נגמרה השביתה ב-NBA

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נגמרה השביתה ב-NBA

הודעהעל ידי asafb96 » 26 נובמבר 2011, 12:26

מכבי תיפגע, אבל לא אנושות. המקום בטופ 16 הובטח, אוחיון כרגע בתקופה טובה, פאפאס שחקן שנעלם בזמן האחרון, אבל ראינו שכשהוא מקבל דקות מה הוא יכול לתרום, ולאנגפורד נראה ממשחק למשחק יותר מחובר, ונקווה מאוד שכשהוא יקבל דקות משמעותיות, הוא יתחיל ליהיות חלק מהקבוצה. אז בלו יתן עוד דקות ב3 וסמית' ב2, ופאפאס יקבל יותר, ולאנגפורד יותר. ברור שהרמה לא תיהיה אותה רמה, אבל יהיה אפשר להסתדר. סך הכל, כל הכדורים שהגיעו לפארמר בהתקפה, יכולים להתחלק בין לאנגפורד, אליהו, סופו ובלו, שהם אחלה של שחקני התקפה, יקחו על עצמם קצת יותר. לאוו דווקא אצל המחליפים שלו, שהם אוחיון ופאפאס. הם יכולים להישאר עם כמות הזריקות שלהם עד עכשיו, כי שניהם לא יהיו המחליפים האמתיים לפארמר מבחינת זריקות בהתקפה, אבל יתנו תרומה בניהול המשחק.
זה לא מצב אידיאלי, ומכבי תיפגע, אבל מכבי כבר בטופ 16 כנראה, ועם הזמן, שהקבוצה תתגבש, בלאט ידע לעשות את ההתאמות. אולי גם פרקינס יחזור, מי יודע..
לטעמי ריאל, מילאנו, ופרטיזן יפגעו לא פחות. גם לאפס ממש לא יהיה פשוט. סאבאנוביץ' הוא אחלה שחקן, אבל הוא די חור הגנתי, בקבוצה שבמילא ההגנה שלה לא מדהימה, ואיליאסובה היה שחקן ההגנה הטוב ביותר באפס עד עכשיו, והוא כרגע לבד לגמרי בעמדה 4, עד שגונלום יחזור מהפציעה
אגב, בספורט 5 כתוב שיש אפשרות שפארגו יחזור, למרות שהוא מעדיף את הNBA מן הסתם
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 26 נובמבר 2011, 12:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 12:27

קובי כתב:תמונה

פשוט מספרים מדהימים. לא זוכר איזו גארד של מכבי נתן מספרים כאלה. התעלה על כל הציפיות ממנו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 12:28

misha כתב:שני זרים כמעט בטוח לא יהיו פה. אני אסתפק באחד טוב. גם אל תשכח שבליגה בכל העונה מותר לרשום 8 זרים ומכבי כבר רשמה 7.

יכול להיות שיהיה פרקינס ועוד זר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 12:29

asafb96 כתב:מכבי תיפגע, אבל לא אנושות. המקום בטופ 16 הובטח, אוחיון כרגע בתקופה טובה, פאפאס שחקן שנעלם בזמן האחרון, אבל ראינו שכשהוא מקבל דקות מה הוא יכול לתרום, ולאנגפורד נראה ממשחק למשחק יותר מחובר, ונקווה מאוד שכשהוא יקבל דקות משמעותיות, הוא יתחיל ליהיות חלק מהקבוצה. אז בלו יתן עוד דקות ב3 וסמית' ב2, ופאפאס יקבל יותר, ולאנגפורד יותר. ברור שהרמה לא תיהיה אותה רמה, אבל יהיה אפשר להסתדר. סך הכל, כל הכדורים שהגיעו לפארמר בהתקפה, יכולים להתחלק בין לאנגפורד, אליהו, סופו ובלו, שהם אחלה של שחקני התקפה, יקחו על עצמם קצת יותר. לאוו דווקא אצל המחליפים שלו, שהם אוחיון ופאפאס. הם יכולים להישאר עם כמות הזריקות שלהם עד עכשיו, כי שניהם לא יהיו המחליפים האמתיים לפארמר מבחינת זריקות בהתקפה, אבל יתנו תרומה בניהול המשחק.
זה לא מצב אידיאלי, ומכבי תיפגע, אבל מכבי כבר בטופ 16 כנראה, ועם הזמן, שהקבוצה תתגבש, בלאט ידע לעשות את ההתאמות. אולי גם פרקינס יחזור, מי יודע..
לטעמי ריאל, מילאנו, ופרטיזן יפגעו לא פחות. גם לאפס ממש לא יהיה פשוט. סאבאנוביץ' הוא אחלה שחקן, אבל הוא די חור הגנתי, בקבוצה שבמילא ההגנה שלה לא מדהימה, ואיליאסובה היה שחקן ההגנה הטוב ביותר באפס עד עכשיו, והוא כרגע לבד לגמרי בעמדה 4, עד שגונלום יחזור מהפציעה

אסף, כבר ראינו איך מכבי נראית בלי פארמר אז להגיד שהפגיעה לא תהיה אנושה של פשוט לא נכון.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 26 נובמבר 2011, 12:32

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:מכבי תיפגע, אבל לא אנושות. המקום בטופ 16 הובטח, אוחיון כרגע בתקופה טובה, פאפאס שחקן שנעלם בזמן האחרון, אבל ראינו שכשהוא מקבל דקות מה הוא יכול לתרום, ולאנגפורד נראה ממשחק למשחק יותר מחובר, ונקווה מאוד שכשהוא יקבל דקות משמעותיות, הוא יתחיל ליהיות חלק מהקבוצה. אז בלו יתן עוד דקות ב3 וסמית' ב2, ופאפאס יקבל יותר, ולאנגפורד יותר. ברור שהרמה לא תיהיה אותה רמה, אבל יהיה אפשר להסתדר. סך הכל, כל הכדורים שהגיעו לפארמר בהתקפה, יכולים להתחלק בין לאנגפורד, אליהו, סופו ובלו, שהם אחלה של שחקני התקפה, יקחו על עצמם קצת יותר. לאוו דווקא אצל המחליפים שלו, שהם אוחיון ופאפאס. הם יכולים להישאר עם כמות הזריקות שלהם עד עכשיו, כי שניהם לא יהיו המחליפים האמתיים לפארמר מבחינת זריקות בהתקפה, אבל יתנו תרומה בניהול המשחק.

אסף, כבר ראינו איך מכבי נראית בלי פארמר אז להגיד שהפגיעה לא תהיה אנושה של פשוט לא נכון.

אבל אתה לא מתייחס לכל מה שכתבתי. לאנגפורד היה אז פחות מחובר. גם היום הוא לא 100% בקבוצה, אבל ממשחק למשחק הוא נראה יותר טוב. גם פאפאס לא שיחק אז כמעט בכלל, ואני חושב שכשהוא יחזור לרוטציה, הוא יתן תפוקה מצוינת, ויחזור ליהיות אהוב הפורום כמו בתחילת העונה. אם פניני וסמית' יצאו מהתקופה הרעה (סמית' כבר נראה לא רע בכלל מול מילאנו), יהיה נזק כמובן, אבל לא נזק בלתי הפיך כמו שכתבו פה.
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 נובמבר 2011, 12:32

misha כתב:
חביב אורנג'ד כתב:הייתה לי תחושה שזה יפול כרעם ביום בהיר.
עם כל הכבוד, אוחיון, לנגפורד וסמית' זה קו אחורי לא מספיק טוב.
לדעתי, מכבי תצטרך להביא שני זרים ולהפרד מאחד מבין סמית' או לנגפורד.
הקלפים שוב נטרפו.

שני זרים כמעט בטוח לא יהיו פה. אני אסתפק באחד טוב. גם אל תשכח שבליגה בכל העונה מותר לרשום 8 זרים ומכבי כבר רשמה 7.

הנקודה היא שאני לא רואה איך זר אחד ישדרג את הקו האחורי.
נכון לעכשיו, סמית' לא מתגלה שחקן יותר מדי טוב, לנגפורד לא נכנס לעניינים (וייתכן שגם לא יכנס) וממש לא נראה מתאים לשיטה ואוחיון, שלמרות שהוא ההפתעה הנעימה ביותר מבין השלישיה הזאת, הוא לא שחקן מהרמות הגבוהות ביותר של היבשת.

איך שלא הופכים את זה, בעמדות 1-3 אין למכבי מי שיקלע וגם אין גיבוי מן הספסל (ופאפאס, בורשטיין ושאייר לא בדיוק יהפכו לקלעים בזמן הקרוב).
אם מכבי תביא רק זר אחד במקום פארמר, היא תצטרך לקוות שפניני ימצא את היד בקרוב ושלנגפורד יכנס מהר לעניינים.
אחרת, אני לא רואה איך הסגל הקיים יספיק לשלבים הקשים יותר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 12:36

asafb96 כתב:
roy1000 כתב:

אבל אתה לא מתייחס לכל מה שכתבתי. לאנגפורד היה אז פחות מחובר. גם היום הוא לא 100% בקבוצה, אבל ממשחק למשחק הוא נראה יותר טוב. גם פאפאס לא שיחק אז כמעט בכלל, ואני חושב שכשהוא יחזור לרוטציה, הוא יתן תפוקה מצוינת, ויחזור ליהיות אהוב הפורום כמו בתחילת העונה. אם פניני וסמית' יצאו מהתקופה הרעה (סמית' כבר נראה לא רע בכלל מול מילאנו), יהיה נזק כמובן, אבל לא נזק בלתי הפיך כמו שכתבו פה.

אסף,
לאף אחד לא איכפת ממילאנו ומפרטיזן. מה הקשר בין מכבי לשתי הקבוצות האלה?
אתה רוצה לדבר על הקבוצות שמכבי צריכה להסתכל עליהן? תסתכל על הקבוצות שיתמודדו מולה בטופ 16, ובהמשך הדרך.
אני לא חושב שיש עוד קבוצה אירופאית (רלוונטית) שתיפגע יותר ממכבי בגלל עזיבה של שחקן וגם עזיבה של שחקן שהיה אמור להגיע (כספי).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 26 נובמבר 2011, 12:36

roy1000 כתב:פשוט מספרים מדהימים. לא זוכר איזו גארד של מכבי נתן מספרים כאלה. התעלה על כל הציפיות ממנו.

פארגו החל מהטופ 16 של העונה שעברה?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי asafb96 » 26 נובמבר 2011, 12:45

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
roy1000 כתב:

אסף,
לאף אחד לא איכפת ממילאנו ומפרטיזן. מה הקשר בין מכבי לשתי הקבוצות האלה?
אתה רוצה לדבר על הקבוצות שמכבי צריכה להסתכל עליהן? תסתכל על הקבוצות שיתמודדו מולה בטופ 16, ובהמשך הדרך.
אני לא חושב שיש עוד קבוצה אירופאית (רלוונטית) שתיפגע יותר ממכבי בגלל עזיבה של שחקן וגם עזיבה של שחקן שהיה אמור להגיע (כספי).

הקשר הוא, שאם לא שמת לב, הם עדיין בבית שלנו, ועדיין יש 4 משחקים, ויכול ליהיות שינויי בבית הזה. פרטיזן בפיונר בלי פקוביץ' זה משחק הרבה יותר נוח, עם יותר סיכוי לנצח.
אני מסתכל עליהם בהתייחסות למה שיהיה בבית הזה, לא כהשוואה להמשך הדרך ביורוליג. חשוב עכשיו לסיים ראשונים, אחרי זה נשבור את הראש.
אני לא מסכים איתך לגבי החלק השני. צסק"א בלי קירילנקו ממש לא נראו קבוצה בלתי עבירה, וזה ביום מטורף של קרסטיץ'. בארסה בלי האחים גאסול (נכון, אני יודע שהם לא חתמו שם, אבל בפירוש אמרו שיגיעו אם השביתה תשבית את כל העונה), זה קבוצה שאפשר לעבור. עם שניהם זה פשוט קבוצה מטורפת. גם לריאל לא ממש יהיה חיים קלים בלי רודי ואיבקה, ודובר שם על עוד שחקן גדול שעומד להגיע (ושוב, כן, אני יודע שעוד לא חתם שם אף אחד, אבל סביר להניח שהם היו מביאים מישהו, וגם אם לא, איבקה ורודי זה הפסד לא קטן)
סך הכל, עם סיום השביתה, מכבי עדיין נראת כקבוצה המובילה לעלות לטופ 16 מהמקום הראשון. גם מקום שני זה לא ממש נורא, כי מהמקום הראשון עדיין אפשר לקבל את סיינה או פנא. שלב הטופ 16 אם אני זוכר נכון, יתחיל באמצע ינואר, ועד אז אם יגיע שחקן, יהיה לו מספיק זמן להתחבר לקבוצה.
שמע, אני בחור אופטימי, מה לעשות? ;) אני מאמין שלמרות שפארמר לא ישאר, מוקדם מאוד לזרוק את העונה לפח, כי אם מסתכלים על הסגל, יש למכבי אחלה סגל שבעולם גם בלעדיו, וגם בלעדיו, עם שחקנים כמו סופו, אליהו, בלו, לאנגפורד, פאפאס, פניני, וכל השאר, אין מצב שמכבי תמשיך לא לעבור את ה70 נקודות בלעדיו
asafb96

הודעהעל ידי misha » 26 נובמבר 2011, 12:49

חביב אורנג'ד כתב:
misha כתב:
הקלפים שוב נטרפו.

שני זרים כמעט בטוח לא יהיו פה. אני אסתפק באחד טוב. גם אל תשכח שבליגה בכל העונה מותר לרשום 8 זרים ומכבי כבר רשמה 7.

נכון לעכשיו, סמית' לא מתגלה שחקן יותר מדי טוב, לנגפורד לא נכנס לעניינים (וייתכן שגם לא יכנס) וממש לא נראה מתאים לשיטה ואוחיון, שלמרות שהוא ההפתעה הנעימה ביותר מבין השלישיה הזאת, הוא לא שחקן מהרמות הגבוהות ביותר של היבשת.

איך שלא הופכים את זה, בעמדות 1-3 אין למכבי מי שיקלע וגם אין גיבוי מן הספסל (ופאפאס, בורשטיין ושאייר לא בדיוק יהפכו לקלעים בזמן הקרוב).
אם מכבי תביא רק זר אחד במקום פארמר, היא תצטרך לקוות שפניני ימצא את היד בקרוב ושלנגפורד יכנס מהר לעניינים.

2 שחקנים זה לא מציאותי כרגע. אני כן רואה שחקן אחד טוב משדרג אותנו ואני גם לא חושב שלהתייחס לכושר העכשווי של השחקנים כאילו זה מה שיהיה לאורך כל העונה זה נכון.

לא הייתי ממהר לשפוט את לנגפורד. אני חושב שהוא רק ישתפר אם הזמן ולפי הראיונות, יש לו את הגישה הנכונה. לא קל להיכנס למכבי אחרי תחילת העונה ועוד אחרי 7 חודשים בחוץ. לקראת טופ 16 נראה לנגפורד שונה.
גם פניני לא שכח לשחק כדורסל, רק עניין של זמן עד שהיד והביטחון יחזרו למה שאנחנו מכירים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 12:53

asafb96 כתב:אבל אתה לא מתייחס לכל מה שכתבתי. לאנגפורד היה אז פחות מחובר. גם היום הוא לא 100% בקבוצה, אבל ממשחק למשחק הוא נראה יותר טוב. גם פאפאס לא שיחק אז כמעט בכלל, ואני חושב שכשהוא יחזור לרוטציה, הוא יתן תפוקה מצוינת, ויחזור ליהיות אהוב הפורום כמו בתחילת העונה. אם פניני וסמית' יצאו מהתקופה הרעה (סמית' כבר נראה לא רע בכלל מול מילאנו), יהיה נזק כמובן, אבל לא נזק בלתי הפיך כמו שכתבו פה.

לנגפורד זה כרגע סימן שאלה אחד גדול. אני עדיין לא רואה את השיפור. כן, יש איזו שריקה אחת או שתיים שנכנסות, אבל הבחור עדיין לא מצליח לגבור על השחקן שלו באחד על אחד וזה מדאיג. מה שמדאיג יותר זה שגם במשחקים ללא פארמר, פאפאס בקושי שיחק.

לגבי סמית' - זה אולי השחקן שהכי תלוי בפארמר. בלי פארמר הוא נראה כמו כלום לחלוטין.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 26 נובמבר 2011, 12:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 12:55

Euro_Basket כתב:
roy1000 כתב:פשוט מספרים מדהימים. לא זוכר איזו גארד של מכבי נתן מספרים כאלה. התעלה על כל הציפיות ממנו.

פארגו החל מהטופ 16 של העונה שעברה?

פארגו באמת נתן טופ 16 מצויין, אבל עדיין לא הייתה לו את ההשפעה של פארמר על המשחק.
roy1000

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 נובמבר 2011, 12:56

misha כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
misha כתב:
הקלפים שוב נטרפו.

2 שחקנים זה לא מציאותי כרגע. אני כן רואה שחקן אחד טוב משדרג אותנו ואני גם לא חושב שלהתייחס לכושר העכשווי של השחקנים כאילו זה צה שיהיה לאורך כל העונה זה נכון.

לא הייתי ממהר לשפוט את לנגפורד. אני חושב שהוא רק ישתפר אם הזמן ולפי הראיונות, יש לו את הגישה הנכונה. לא קל להיכנס למכבי אחרי תחילת העונה ועוד אחרי 7 חודשים בחוץ. לקראת טופ 16 נראה לנגפורד שונה.
גם פניני לא שכח לשחק כדורסל, רק עניין של זמן עד שהיד והביטחון יחזרו למה שאנחנו מכירים.

מקווה שאתה צודק.
בכל מקרה, אני גם יחסית אופטימי ואני מאמין שגם בלי פארמר אנחנו עדיין נמצאים בעמדה טובה לזכות בראשות הבית.

אותי קצת מטרידה העובדה שבקו האחורי כרגע אין מי שיקלע, במיוחד לאחר עזיבתו של פארמר.
זר אחד איכותי בהחלט יכול לחפות על חסרונו של פארמר, אבל בכושר הנוכחי של כל שחקני הקו האחורי, מכבי עדיין נשארת נחותה מאוד בתחום הקליעה (וכידוע, מכבי היא קבוצת השלשות הגרועה ביותר ביורוליג).

אני עדיין חושב שצריכים עוד שחקן שיחליף שחקן אחר בסגל.
אולי בכל זאת מכבי תנסה להביא את לנדסברג כבר עכשיו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי kubachrick » 26 נובמבר 2011, 12:57

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:אבל אתה לא מתייחס לכל מה שכתבתי. לאנגפורד היה אז פחות מחובר. גם היום הוא לא 100% בקבוצה, אבל ממשחק למשחק הוא נראה יותר טוב. גם פאפאס לא שיחק אז כמעט בכלל, ואני חושב שכשהוא יחזור לרוטציה, הוא יתן תפוקה מצוינת, ויחזור ליהיות אהוב הפורום כמו בתחילת העונה. אם פניני וסמית' יצאו מהתקופה הרעה (סמית' כבר נראה לא רע בכלל מול מילאנו), יהיה נזק כמובן, אבל לא נזק בלתי הפיך כמו שכתבו פה.

לנגפורד זה כרדע סימן שאלה אחד גדול. אני עדיין לא רואה את השיפור. כן, יש איזו שריקה אחת או שתיים שנכנסות, אבל הבחור עדיין לא מצליח לגבור על השחקן שלו באחד על אחד וזה מדאיג. מה שמדאיג יותר זה שגם במשחקים ללא פארמר, פאפאס בקושי שיחק.

לגבי סמית' - זה אולי השחקן שהכי תלוי בפארמר. בלי פארמר הוא נראה כמו כלום לחלוטין.

די עם השטויות של לא גובר על השחקן שלו באחד על אחד.
במעט דקות שהוא שיחק הוא עבר בצעד ראשון 10 שחקנים שונים.
עבור הלאה,טיעון לא נכון,אם כבר ניתן לטעון שאף על פי שגבר על השחקן שהיה עליו,הוא לא הצליח לסיים כמו שצריך,
שזה משהו שאפשר לדון עליו.
לבן אדם יש המון פוטנציאל ואני צופה שהוא יצליח לפרוע אותו בצורה כזו או אחרת.
kubachrick

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 12:59

kubachrick כתב:די עם השטויות של לא גובר על השחקן שלו באחד על אחד.

כנראה שאנחנו ראינו משחקים שונים.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 26 נובמבר 2011, 13:01

roy1000 כתב:

לנגפורד זה כרגע סימן שאלה אחד גדול. אני עדיין לא רואה את השיפור. כן, יש איזו שריקה אחת או שתיים שנכנסות, אבל הבחור עדיין לא מצליח לגבור על השחקן שלו באחד על אחד וזה מדאיג. מה שמדאיג יותר זה שגם במשחקים ללא פארמר, פאפאס בקושי שיחק.

אתה מסתמך על מה שראינו עד עכשיו כאליו שזה מדגם מייצג למה שיהיה. פאפאס ולאנגפורד זה שחקנים מוכחים, עם או בלי פארמר. אנשים מצפים יותר מדי מלאנגפורד מאז שהוא הגיע. תנו לו זמן. הוא לא שיחק כדורסל הרבה מאוד זמן, והגיע למקום קשה מאוד. עם הזמן זה יתחבר.
פאפאס גם לא שיחק כמעט בכלל בתחילת העונה, כולם לא הבינו למה זה (וזה היה בלי לאנגפורד), ופתאום נגד מילאנו הוא נתן הצגה. זה השחקן האחרון בסגל שאני דואג לגביו
asafb96

הודעהעל ידי refael » 26 נובמבר 2011, 13:02

roy1000 כתב:

הוא הצליח בוודאות לעבור את השחקן הבעיה שהוא לא שם את הכדור בסל :thumbdown
תמונה
refael

הודעהעל ידי asafb96 » 26 נובמבר 2011, 13:02

roy1000 כתב:

אתה טועה לחלוטין. כל שחקן ששמר אותו, לאנגפורד עבר אותו בקלילות. למה לא שמים לב לזה? כי לרוב הוא לא הלך עד הסוף, אלא הוציא כדורים (יפים מאוד), לקלעים, שפשוט לא פגעו בכלום. בעיקר פניני וסמית'...
מהבחינה הזאת אני בכלל לא דואג. הוא עבר עד עכשיו כל מי ששמר אותו, מתי שהוא רצה
asafb96

הודעהעל ידי nati0nal » 26 נובמבר 2011, 13:11

asafb96 כתב:
roy1000 כתב:

אתה טועה לחלוטין. כל שחקן ששמר אותו, לאנגפורד עבר אותו בקלילות. למה לא שמים לב לזה? כי לרוב הוא לא הלך עד הסוף, אלא הוציא כדורים (יפים מאוד), לקלעים, שפשוט לא פגעו בכלום. בעיקר פניני וסמית'...
מהבחינה הזאת אני בכלל לא דואג. הוא עבר עד עכשיו כל מי ששמר אותו, מתי שהוא רצה

יופי חוכמה גדולה לעבור שחקן ראינו את זה מאנדרסון ביינום וקמינגס ואיך זה נגמר ?! באיבוד צעדים או עבירת תוקף ! אם שחקן טיפש אז זה להרבה זמן
אם לא ינחת פו איזה קליבר סטייל פארמר נחזור להיראות כמו שנראינו מול מגדל :thumbdown :thumbdown :thumbdown
nati0nal

הודעהעל ידי Euro_Basket » 26 נובמבר 2011, 13:16

נראנו רע נגד מגדל רק בגלל העייפות.
גם בלי פארמר אנחנו נותנים להם 20 הפרש.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r ו־14 אורחים