LIAV10 כתב:יש לי היסטוריה של קריעת רצועות בקרסול (השיא זה 3), זה מספיק כדי לקבל חוזה או שחייבים צולבת בברך?
צר לי מאוד אבל חייבים צולבת בברך
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:יש לי היסטוריה של קריעת רצועות בקרסול (השיא זה 3), זה מספיק כדי לקבל חוזה או שחייבים צולבת בברך?
rc4991 כתב:my man כתב:די נו!
גם אני יכול לומר לכם את זה מהמקור שלי(ויש לי) אבל אני לא אומר את זה כי זה כלום ושום דבר...
מכבי רוצה להביא שם מפוצץ- הנה אמרתי! מישו יכול להסיק מזה משו? זה סתם בשביל להגיד אח"כ אמרתי לכם..ומקס' לא טעית בכלום..
לא אוהב את זה..לפחות אלה שטועים אומרים שמות ולוקחים סיכון שאח"כ יחזירו להם את זה לפנים...
Assaf M כתב:אשתף אתכם במשהו ששמעתי. קחו אותו לאן שתרצו, לצורך העניין קיבלתי אותו ממקור אמין. לפחות אחת ההחתמות של מכבי תהיה מפוצצת עם שם שעוד לא עלה. מה שנקרא החתמה מאחורי הקלעים.
מכביסט31 כתב:Assaf M כתב:אשתף אתכם במשהו ששמעתי. קחו אותו לאן שתרצו, לצורך העניין קיבלתי אותו ממקור אמין. לפחות אחת ההחתמות של מכבי תהיה מפוצצת עם שם שעוד לא עלה. מה שנקרא החתמה מאחורי הקלעים.
המקור האמין שלך שייך במקרה לברווז?
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Assaf M כתב:אשתף אתכם במשהו ששמעתי. קחו אותו לאן שתרצו, לצורך העניין קיבלתי אותו ממקור אמין. לפחות אחת ההחתמות של מכבי תהיה מפוצצת עם שם שעוד לא עלה. מה שנקרא החתמה מאחורי הקלעים.
המקור האמין שלך שייך במקרה לברווז?
לקח לי 48 דקות להבין
roy1000 כתב:ואם לא תהיה החתמה רצינית את ה תבקש סליחה?
אדם כתב:איפה גלעד הזה הוא כאילו היה פה רק בשביל הפציעה של מילר כמו מלאך מוות ונעלם.
לפחות היה מביא גם דיווחים שמחים.
toja27 כתב:מישהו יודע אגב מה הסטטוס של דריק בראון? הוא עדיין חתום באנאדולו?
toja27 כתב:roy1000 כתב:ואם לא תהיה החתמה רצינית את ה תבקש סליחה?
מה יש לי לבקש סליחה? אני לא עשיתי חיים קשים לבחור על שהביא ידיעה. מה גם שזה בחצי צחוק, על תיקח את זה ברצינות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים