שחף כתב:ראיתי קצת היילייטס של סילי, והוא קצת הזכיר לי את...טרה סימונס
שזה די רע כי כולנו יודעים מה עשה סימונס במכבי. נראה שיש לו שיחרור איטי מהיד ואתלטיות בינונית מינוס לרמות של היורוליג. לא ממש נראה מבטיח
Come on, don't be silly.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:ראיתי קצת היילייטס של סילי, והוא קצת הזכיר לי את...טרה סימונס
שזה די רע כי כולנו יודעים מה עשה סימונס במכבי. נראה שיש לו שיחרור איטי מהיד ואתלטיות בינונית מינוס לרמות של היורוליג. לא ממש נראה מבטיח
איתי-שגב כתב:כשנשאל מהן חוזקותיו כשחקן והאם הוא צופה שיהיה לו קשה להסתגל ליורוליג, הוא עונה: "אני שחקן שעושה הכל, אול אראונד פלייר. אם להתמקד בחוזקה אחת, הייתי אומר שזו הקליעה, במיוחד מעבר לקשת. אני מוכן כבר הרבה זמן לעשות את קפיצת המדרגה ליורוליג, חיכיתי רק לטיימינג ולצ'אנס הנכון. אני מצפה להבדלי רמות מן הסתם, אבל אני לא בטוח שהשינוי יהיה כל כך דרמטי".
קצת עף על עצמו.
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:כשנשאל מהן חוזקותיו כשחקן והאם הוא צופה שיהיה לו קשה להסתגל ליורוליג, הוא עונה: "אני שחקן שעושה הכל, אול אראונד פלייר. אם להתמקד בחוזקה אחת, הייתי אומר שזו הקליעה, במיוחד מעבר לקשת. אני מוכן כבר הרבה זמן לעשות את קפיצת המדרגה ליורוליג, חיכיתי רק לטיימינג ולצ'אנס הנכון. אני מצפה להבדלי רמות מן הסתם, אבל אני לא בטוח שהשינוי יהיה כל כך דרמטי".
קצת עף על עצמו.
זה מאוד צנוע יחסית ל- "אני שווה 50 מיליון דולר" או "אני השחקן הכי טוב באירופה" של קווינסי מילר
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:כשנשאל מהן חוזקותיו כשחקן והאם הוא צופה שיהיה לו קשה להסתגל ליורוליג, הוא עונה: "אני שחקן שעושה הכל, אול אראונד פלייר. אם להתמקד בחוזקה אחת, הייתי אומר שזו הקליעה, במיוחד מעבר לקשת. אני מוכן כבר הרבה זמן לעשות את קפיצת המדרגה ליורוליג, חיכיתי רק לטיימינג ולצ'אנס הנכון. אני מצפה להבדלי רמות מן הסתם, אבל אני לא בטוח שהשינוי יהיה כל כך דרמטי".
קצת עף על עצמו.
זה מאוד צנוע יחסית ל- "אני שווה 50 מיליון דולר" או "אני השחקן הכי טוב באירופה" של קווינסי מילר
ממה שאני יודע זה היה בדיחה שלו ושל ווימס.
yzafrir כתב:שמואל , אתה מאוד תמים אם אתה חושב שהוא אמר את זה ברצינות ....
מספיק לראות את התמונה שלו עם ארז כדי להבין שמדובר בילד ליצן שיהיה אהוב מאוד על השחקנים....
סילי נראה כמו אחד שמאוד רעב להצליח ועובד קשה על המגרש...די אהבתי מה שראיתי ממנו השנה ביורוקאפ...
שועל כתב:yzafrir כתב:שמואל , אתה מאוד תמים אם אתה חושב שהוא אמר את זה ברצינות ....
מספיק לראות את התמונה שלו עם ארז כדי להבין שמדובר בילד ליצן שיהיה אהוב מאוד על השחקנים....
סילי נראה כמו אחד שמאוד רעב להצליח ועובד קשה על המגרש...די אהבתי מה שראיתי ממנו השנה ביורוקאפ...
אני לא אהבתי את מה שראיתי ממנו ביורוקאפ.
היה מאוד בינוני בהגנה ובהתקפה (הוא לא הצליח לשמור על רולנד במשחק נגד ירושלים).
MTA2311 כתב:הוא לא שחקן למכבי.
toja27 כתב:דווקא יכול להתברר כהפתעה נעימה. סך הכל הובא לתפקיד מחליף.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:דווקא יכול להתברר כהפתעה נעימה. סך הכל הובא לתפקיד מחליף.
עד שלא חותם פה עוד גארד הוא שחקן חמישייה מבחינתי
MTA2311 כתב:toja27 כתב:דווקא יכול להתברר כהפתעה נעימה. סך הכל הובא לתפקיד מחליף.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:דווקא יכול להתברר כהפתעה נעימה. סך הכל הובא לתפקיד מחליף.
רוצ'סטי.
toja27 כתב:מה שכן אני חושב שהוא החתמה של ארז או לפחות היה בתיאום איתו ,שזה דבר טוב. מזכיר לי ברושם ראשוני את קרלון בראון.
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:מה שכן אני חושב שהוא החתמה של ארז או לפחות היה בתיאום איתו ,שזה דבר טוב. מזכיר לי ברושם ראשוני את קרלון בראון.
אין הרבה דמיון. קרלון (לפני שנפצע) שחקן טוב יותר ממנו. לסילי יש פוטנציאל יותר גבוה כרול פלייר. תחשבו יותר על שחקן כמו פניני בגארד.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:מה שכן אני חושב שהוא החתמה של ארז או לפחות היה בתיאום איתו ,שזה דבר טוב. מזכיר לי ברושם ראשוני את קרלון בראון.
אין הרבה דמיון. קרלון (לפני שנפצע) שחקן טוב יותר ממנו. לסילי יש פוטנציאל יותר גבוה כרול פלייר. תחשבו יותר על שחקן כמו פניני בגארד.
חשבתי על זה. לא טוב.
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:מה שכן אני חושב שהוא החתמה של ארז או לפחות היה בתיאום איתו ,שזה דבר טוב. מזכיר לי ברושם ראשוני את קרלון בראון.
חשבתי על זה. לא טוב.
מה זה לא טוב?
הוא יקלע ב40-50% משלוש, הוא יסדר מסירות לגבוהים בפיק אנד רולים, הוא ישמור "בסדר" לפחות ואולי יפתיע בחדירה.
אם יבנו עליו נכון בתפקיד הזה, הוא יהיה מצויין. מכבי צריכה כאלה שחקנים בסגל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־14 אורחים