קטסטרופה ויש מספיק זמן למצוא שחקן שישתלב עד הטופ 16 ולתחיל לקבל תפוקה מלאנגפורד.
Euro_Basket כתב:מישהו כאן לוקח ברצינות את פרקינס? אתם רוצים מקרה פייזר 2?
אני מאמין שאם יגיע גארד במקום פארמר זה יהיה פליט NBA. יש שחקנים שעדיין מפנטזים על חוזה ובסוף יישארו בלי כלום.
שחף כתב:Euro_Basket כתב:מישהו כאן לוקח ברצינות את פרקינס? אתם רוצים מקרה פייזר 2?
אני מאמין שאם יגיע גארד במקום פארמר זה יהיה פליט NBA. יש שחקנים שעדיין מפנטזים על חוזה ובסוף יישארו בלי כלום.
עד ששחקנים כאלה ידעו שהם בלי חוזה הטופ 16 כבר יתחיל. אני הייתי מתמקד בשחקנים כמו מאלט.
קובי כתב:חריג ולא רלוונטי. יאללה נקסט.
מה לגבי רכז נוסף?
מזרחי: "כרגע עוד לא דיברנו על זה, אנחנו נשב נדבר ונחליט".
מקאדו כתב:קובי כתב:חריג ולא רלוונטי. יאללה נקסט.
לפחות לפי ערוץ הספורט זה חריג ורלוונטי
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11080.html
שחף כתב:קובי, אני חושב שאם זה יהיה רלוונטי מכבי(דהיינו פדרמן שהתבטא בצורה הכי חריפה לדעתי בנושא הזה) צריכה למחול על כבודה ולהביא אותו. לא יהיה מישהו יותר טוב ומתאים בקנה שגם מכיר את הקבוצה.
er79 כתב:פארגו לא יחתום באף קבוצה כל עוד הוא לא יפצה את מכבי. ארויו הוא אופציה לא רעה, אבל לא נראה לי שהוא יבוא. יש מצב שזה יהיה פרקינס, שגם זה הימור עצום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים