המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
argof כתב:שיעשו מלימונים לימונדה.
אם אי אפשר לזרוק את רוצ׳סטי והנדריקס, שישתמשו בהם. זה מה יש. הם לא כאלו גרועים כמחליפים.
את רוצ׳סטי אפשר להסב לסוג של ג׳ייסי קארול. לא לאפשר לו להחזיק כדור ביד, אלא לבנות לו תרגילים לסט שוטס.
הנדריקס, בהנחה שבריא (הוא היה פצוע, הוא לא גמור לדעתי) שיהיה מחליף ב-4.
בכלל רעיון מהפכני: תוותרו על 4 בינוני כמו קני גבריאל או ויקטור ראד, וצוותו לעמדה קונפרנס של דווין סמית׳, הנדריקס ואלכסנדר. כל אחד יכול לתרום בתחומו.
את הכסף שנשאר אפשר יהיה להקצות לקומבו גארד (העמדה הכי חסרה בעיניי כדברי אסף), ואני בין תומכי גאודלוק, ולעמדה 5 שחקן דוגמת שיין לאוואל שישלים את צירבס.
ולסיכום:
1- מקל, אוחיון
2- גאודלוק, סילי, רוצ׳סטי
3- ווימס, לנדסברג, פניני
4- סמית׳, הנדריקס, אלכסנדר
5- צירבס, לאוואל, שגב
אפשר לחיות עם זה.
A_P_18 כתב:משתמש באינרבסקט פרסם שהנדריקס קרוב לקובאן
jol9 כתב:מה שמעניין זה שפתאום אחרי הפציעה של מילר, החרא מתחיל לצוף.
גם לפני הפציעה שלו, מכבי היתה חלשה וחסרה. הפציעה רק הופכת את המצב מרע, לקטטוני.
עושה רושם, שכל המערכת נמצאת במוות קליני.
שיתעשתו על עצמם כבר.
כל אחד לוקח לעצמו צ'ק חודשי, שאני לא עושה גם בשנה, ועל מה בדיוק?
על מה בדיוק משלמים כסף לנא"ד? האם לא בשביל לדעת להגיב ולבנות את הסגל הכי חזק שאפשר
בקיץ?
jol9 כתב:מה שמעניין זה שפתאום אחרי הפציעה של מילר, החרא מתחיל לצוף.
שיתעשתו על עצמם כבר.
על מה בדיוק משלמים כסף לנא"ד? האם לא בשביל לדעת להגיב ולבנות את הסגל הכי חזק שאפשר
בקיץ?
toja27 כתב:jol9 כתב:מה שמעניין זה שפתאום אחרי הפציעה של מילר, החרא מתחיל לצוף.
שיתעשתו על עצמם כבר.
בקיץ?
תוצאה של פאניקה בעיקר. עד עכשיו חשבו שלפחות עשו 3 החתמות טובות ויש להם את הזמן להשתהות אבל עכשיו מבינים שרוב השחקנים כבר חתמו במקומות אחרים ועוד יש להם את החוזים של מילר, הנדריקס ורוצ'יסטי שהם רוצים לפתור אבל ללא הצלחה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מה שמעניין זה שפתאום אחרי הפציעה של מילר, החרא מתחיל לצוף.
שיתעשתו על עצמם כבר.
בקיץ?
לאורך כל העונה נשמע איך הפציעה של מילר הרסה הכל, ואיך בעונה הבאה #נחזור_חזקים_2.0_הפעם_באמת. האוהדים יקנו את זה ויקנו שוב מנויים. וזה כידוע, הדבר היחיד שחשוב.
argof כתב:שיעשו מלימונים לימונדה.
אם אי אפשר לזרוק את רוצ׳סטי והנדריקס, שישתמשו בהם. זה מה יש. הם לא כאלו גרועים כמחליפים.
את רוצ׳סטי אפשר להסב לסוג של ג׳ייסי קארול. לא לאפשר לו להחזיק כדור ביד, אלא לבנות לו תרגילים לסט שוטס.
הנדריקס, בהנחה שבריא (הוא היה פצוע, הוא לא גמור לדעתי) שיהיה מחליף ב-4.
בכלל רעיון מהפכני: תוותרו על 4 בינוני כמו קני גבריאל או ויקטור ראד, וצוותו לעמדה קונפרנס של דווין סמית׳, הנדריקס ואלכסנדר. כל אחד יכול לתרום בתחומו.
את הכסף שנשאר אפשר יהיה להקצות לקומבו גארד (העמדה הכי חסרה בעיניי כדברי אסף), ואני בין תומכי גאודלוק, ולעמדה 5 שחקן דוגמת שיין לאוואל שישלים את צירבס.
ולסיכום:
1- מקל, אוחיון
2- גאודלוק, סילי, רוצ׳סטי
3- ווימס, לנדסברג, פניני
4- סמית׳, הנדריקס, אלכסנדר
5- צירבס, לאוואל, שגב
אפשר לחיות עם זה.
toja27 כתב:jol9 כתב:מה שמעניין זה שפתאום אחרי הפציעה של מילר, החרא מתחיל לצוף.
שיתעשתו על עצמם כבר.
בקיץ?
תוצאה של פאניקה בעיקר. עד עכשיו חשבו שלפחות עשו 3 החתמות טובות ויש להם את הזמן להשתהות אבל עכשיו מבינים שרוב השחקנים כבר חתמו במקומות אחרים ועוד יש להם את החוזים של מילר, הנדריקס ורוצ'יסטי שהם רוצים לפתור אבל ללא הצלחה.
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:מה שמעניין זה שפתאום אחרי הפציעה של מילר, החרא מתחיל לצוף.
שיתעשתו על עצמם כבר.
בקיץ?
טוז'ה, זה בדיוק מה שדיברתי עליו.
לאנשים האלה משלמים מלא כסף כדי שידעו להגיב ולהתמודד עם בלת"מים.
בשביל מה מביאים מנכ"ל בכ"כ הרבה כסף, כשהמותג הוא קודם כל תלוי ביכולת המקצועית על הפרקט,
ואז כשנפצע שחקן מרכזי, עוד לפני תחילת העונה, כבר כמעט חודש לא ברור מה הולך להיות, והשמות היחידים
שעלו בחודש הזה בהקשר למכבי הם האוול ואלכסנדר (וגם זה רק בגלל דרכונם).
jay כתב:לחתוך את רוצ'סטי, הנדריקס, אוחיון, פניני. להביא 4-5 קפיץ חיה רעה וגארד תותח.
אבל זה לא יקרה. אז להביא 4-5 שייתן הגנה ברמה גבוהה וגארד מומחה בחדירות שלא מהווה חור בהגנה. ואם הוא גם יודע לנהל משחק אז בכלל זכינו בלוטו.
מעדיפי זריקות:
רוצ'סטי
ווימס
סמית'
סילי
לנדסברג
מקל ואוחיון חודרים טובים אבל רק ברמות הנמוכות, ככל שהרמה יותר גבוהה כך הם זורקים יותר מבחוץ.
חייבים גארד חודר.
שועל כתב:jay כתב:לחתוך את רוצ'סטי, הנדריקס, אוחיון, פניני. להביא 4-5 קפיץ חיה רעה וגארד תותח.
אבל זה לא יקרה. אז להביא 4-5 שייתן הגנה ברמה גבוהה וגארד מומחה בחדירות שלא מהווה חור בהגנה. ואם הוא גם יודע לנהל משחק אז בכלל זכינו בלוטו.
מעדיפי זריקות:
רוצ'סטי
ווימס
סמית'
סילי
לנדסברג
מקל ואוחיון חודרים טובים אבל רק ברמות הנמוכות, ככל שהרמה יותר גבוהה כך הם זורקים יותר מבחוץ.
חייבים גארד חודר.
שניהם לא מתאימים אבל אני מעדיף את [b]יבזורי על רוצ'סטי[/b]. הוא גם יותר בנוי לעמדה 2 ויכול להיות אפקטיבי יותר ליד רכז חודר.
toja27 כתב:שועל כתב:jay כתב:לחתוך את רוצ'סטי, הנדריקס, אוחיון, פניני. להביא 4-5 קפיץ חיה רעה וגארד תותח.
מעדיפי זריקות:
רוצ'סטי
ווימס
סמית'
סילי
לנדסברג
חייבים גארד חודר.
שניהם לא מתאימים אבל אני מעדיף את [b]יבזורי על רוצ'סטי[/b]. הוא גם יותר בנוי לעמדה 2 ויכול להיות אפקטיבי יותר ליד רכז חודר.
די שועל באמת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־11 אורחים