נגמרה השביתה ב-NBA

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נגמרה השביתה ב-NBA

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2011, 13:16

asafb96 כתב:
roy1000 כתב:
kubachrick כתב:די עם השטויות של לא גובר על השחקן שלו באחד על אחד.
במעט דקות שהוא שיחק הוא עבר בצעד ראשון 10 שחקנים שונים.

כנראה שאנחנו ראינו משחקים שונים.

אתה טועה לחלוטין. כל שחקן ששמר אותו, לאנגפורד עבר אותו בקלילות. למה לא שמים לב לזה? כי לרוב הוא לא הלך עד הסוף, אלא הוציא כדורים (יפים מאוד), לקלעים, שפשוט לא פגעו בכלום. בעיקר פניני וסמית'...
מהבחינה הזאת אני בכלל לא דואג. הוא עבר עד עכשיו כל מי ששמר אותו, מתי שהוא רצה

+1
אנשים פה מדברים על לנגפורד כאילו הוא איזה ילד שעלה מהנוער.. מדובר פה בשחקן האחד על אחד הכי טוב באירופה בשנתיים האחרונות.
עד עכשיו , למרות שהוא לא בכושר משחק ולמרות שהוא הצטרף לקבוצה באמצע העונה ,הוא עושה כמה דברים מאוד יפים. אני מאמין שלטופ 16 הוא כבר יגיע בכושר מלא ואז נראה מה אנשים יכתבו..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו » 26 נובמבר 2011, 13:25

אני לא מבין.. בוואי נט כתוב שרודי פרננדס כנראה ישאר בריאל...
מקאדו

הודעהעל ידי Runner30 » 26 נובמבר 2011, 13:30

כשאנטוני, סליחה ג'ורדן פארמר יעזוב, מכבי ימצאו כלים להשלים את החסר ויהיה בסדר.
חבל רק שלא זכינו לראות את כספי מככב במכבי.
Runner30

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 13:31

מקאדו כתב:אני לא מבין.. בוואי נט כתוב שרודי פרננדס כנראה ישאר בריאל...

זה לא מבוסס על כלום. לפרננדז יש חוזה במאבס עד סוף העונה.
שחף

הודעהעל ידי misha » 26 נובמבר 2011, 13:34

מקאדו כתב:אני לא מבין.. בוואי נט כתוב שרודי פרננדס כנראה ישאר בריאל...

רק אם דאלאס תסכים לשחרר אותו, מה שלא נראה לי ששני הצדדים רוצים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי er79 » 26 נובמבר 2011, 13:35

העונה רודי יחזור למאבס, ובשנה הבאה הוא חוזר לריאל.
er79

הודעהעל ידי kubachrick » 26 נובמבר 2011, 13:39

מי יודע אולי סטדומאייר ינטוש חוזה עצום בשביל לעלות לרגל לתל אביב.
אם הוא יעשה את זה,צריך להפוך אותו לראש ממשלה בפועל,ציוני בעל חזון כזה חייב להיות יחיד בדורו.
kubachrick

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 13:54

asafb96 כתב:הקשר הוא, שאם לא שמת לב, הם עדיין בבית שלנו, ועדיין יש 4 משחקים, ויכול ליהיות שינויי בבית הזה. פרטיזן בפיונר בלי פקוביץ' זה משחק הרבה יותר נוח, עם יותר סיכוי לנצח.
אני מסתכל עליהם בהתייחסות למה שיהיה בבית הזה, לא כהשוואה להמשך הדרך ביורוליג. חשוב עכשיו לסיים ראשונים, אחרי זה נשבור את הראש.
אני לא מסכים איתך לגבי החלק השני. צסק"א בלי קירילנקו ממש לא נראו קבוצה בלתי עבירה, וזה ביום מטורף של קרסטיץ'. בארסה בלי האחים גאסול (נכון, אני יודע שהם לא חתמו שם, אבל בפירוש אמרו שיגיעו אם השביתה תשבית את כל העונה), זה קבוצה שאפשר לעבור. עם שניהם זה פשוט קבוצה מטורפת. גם לריאל לא ממש יהיה חיים קלים בלי רודי ואיבקה, ודובר שם על עוד שחקן גדול שעומד להגיע (ושוב, כן, אני יודע שעוד לא חתם שם אף אחד, אבל סביר להניח שהם היו מביאים מישהו, וגם אם לא, איבקה ורודי זה הפסד לא קטן)
סך הכל, עם סיום השביתה, מכבי עדיין נראת כקבוצה המובילה לעלות לטופ 16 מהמקום הראשון. גם מקום שני זה לא ממש נורא, כי מהמקום הראשון עדיין אפשר לקבל את סיינה או פנא. שלב הטופ 16 אם אני זוכר נכון, יתחיל באמצע ינואר, ועד אז אם יגיע שחקן, יהיה לו מספיק זמן להתחבר לקבוצה.
שמע, אני בחור אופטימי, מה לעשות? ;) אני מאמין שלמרות שפארמר לא ישאר, מוקדם מאוד לזרוק את העונה לפח, כי אם מסתכלים על הסגל, יש למכבי אחלה סגל שבעולם גם בלעדיו, וגם בלעדיו, עם שחקנים כמו סופו, אליהו, בלו, לאנגפורד, פאפאס, פניני, וכל השאר, אין מצב שמכבי תמשיך לא לעבור את ה70 נקודות בלעדיו

זה נכון שמוקדם לזרוק את העונה לפח, ואף אחד לא עושה את זה.
ההסתכלות על הקבוצות האחרות בבית שלנו היא כבר לא רלוונטית, כי מכבי תהיה בטופ 16, ושם היא לא תשחק נגד אף אחת מהקבוצות מהבית המוקדם.
זה שמילאנו נחלשה, לא אומר כלום לגבי המשך הדרך של מכבי, פרט לזה, שהיא כנראה לא תעלה להצלבה ולא בטוח בכלל שתעלה לטופ 16.

אני אישית מחזיק באמונה, שיש קבוצות שיש להם שחקנים, שלא ניתן להחליף. כזה הוא סופו במכבי, כזה הוא דיא בפאו, כזה הוא נבארו בבארסה, כזה הוא קירי בצסקא, וכזה הוא
גם פארמר במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 13:57

יוני, אני חושב שחשבנו ככה גם על פרקינס בשנה שעברה, בתור השומר הטוב ביותר בסגל ואחד משני הגארדים היחידים בקבוצה. בפועל ראינו שמכבי הסתדרה בלעדיו טוב, למעט הגמר אולי שבו באמת החיסרון שלו הורגש.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 26 נובמבר 2011, 13:57

jol9 כתב:
asafb96 כתב:הקשר הוא, שאם לא שמת לב, הם עדיין בבית שלנו, ועדיין יש 4 משחקים, ויכול ליהיות שינויי בבית הזה. פרטיזן בפיונר בלי פקוביץ' זה משחק הרבה יותר נוח, עם יותר סיכוי לנצח.
אני מסתכל עליהם בהתייחסות למה שיהיה בבית הזה, לא כהשוואה להמשך הדרך ביורוליג. חשוב עכשיו לסיים ראשונים, אחרי זה נשבור את הראש.
אני לא מסכים איתך לגבי החלק השני. צסק"א בלי קירילנקו ממש לא נראו קבוצה בלתי עבירה, וזה ביום מטורף של קרסטיץ'. בארסה בלי האחים גאסול (נכון, אני יודע שהם לא חתמו שם, אבל בפירוש אמרו שיגיעו אם השביתה תשבית את כל העונה), זה קבוצה שאפשר לעבור. עם שניהם זה פשוט קבוצה מטורפת. גם לריאל לא ממש יהיה חיים קלים בלי רודי ואיבקה, ודובר שם על עוד שחקן גדול שעומד להגיע (ושוב, כן, אני יודע שעוד לא חתם שם אף אחד, אבל סביר להניח שהם היו מביאים מישהו, וגם אם לא, איבקה ורודי זה הפסד לא קטן)
סך הכל, עם סיום השביתה, מכבי עדיין נראת כקבוצה המובילה לעלות לטופ 16 מהמקום הראשון. גם מקום שני זה לא ממש נורא, כי מהמקום הראשון עדיין אפשר לקבל את סיינה או פנא. שלב הטופ 16 אם אני זוכר נכון, יתחיל באמצע ינואר, ועד אז אם יגיע שחקן, יהיה לו מספיק זמן להתחבר לקבוצה.
שמע, אני בחור אופטימי, מה לעשות? ;) אני מאמין שלמרות שפארמר לא ישאר, מוקדם מאוד לזרוק את העונה לפח, כי אם מסתכלים על הסגל, יש למכבי אחלה סגל שבעולם גם בלעדיו, וגם בלעדיו, עם שחקנים כמו סופו, אליהו, בלו, לאנגפורד, פאפאס, פניני, וכל השאר, אין מצב שמכבי תמשיך לא לעבור את ה70 נקודות בלעדיו

זה נכון שמוקדם לזרוק את העונה לפח, ואף אחד לא עושה את זה.
ההסתכלות על הקבוצות האחרות בבית שלנו היא כבר לא רלוונטית, כי מכבי תהיה בטופ 16, ושם היא לא תשחק נגד אף אחת מהקבוצות מהבית המוקדם.
זה שמילאנו נחלשה, לא אומר כלום לגבי המשך הדרך של מכבי, פרט לזה, שהיא כנראה לא תעלה להצלבה ולא בטוח בכלל שתעלה לטופ 16.

אני אישית מחזיק באמונה, שיש קבוצות שיש להם שחקנים, שלא ניתן להחליף. כזה הוא סופו במכבי, כזה הוא דיא בפאו, כזה הוא נבארו בבארסה, כזה הוא קירי בצסקא, וכזה הוא
גם פארמר במכבי.

אוקי, נחכה ונראה... :)
אני עדיין מאמין שמכבי תוכל להתגבר על זה, ואולי היום זה נראה מכה, אבל בהמשך הדרך זה יצא טוב למכבי. בטח שזה בא בשלב כזה של העונה, שמכבי כבר מובטחת בטופ 16, עם הרבה זמן עד שתזדקק למחליף לפארמר
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 13:58

kubachrick כתב:
roy1000 כתב:
asafb96 כתב:אבל אתה לא מתייחס לכל מה שכתבתי. לאנגפורד היה אז פחות מחובר. גם היום הוא לא 100% בקבוצה, אבל ממשחק למשחק הוא נראה יותר טוב. גם פאפאס לא שיחק אז כמעט בכלל, ואני חושב שכשהוא יחזור לרוטציה, הוא יתן תפוקה מצוינת, ויחזור ליהיות אהוב הפורום כמו בתחילת העונה. אם פניני וסמית' יצאו מהתקופה הרעה (סמית' כבר נראה לא רע בכלל מול מילאנו), יהיה נזק כמובן, אבל לא נזק בלתי הפיך כמו שכתבו פה.

לנגפורד זה כרדע סימן שאלה אחד גדול. אני עדיין לא רואה את השיפור. כן, יש איזו שריקה אחת או שתיים שנכנסות, אבל הבחור עדיין לא מצליח לגבור על השחקן שלו באחד על אחד וזה מדאיג. מה שמדאיג יותר זה שגם במשחקים ללא פארמר, פאפאס בקושי שיחק.

לגבי סמית' - זה אולי השחקן שהכי תלוי בפארמר. בלי פארמר הוא נראה כמו כלום לחלוטין.

די עם השטויות של לא גובר על השחקן שלו באחד על אחד.
עבור הלאה,טיעון לא נכון,אם כבר ניתן לטעון שאף על פי שגבר על השחקן שהיה עליו,הוא לא הצליח לסיים כמו שצריך,
שזה משהו שאפשר לדון עליו.
לבן אדם יש המון פוטנציאל ואני צופה שהוא יצליח לפרוע אותו בצורה כזו או אחרת.

סיומת זה דבר אחד, וזה בהחלט משהו שיש ללאנפורד, ועדיין לא בא לידי ביטוי במכבי, אבל אפשר להאמין שזה יסתדר. מנגד, הטענה של רוי היא מוצדקת.
הוא לא באמת מצליח להגיע עד הטבעת בחדירות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 13:59

Euro_Basket כתב:נראנו רע נגד מגדל רק בגלל העייפות.
גם בלי פארמר אנחנו נותנים להם 20 הפרש.

לא מסכים. זה תירוץ ויהירות להגיד דבר כזה על קבוצה שפירקה אותנו רק לפני שבוע, ובלי הרבה מאמץ יש לציין ועוד בנוקיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 26 נובמבר 2011, 14:01

jol9 כתב:
kubachrick כתב:
roy1000 כתב:
asafb96 כתב:אבל אתה לא מתייחס לכל מה שכתבתי. לאנגפורד היה אז פחות מחובר. גם היום הוא לא 100% בקבוצה, אבל ממשחק למשחק הוא נראה יותר טוב. גם פאפאס לא שיחק אז כמעט בכלל, ואני חושב שכשהוא יחזור לרוטציה, הוא יתן תפוקה מצוינת, ויחזור ליהיות אהוב הפורום כמו בתחילת העונה. אם פניני וסמית' יצאו מהתקופה הרעה (סמית' כבר נראה לא רע בכלל מול מילאנו), יהיה נזק כמובן, אבל לא נזק בלתי הפיך כמו שכתבו פה.

לנגפורד זה כרדע סימן שאלה אחד גדול. אני עדיין לא רואה את השיפור. כן, יש איזו שריקה אחת או שתיים שנכנסות, אבל הבחור עדיין לא מצליח לגבור על השחקן שלו באחד על אחד וזה מדאיג. מה שמדאיג יותר זה שגם במשחקים ללא פארמר, פאפאס בקושי שיחק.

לגבי סמית' - זה אולי השחקן שהכי תלוי בפארמר. בלי פארמר הוא נראה כמו כלום לחלוטין.

עבור הלאה,טיעון לא נכון,אם כבר ניתן לטעון שאף על פי שגבר על השחקן שהיה עליו,הוא לא הצליח לסיים כמו שצריך,

סיומת זה דבר אחד, וזה בהחלט משהו שיש ללאנפורד, ועדיין לא בא לידי ביטוי במכבי, אבל אפשר להאמין שזה יסתדר. מנגד, הטענה של רוי היא מוצדקת.

לא נכון. הטענה שלו זה שהוא לא מצליח לעבור אף שחקן באחד על אחד, וזה לא נכון, כי ראינו את לאנגפורד הרבה מאוד פעמים עובר את השחקן שלו. זה שהוא מוציא כדורים לקלעים (שלא פוגעים), ולא מנסה כמעט ללכת עד הסוף, זה משהו אחר. ראינו שהוא הולך אגרסיבי, נגד לובליאנה אם אני לא טועה, שהוא יכול להגיע לסל כמעט מתי שהוא רוצה, ובמזל ללובליאנה הוא לא סיים מהלך אדיר של דאנק בפרצוף של אחד השחקנים שלהם ועבירה, אלא הדאנק שלו במזל לא נכנס.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 14:03

שחף כתב:יוני, אני חושב שחשבנו ככה גם על פרקינס בשנה שעברה, בתור השומר הטוב ביותר בסגל ואחד משני הגארדים היחידים בקבוצה. בפועל ראינו שמכבי הסתדרה בלעדיו טוב, למעט הגמר אולי שבו באמת החיסרון שלו הורגש.

אבל שוב - ליד פרקינס היה את פארגו ואת אידסון שהיו בטופ 3 באירופה בתפקיד שלהם. מנגד, אם סופו חלילה היה נפצע, לא היינו מצליחים לסגור את הפער כנראה.
היום ליד פארמר אין הרבה, בטח לא גארד דומיננטי כמו פארגו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 26 נובמבר 2011, 14:03

jol9 כתב:
Euro_Basket כתב:נראנו רע נגד מגדל רק בגלל העייפות.
גם בלי פארמר אנחנו נותנים להם 20 הפרש.

לא מסכים. זה תירוץ ויהירות להגיד דבר כזה על קבוצה שפירקה אותנו רק לפני שבוע, ובלי הרבה מאמץ יש לציין ועוד בנוקיה.

תירוץ או לא תירוץ, זה היה המשחק השלישי של מכבי ב-4 ימים, והראש כבר היה חצי במשחק נגד מילאנו.
להזכירך מה עשינו להם לא מזמן במלחה:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1867762
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 14:08

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
kubachrick כתב:
roy1000 כתב:

לא נכון. הטענה שלו זה שהוא לא מצליח לעבור אף שחקן באחד על אחד, וזה לא נכון, כי ראינו את לאנגפורד הרבה מאוד פעמים עובר את השחקן שלו. זה שהוא מוציא כדורים לקלעים (שלא פוגעים), ולא מנסה כמעט ללכת עד הסוף, זה משהו אחר. ראינו שהוא הולך אגרסיבי, נגד לובליאנה אם אני לא טועה, שהוא יכול להגיע לסל כמעט מתי שהוא רוצה, ובמזל ללובליאנה הוא לא סיים מהלך אדיר של דאנק בפרצוף של אחד השחקנים שלהם ועבירה, אלא הדאנק שלו במזל לא נכנס.

אני אגיד לך מה אני ראיתי. אני ראיתי שחקן שמנסה לעשות את המהלך שהוא הכי טבעי בשבילו, ולא ממש מצליח להגיע למקום שבו הוא רוצה להיות. וכשהוא מוצא את עצמו
במצב לא ממש נוח, אז הראש ישר אומר לו לחפש איזשהו קלעי בחוץ. אני לא ראיתי שם איזשהו מהלך מתוכנן עם מסירה בתזמון מדוייק לקלעי שעמד בחוץ.

סה"כ, מה שרוי אומר זה שהחלק הכי חזק ודומיננטי במשחק של לאנגפורד, עדיין לא כאן. זה לא אומר שהוא לא יודע לחדור לסל, או שהוא שכח לשחק.
זה בוודאי יגיע בשלב כזה או אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 14:10

jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, אני חושב שחשבנו ככה גם על פרקינס בשנה שעברה, בתור השומר הטוב ביותר בסגל ואחד משני הגארדים היחידים בקבוצה. בפועל ראינו שמכבי הסתדרה בלעדיו טוב, למעט הגמר אולי שבו באמת החיסרון שלו הורגש.

אבל שוב - ליד פרקינס היה את פארגו ואת אידסון שהיו בטופ 3 באירופה בתפקיד שלהם. מנגד, אם סופו חלילה היה נפצע, לא היינו מצליחים לסגור את הפער כנראה.
היום ליד פארמר אין הרבה, בטח לא גארד דומיננטי כמו פארגו.

אני מאמין שלאנגפורד ייכנס בשלב זה או אחר לקצב שלו. זה שהקליעה מבחוץ מתחילה קצת ליפול זה סימן מעודד בעיני. בעניין גארד נוסף, אני מקווה שמכבי תסמן את מאלט של שרלרואה. כנראה האופציה הכי טובה. כמובן שלאור זה שהבלגים לא קבוצה עם תקציב של שקל וחצי נצטרך לפצות אותם.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 נובמבר 2011, 14:13

אתה רציני?
מאלט? זה מה שהחכה שלך הצליחה לדוג?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 26 נובמבר 2011, 14:14

אני אגיד לך מה אני ראיתי. אני ראיתי שחקן שמנסה לעשות את המהלך שהוא הכי טבעי בשבילו, ולא ממש מצליח להגיע למקום שבו הוא רוצה להיות. וכשהוא מוצא את עצמו
במצב לא ממש נוח, אז הראש ישר אומר לו לחפש איזשהו קלעי בחוץ. אני לא ראיתי שם איזשהו מהלך מתוכנן עם מסירה בתזמון מדוייק לקלעי שעמד בחוץ.

סה"כ, מה שרוי אומר זה שהחלק הכי חזק ודומיננטי במשחק של לאנגפורד, עדיין לא כאן. זה לא אומר שהוא לא יודע לחדור לסל, או שהוא שכח לשחק.
זה בוודאי יגיע בשלב כזה או אחר.

אתה מנסה להגן עליו קצת יותר מדי בכח.. הוא אמר שהוא לא ראה את לאנגפורד עובר את השחקן שלו באחד על אחד כמה פעמים פה. עזוב סיומת, מסירה, דאנק, כל הדברים האלה. הוא אמר שהוא לא מצליח לגבור על השחקן שלו, וזה לא נכון
עכשיו אני יגיד לך מה אני ראיתי. אני ראיתי שחקן שעובר את השומרים שלו, ומוציא הרבה מאוד כדורים לקלעים שלא פוגעים בכלום. אני גם ראיתי שחקן שמוסר כדורים יפים מאוד להנדריקס וסופו בצבע.
מה אנחנו צריכים ממנו אחרי שפארמר הלך? צריכים אותו יותר מסיים את החדירות, ופחות מוסר. אנחנו צריכים אותו במוד הסקורר שלו, אבל בשביל זה בלאט צריך לתת לו דקות משמעותיות בקביעות, ולא משחק אחד 30, משחק אחרי זה 7.. עם הזמן, שהוא יהיה יותר שחקן מרכזי ומחובר לקבוצה, אנחנו נראה שיפור לדעתי, כי על היכולות שלו אין עוררין, והוא לא צריך להוכיח לאף אחד בעולם שהוא יודע לשחק. הוא הראה שהוא חודר אדיר וסקורר מחונן, ואנחנו צריכים לחכות עוד קצת בשביל לקבל את זה ממנו, ולא לארגן לו טיסה חזרה אחרי שבקושי שיחק, ועוד לא קיבל את מקומו ברוטציה
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 14:14

שים פה עוד רכז שמכבי עם התקציב שלה ובמצב הנוכחי יכולה לדוג. ושחקנים על סף NBA זה אופציה לא טובה כי הם לא יגיעו לפני סוף דצמבר.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־7 אורחים