המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:Chen כתב:JJ היקסון זה חלום, לא מאמין שיש סיכוי שישאר בלי קבוצה, וגם אם כן בטח ישמח ללכת לסין או לקבוצה אחרת באירופה שתשלם סכום נכבד שהיא לא מכבי. הסיכוי היחיד שלנו להביא אותו זה אם הוא התאהב בישראל מהתקופה הקצרה בבני הרצליה והוא יהיה מוכן לוותר על כסף כדי להנות מהשמש של תל אביב.
JJ היקסון הוא קלאסי סין.
הוא שיחק בבני השרון?! לא זכרתי.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Chen כתב:JJ היקסון זה חלום, לא מאמין שיש סיכוי שישאר בלי קבוצה, וגם אם כן בטח ישמח ללכת לסין או לקבוצה אחרת באירופה שתשלם סכום נכבד שהיא לא מכבי. הסיכוי היחיד שלנו להביא אותו זה אם הוא התאהב בישראל מהתקופה הקצרה בבני הרצליה והוא יהיה מוכן לוותר על כסף כדי להנות מהשמש של תל אביב.
JJ היקסון הוא קלאסי סין.
בזמן השביתה, ו''שיחק'' זאת מילה גדולה בשביל מה שהוא עשה בזמן קבבותו שם
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Chen כתב:JJ היקסון זה חלום, לא מאמין שיש סיכוי שישאר בלי קבוצה, וגם אם כן בטח ישמח ללכת לסין או לקבוצה אחרת באירופה שתשלם סכום נכבד שהיא לא מכבי. הסיכוי היחיד שלנו להביא אותו זה אם הוא התאהב בישראל מהתקופה הקצרה בבני הרצליה והוא יהיה מוכן לוותר על כסף כדי להנות מהשמש של תל אביב.
JJ היקסון הוא קלאסי סין.
מגניב, כבר שכחתי איזה שחקנים היו כאן בזמן השביתה. גם אייברי בראדלי שיחק בירושלים.
והיה עוד שחקן מרשים באחת הקבוצות, שכחתי מי.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Chen כתב:JJ היקסון זה חלום, לא מאמין שיש סיכוי שישאר בלי קבוצה, וגם אם כן בטח ישמח ללכת לסין או לקבוצה אחרת באירופה שתשלם סכום נכבד שהיא לא מכבי. הסיכוי היחיד שלנו להביא אותו זה אם הוא התאהב בישראל מהתקופה הקצרה בבני הרצליה והוא יהיה מוכן לוותר על כסף כדי להנות מהשמש של תל אביב.
JJ היקסון הוא קלאסי סין.
מגניב, כבר שכחתי איזה שחקנים היו כאן בזמן השביתה. גם אייברי בראדלי שיחק בירושלים.
והיה עוד שחקן מרשים באחת הקבוצות, שכחתי מי.
LIAV10 כתב:אייברי בראדלי היה במגדל עוד לפני שהפך לשחקן שחקן.
רציתי אותו במכבי וצחקו עלי.
my man כתב:אגב, לא יודע אם ראיתם אבל הסירו דאגה מליבכם דווין אמר היום שהוא בריא מתמיד!
שועל כתב:my man כתב:אגב, לא יודע אם ראיתם אבל הסירו דאגה מליבכם דווין אמר היום שהוא בריא מתמיד!
הוא לא רק אמר הוא הדגים תנועות של בריא
my man כתב:אגב, לא יודע אם ראיתם אבל הסירו דאגה מליבכם דווין אמר היום שהוא בריא מתמיד!
my man כתב:הוא אמר גם שהוא יודע שהאוהדים מחכים לבשורות טובות והוא בא להביא אותן...
אני רק חשבתי לי "נו תגיד שאתה פורש! תגיד כבר!"
MTA2311 כתב:my man כתב:הוא אמר גם שהוא יודע שהאוהדים מחכים לבשורות טובות והוא בא להביא אותן...
פה לנצח
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:הוא אמר גם שהוא יודע שהאוהדים מחכים לבשורות טובות והוא בא להביא אותן...
פה לנצח
יש אנשים שלא יקרא את זה כמו שצריך
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־10 אורחים