Assaf M כתב:אשתף אתכם במשהו ששמעתי. קחו אותו לאן שתרצו, לצורך העניין קיבלתי אותו ממקור אמין. לפחות אחת ההחתמות של מכבי תהיה מפוצצת עם שם שעוד לא עלה. מה שנקרא החתמה מאחורי הקלעים.
שום דבר נגד המקור שלך, אבל לא
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Assaf M כתב:אשתף אתכם במשהו ששמעתי. קחו אותו לאן שתרצו, לצורך העניין קיבלתי אותו ממקור אמין. לפחות אחת ההחתמות של מכבי תהיה מפוצצת עם שם שעוד לא עלה. מה שנקרא החתמה מאחורי הקלעים.
איתי-שגב כתב:Assaf M כתב:אשתף אתכם במשהו ששמעתי. קחו אותו לאן שתרצו, לצורך העניין קיבלתי אותו ממקור אמין. לפחות אחת ההחתמות של מכבי תהיה מפוצצת עם שם שעוד לא עלה. מה שנקרא החתמה מאחורי הקלעים.
עם כמה ברכיים/רגליים/ידיים/רצועות צולבות מתכננים להביא אותו ?.
Holiday_Armadillo כתב:קונספט חדש, מכבי החליטו לא להביא שחקן אלא רק רצועות
Holiday_Armadillo כתב:קונספט חדש, מכבי החליטו לא להביא שחקן אלא רק רצועות
Holiday_Armadillo כתב:Assaf M כתב:אשתף אתכם במשהו ששמעתי. קחו אותו לאן שתרצו, לצורך העניין קיבלתי אותו ממקור אמין. לפחות אחת ההחתמות של מכבי תהיה מפוצצת עם שם שעוד לא עלה. מה שנקרא החתמה מאחורי הקלעים.
er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Assaf M כתב:אשתף אתכם במשהו ששמעתי. קחו אותו לאן שתרצו, לצורך העניין קיבלתי אותו ממקור אמין. לפחות אחת ההחתמות של מכבי תהיה מפוצצת עם שם שעוד לא עלה. מה שנקרא החתמה מאחורי הקלעים.
די, נו, כבר אכלנו מספיק לוקשים מ"מקורות". נקסט.
שמואל1 כתב:er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Assaf M כתב:אשתף אתכם במשהו ששמעתי. קחו אותו לאן שתרצו, לצורך העניין קיבלתי אותו ממקור אמין. לפחות אחת ההחתמות של מכבי תהיה מפוצצת עם שם שעוד לא עלה. מה שנקרא החתמה מאחורי הקלעים.
האמת, בינתיים המקורות כאן צדקו בדברים האחרונים. ההחתמה של אלכסנדר, הפציעה של מילר. אני נותן להם קרדיט.
שמואל1 כתב:er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Assaf M כתב:אשתף אתכם במשהו ששמעתי. קחו אותו לאן שתרצו, לצורך העניין קיבלתי אותו ממקור אמין. לפחות אחת ההחתמות של מכבי תהיה מפוצצת עם שם שעוד לא עלה. מה שנקרא החתמה מאחורי הקלעים.
האמת, בינתיים המקורות כאן צדקו בדברים האחרונים. ההחתמה של אלכסנדר, הפציעה של מילר. אני נותן להם קרדיט.
er79 כתב:בוודאי שהגארד הנוסף יכול להיות הימור, כי עם קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי וההימור אנחנו יכולים לישון בשקט, נכון?
my man כתב:די נו!
גם אני יכול לומר לכם את זה מהמקור שלי(ויש לי) אבל אני לא אומר את זה כי זה כלום ושום דבר...
מכבי רוצה להביא שם מפוצץ- הנה אמרתי! מישו יכול להסיק מזה משו? זה סתם בשביל להגיד אח"כ אמרתי לכם..ומקס' לא טעית בכלום..
לא אוהב את זה..לפחות אלה שטועים אומרים שמות ולוקחים סיכון שאח"כ יחזירו להם את זה לפנים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים